💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 779
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 455
Много подходящ момент Алекса да покаже, че отново е прав и да назидае всички - докато съотборникът му лежи на земята. Не дабелязах да е притеснен от случилото се, по-скоро се зарадва, че може да го използва като аргумент.
На мен ми направи впечатление, че Фейгин и Мани доста чистосърдечно се притесниха за Цецо и въобще не казаха нещо лошо, даже Жени се стресна много и доста намясто каза, че Цецо се катери неправилно.

# 1 456
  • Където морето целува небето...
Браво на Елица! На черното бяло няма как да кажем! Браво!

# 1 457
Признавам си, че не симпатизирам изобщо на Алекса, но не мога да отрека, че от видяното до момента е много добре физически подготвен и се нарежда до Гого и Фифо.

# 1 458
Гласовете на жълтите мажоретки не могат да пробият от гласището на Виктория. Simple Smile

# 1 459
Браво на Елица! На черното бяло няма как да кажем! Браво!

Абсолютно! Като шевна машина го мина това торнадо. Иначе не я харсевам, де. Satisfied

# 1 460
Браво на Елица, страхотен спортист е! Звезда да си ходи, стига е хленчила. Жени да не се преумори в тази битка?

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 22:44 от Serene__

# 1 461
  • SF
Елица също е впечатляваща!

# 1 462
Тия дългите освен да крякат друго могат ли?
Кантят ми в ушите... Джери номер 2. Давай беееее Влади бееее.
Аман.

# 1 463
  • Другата България
Е, хайде сега, като всички надявам се видяхме какво направи Елица, да сравним с Джаферович - “комплексната“ силна състезателка. Мушама, това е състезател - комплексен отвсякъде, във всичко. А не като Евгения, която е заменима навсякъде, за пъзелите да не говорим - просто не дава шанс на никого, за да се пробва.

# 1 464
Браво на Елица!

# 1 465
Браво Ели. Страхотни Генчо и Алекса на въжето. Абе, до сега всички са впечатляващи.
Айде Мани....

# 1 466
  • SF
Фейгин също е чудесна! Давай, Мани!!

# 1 467
  • Варна
Сините, а и останалите, които са на терена, трябва да са много търпеливи, за да издържат това кряскане на Виктория, аз, която гледам от телевизора и се разсейвам с още 100 неща, едва изтрайвам!

# 1 468
Удоволствие беше да гледам Елица на Торнадото.

# 1 469
Merri_An, абсолютно съм съгласна, че Елица е чудесен спортист. Олимпийски състезател и медалист, прекрасен атлет. Всичкото й реване не може да го отнеме.

Жени пак я сложиха на пъзел искам да кажа, знам, че съм и като рицаря на бял кон, ама всички искаха да играят...По-добре от на Цецо безрасъдството.

Общи условия

Активация на акаунт