Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Пилешките бутчета също са по-евтини дори от Кауфланд - 3,69 лв.
Тази седмица пилешките бутчета в Кауфланд са на същата цена- 3,69 лв/кг.

Объркала съм се, но е интересно, че са на една цена в Билла и Кауфланд.
Принципно Кауфланд са с по-ниски цени. Simple Smile

Промоционалните цена на еднакви артикули често пъти са сходни.
Само дето артикулите в случая не са еднакви. Бутчетата в Била са български, а Кауфланд са внесли бутчета кой знае откъде и с какво качество. Все едно да сравняваш български домат с турски.

Но това са незначителни подробности за всеядния български потребител, свикнал на "изгодните промоции" от Кауфланд. 10 стотинки са си 10 стотинки! Бутче ли е? Бутче е!

Е как да не са еднакви - става дума за пилешко бутче. Не обсъждаме доставчика. Кауфланд също Rolling Eyes
О, не се съмнявам, че за вас са еднакви продуктите в двете вериги. Аз на другите потребители се опитах да обясня разликите и  за радост, мнозина все пак ме разбраха.

# 106
  • София

Юск ме оставиха безмълвен 😅😐

# 107
1500 лв за завивка?!😅😆😂 Едва ли е чак толкова популярен точно този продукт...с тази му цена.😃
А в Т-маркет така и не разбрах КАК точно си образуват някои от цените на килограм?!🤔😃

# 108
  • Бургас
Юск,може да са пропуснали запетайката на 14,99 🤔😂 Едва ли ще е тази баснословна цена от 1499 😜

# 109
  • София
И аз мислех, че е печатна грешка. Но търсих друго в сайта на Юск и там си е 1499 лв.

# 110
А в Т-маркет така и не разбрах КАК точно си образуват някои от цените на килограм?!🤔😃
Скрит текст:
Грешката идва от този, който е въвеждал данните. Пише, че кашкавалът тежи 520кг, а не 0.520кг. Така цената за кг се получава грешна.

# 111
Ех, това не съм го забелязала.😆 Понеже обикновено гледам цената за килограм. Голямо объркване е станало, как не са забелязали.😄

# 112
Това е завивика с гъши пера/пух. Това е най-доброто и съответно най-скъпото. Вижте и в другите магазини на други марки и ще разберете че цените са такива. Приятелка си взе и е много доволна, но си иска грижа и поддръжка, специално пране, тн.

# 113
Аз имам подобна завивка с пух от Юск, купена преди няколко години. Пак беше скъпа, но не чак толкова. Наистина много топли, но вече не мога да я ползвам, защото, въпреки, че е капитонирана, пухът слезе в единият край, в другия остана съвсем малко.

# 114
Моммичета Heart аз ли нещо съм се бъгнала или
на Метро им няма предстоящите брошури?
Днес е срока на последните. Къде са новите?

# 115
В приложението "Каталози" има 4 нови брошури за Метро

# 116
Няма ги още двуседмичните брошури на Метро. Тези хора съвсем се ошашавиха😀
Защо не казвате, че големите сделки в Била ги няма вече😀
Преди, когато беше нещо на акция или на промо с карта и като му сложат лепенка 30-50 %, първо намаляваше процентите промоция и после намалението за срок от получената цена, и се получаваше нещото за жълти стотинки.
Сега сваля 30-50% от първоначалната цена, генерално е променено в системата им. Нещо ми измърмориха, че е имало злоупотреби, не от клиентите, от персонал.

# 117
Вчера си го имаше това с жълт етикет. На мляко балкан, което е намалено с била карта. Веднъж намалява от картата и още веднъж намалява от жълтия етикет.
Иначе за злоупотребите от персонала е факт. Аз също имам близка, която казва, че намалените неща още в склада си ги отделят за тях, а на регала се излага каквото е останало.
Така веднъж не искаха да ми продадат капсули ариел, уж бяха на разпродажба, защото опаковката е нарушена и цената беле символична 3-4 лева. Касиерката въртя, сука, по слушалката нещо говори, не можела да ми го продаде и си го смота под касата...

# 118
То си го има на етикета, но на касата излиза по-друг начин.

# 119
Аз от Билла бях взела УХТ мляко, може би преди 2-3 седмици. Беше на седмична акция и с жълта лепенка -50%. Излязоха и двете намаления.

Общи условия

Активация на акаунт