Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Виж на първа страница в темата. Дал съм моделите на всички уреди.

# 91
Благодаря, не бях видяла, значи наистина моделът го има от 600 до 800 лв

# 92
Aко въпросът беше към мен- държа на пяната, а не само на добавено мляко. Не искам да имам още един уред в кухнята- кана за разпенване на мляко, защото нямам място за него. Чисто кафе не пия.
Аз търсих точно този модел от първата страница веднага като го постнаха, но точно този модел не успях да открия.

# 93
  • оттам, откъдето започва България
Пилешките бутчета също са по-евтини дори от Кауфланд - 3,69 лв.
Тази седмица пилешките бутчета в Кауфланд са на същата цена- 3,69 лв/кг.

Объркала съм се, но е интересно, че са на една цена в Билла и Кауфланд.
Принципно Кауфланд са с по-ниски цени. Simple Smile

# 94
  • София
Кафемашината е изгодна, не виждам точно модела, но най- евтината е над 600 лв
Модела е EP2224/40.

# 95
2236/40 е в Практикер кафемашината за 700 лева, мога да дам 8 точки, ако ги намеря. Исках прахосмукачка, но свърши.

# 96

Промоционалните цена на еднакви артикули често пъти са сходни.

# 97
Днес в Билла са ми маркирали 2 пъти прясно мляко, а аз купих едно. И понеже бях с детето успях едва у дома да си видя бележката, се чудя дали има шанс да ми възстановят парите ?

# 98

Само дето артикулите в случая не са еднакви. Бутчетата в Била са български, а Кауфланд са внесли бутчета кой знае откъде и с какво качество. Все едно да сравняваш български домат с турски.

Но това са незначителни подробности за всеядния български потребител, свикнал на "изгодните промоции" от Кауфланд. 10 стотинки са си 10 стотинки! Бутче ли е? Бутче е!

# 99
  • София
Днес в Билла са ми маркирали 2 пъти прясно мляко, а аз купих едно. И понеже бях с детето успях едва у дома да си видя бележката, се чудя дали има шанс да ми възстановят парите ?
Пробвай! Може да случиш на съвестен служител. Понякога при проблем се е случвало да пиша лично съобщение във Фейсбук и са ми съдействали. И това е вариант. Тогава управителят вече е наясно и направо отивам при него.

# 100
Връщате се с касовата бележка, търсите дежурен управител, връщат камерите за 3-4 мин, виждат,че има само 1 мляко на касата, правят ви връщане и ви възстановяват сумата, другият вариант е да вземете второ мляко.

# 101
  • Пловдив
С точките харесах безжичните слушалки. Дали моделът се предлага и в бяло?

# 102
С точките харесах безжичните слушалки. Дали моделът се предлага и в бяло?
Не, няма различни цветове.

# 103
Скрит текст:

Само дето артикулите в случая не са еднакви. Бутчетата в Била са български, а Кауфланд са внесли бутчета кой знае откъде и с какво качество. Все едно да сравняваш български домат с турски.

Но това са незначителни подробности за всеядния български потребител, свикнал на "изгодните промоции" от Кауфланд. 10 стотинки са си 10 стотинки! Бутче ли е? Бутче е!

Е как да не са еднакви - става дума за пилешко бутче. Не обсъждаме доставчика. Кауфланд също Rolling Eyes

# 104
Включвам се с въпрос, относно парогенраторът на Филипс в Билла - някой взе ли си, заслужава ли си?
Гледам му характеристиките - сякаш е добър за парите си, но търся мнение от хора, които имат по-близки наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт