💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 940
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 095
Скрит текст:
Пак ще падат, тия вече се гаврят с хората.  Какви са тия 5 метрови кули от хора.

Алекса щях много да му се кефя, ако си го играеше злодей. Ама той седи и ми врещи за чест и слава по цел, за племе и отбор, а играе само за себе си и Елица. Това е дразнещото, иначе останалото е много добре.
Понякога даже си мисля, че играе само и единствено за себе си. Обсебен е да контролира и побеждава на всяка цена. Елица поне е по- социален човек, много го обича, до степен на обсебеност, той е малко от хората, които ти се усмихват и пускат шегички, но са готови да прецакат всеки в даден момент.

Абсолютно. Аз мисля, че някъде по-назад казах, той е приел играта много вътрешно, като някаква форма реванш за това, което е станало в Сърбия. За него според мен наистина е въпрост на чест и достойнство и той не се наслаждава, а само се е фокусирал как да издрапа, но също иска и някакъв имидж да гради и това нещо не му се получава. Според мен нагласата му е много сбъркана.

# 1 096
На мен друго ми е интересно. Джафа от утре как ще процедира в игрите, с тази контузия. Явно пак ще чака отстрани
Ще им стопи лагерите на останалите!

# 1 097
  • София
Туджаров и Неделчо дето все защитават тезата, че няма режисирани неща да гледат пак битката и Димо.
Димо така изрева на победата на Алекса, все едно получи душевен оргазъм.
Убеден съм, че са пипнали конструкциите на Фифо и Мира да се клатушкат повече.
Отделно Алекса е идеален за тази игра. Фифо е по-тежък, но пак бе близо въпреки всичко.
После при пазаренето, Димо се съгласяваше по-бързо и от Алекса. Толкова зле режисирано и изиграно.
Евтина пародия. Алекса вика - айде Димо стига ме мота, че буса чака, давай секирата. И Димо бързо, бързо я даде.
Сценария е ясен, да спаси скъпоценната си пандичка на съвет или да елиминира някой тежък фаворит като Гого или Филип, защото той сам няма как да го направи, освен ако не му дадат игра - борба в кал.

# 1 098
А Цецо с чужда пита помен прави.
Не знам защо мисли, че Алекса ще жертва пари да му спаси дупето от елиминация. Колкото е висок, толкова е и наивен Цветан.
Бенгън, пак се изразявате деликатно и политкоректно. ПРОСТ е точната дума:joy:. Цецо толкова да си няма хал хабер къде е и какво прави там , че ако осъзнае ще падне. До тук , най- добър е в играта "100 процентов лесно манипулируем глас" и нищо повече

# 1 099
  • Другата България
На мен друго ми е интересно. Джафа от утре как ще процедира в игрите, с тази контузия. Явно пак ще чака отстрани
Ще седи отстрани, както и Фейгин. Това поне са съобразили, иначе и двете само ще ги бавят.
Мушама, написала съм ясно, че според мен килограмите на Евгения щяха да са ѝ в минус при тази игра. Така мисля, така смятам, така съм написала. От ясно по-ясно е защо. Защото е ТЕЖКА. И по-трудно ще балансира, колкото и да е спокойна. Не виждам какво повече има да се добави.
За възпитанието ти не съм казвала нищо, сама изказваш съмнения за него. Да не търсим под вола теле точно както прави Джаферович, аз лично отказвам да участвам в някакви такива провокирани разговори, наречени дискусии, в края на които ще излезе вероятно, че съм първа братовчедка на Вито. Joy Съвсем на прима виста се сетих за неговото име, щото пак се сетих за снимката, дето ни я натресе на всички.

# 1 100
Цецо утре дали ще балансира на въжето? Grinning Предполагам че не, но щях да се радвам да го видим.
Иначе утре Гого за пореден път ще е тандем с Мани в играта:)

# 1 101
Къде го видяхте промото за утре. Изпуснах го. Я дайте да го видя

# 1 102
Когато в средата на сезона стана очеизвадно кой ще е тазгодишният победител 😃 Поне още малко ще ви спамя и съм чао от темата. Нагласени истории.

# 1 103
  • София
Доскоро ги хвалехме как няма контузени, в последните дни заваляха един през друг. Аман!
Мирела ли падна като круша?

# 1 104
Доколкото се видя от промото - утре и Жени, и Фейгин ще гледат отстрани.

Яд ме е за Фифо, но да призная - не очаквах Алекса да има добър баланс, струва ми се нервак и припрян.

И да, и аз мисля, че на Фифо му стана неприятно, че него са го избрали като капитан, а не успя да спечели. Жени наистина може и да беше по-добра на тази игра (ако беше с две ръце), не спечели ли подобна при първото й капитанство?

# 1 105
Съвсем на прима виста се сетих за неговото име, щото пак се сетих за снимката, дето ни я натресе на всички.
Ех, как постоянно се изкушавам да разсъждава на базата на известното от снимката! Какво да направя като я видях и е толкова информативна. Постоянно въртя разни схеми. Yum

# 1 106
Убеден съм, че са пипнали конструкциите на Фифо и Мира да се клатушкат повече.
JoyJoyJoy
И вятъра го бяха пуснали да духа по-силно към техните кули, мхм JoyJoyJoy

Това е вече прекалено Дяволче Simple Smile

@AuroraBB - да, права си - това е думата.

# 1 107
  • София
Утре гледам поредната игра за сините. Видяха, че само те минават кулата, и айде пак. Поредна битка за сила+височина. На този етап Алекса вече не може да бъде мръднат, но въпреки това продължават да го бутат още и още. Като гледам и този сезон няма да изгледам целия.

# 1 108
Утре червени според мен имат най-малък шанс да се справят на елемента  кула и съответно ще загубят, сините ще са най-бавни на плуването, но на останалите елементи на суша ще се справят най-добре от трите отбора. Гого и Мани ще се справят, евентуално, най-бързо на тези въжета, а Вики, Илиян и Цецо са най-голямото предимство с височината и силата си при строежа на кулата от кубчета.

# 1 109
  • Другата България
Съвсем на прима виста се сетих за неговото име, щото пак се сетих за снимката, дето ни я натресе на всички.
Ех, как постоянно се изкушавам да разсъждава на базата на известното от снимката! Какво да направя като я видях и е толкова информативна. Постоянно въртя разни схеми. Yum
За мен не е кой знае колко информативна, затова и кротко се ограничавам с коментари относно видяното на нея, акцентирам само върху НЕвидяното. И си чакам момента, който всички казват, че ще е другата седмица, когато ги обединят, или там каквото направят. По-скоро разединят.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 01:00 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт