Нашите цветя - обща тема 18

• 36 131
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Карлово
Добри,
Искам ги тези снимки с аромат!

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Joy потъркай снимката.
Хладничко им е, преминават вече.

# 407
  • Бургас
Моите са още на терасата.
Тази сутрин си беше студено,но хич не проверих,колко градуса е.
Като ги гледам,добре са 🤔

# 408
Добри, страхотни екзотики, както винаги.😍

Три броя различни потоси ги сложих заедно в сандъче.

Отрязах си монстерата.😬 Извади много малко листо и реших да взема мерки. Тези трите са във вода заедно с голям въздушен корен, а от майката очаквам пак хубави листа.

Този бъркин и коледната звезда стоят зад една врата на много тъмно място, но явно се чувстват добре. Нея я бях сложила на средно светло и на косъм да умре.

Аз на черния петък нищо не си купих, затова сега отивам в градински център.😁

# 409
karz, тук хладничкото е 19 градуса сутринта в 8. Simple Smile

но им личи. само винената хризантема се чувства прекрасно, оранжевите олеандри, бяло розовите акации, хибискусите и плумериите намаляват цъфтенето,  бугенвилиите сякаш се чувстват добре.

пухкавите треви пак ги орязаха, за трети път тая година.

# 410
Добри, разкош! Hearts
Искам и аз ароматни снимки от твоите!

# 411
  • оттам, откъдето започва България
st. Dobri, голяма красота са тези магнолии! Направо ми разби сърцето, защото искам да усетя и аромата им. Simple Smile

# 412
плумерии са.

тук редовно ги режат. Simple Smile преди време намерих три клончета и ги сложих в бутилка Simple Smile сега си имам три вкоренени резника Simple Smile
лошото е, че не знам точно от кое дърво/какъв цвят са,  но май няма значение. Wink все са хубави.

# 413
От градинския център няколко минита

Снощи гледах една влогърка като показваше тази вареагатна маранта. Сутринта станах и си казах, че трябва да я намеря. Намерих я в холандски сайт, но освен че скъпа и много малка и много пари за доставка, щели да я доставят не се знае кога, защото ставало студено. Отказах се. В градински център я имаше за смешни пари, че си намерих и екземпляр, който има листа с розово. Влогърката много се хвалеша, че на нейната излязло едно такова листо. 🤭😍

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:05 от Анонимен

# 414
  • оттам, откъдето започва България

Оф, объркала съм се за името, но не и за красотата и аромата. Simple Smile

# 415
  • Бургас

Не помня,дали показах това семе.

# 416
  • София
Дами, имам два олеандъра - голям и малък. Засега все още са на остъклен балкон.
Зимата дали ще оцелеят на балкона?!
Днес ходих до пазара в Младост 1. Направи ми впечатление, че навън има една доста голяма саксия с олеандър. Нищо му нямаше от студа.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:04 от Amiamo

# 417
  • Бургас
Амиамо,не би трябвало да им е проблем.
Нашите на работа са на открито,завити с дебел найлон. На брега на плажа сме. Вятърът там е страшен.
Оцеляват.
Имаме и открити и зокуми и цикас. На завет са и те са ок зимата.

# 418
  • София
karzz, дано да оцелеят. Няма да ги завивам с найлон. Само не знам дали да не завия Бугенвелиите с найлон?!  Сякаш те са по-капризни към ниски температури.

# 419
  • Карлово
плумерии са.

тук редовно ги режат. Simple Smile преди време намерих три клончета и ги сложих в бутилка Simple Smile сега си имам три вкоренени резника Simple Smile
лошото е, че не знам точно от кое дърво/какъв цвят са,  но май няма значение. Wink все са хубави.
чак днес разбрах, че франджипани и плумерия са от едно семейство. Точно те ми присвиха стомаха от вълнение.

А за бугитата да кажа, днес моето го внесох и поокастрих с цъфнали клонки. Сега съм натопила клонките, стискайте палци даимам поне едно вкоренено.

Общи условия

Активация на акаунт