💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 978
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Интересни игри и участници, само тия тъпотии с елица и алекса вече ми се драйфа от тях. То да бяха някакви готини, симпатични, да ги гледаш с кеф. Ама те, точно обратното.

Тая секира специално за тях е измислена - че колко други участници в етап на играта индивидуални битки, ще я използват при положение че днес си в коалиция с един, утре може с друг?

И последно Димо - крайно неуважително да коментира така Филип. Вижда се, че нарочно искат да го представят в лоша светлина

# 1 051
Алекса лъже, но и май го усетих. Ще се радвам утре да го разобличи Ралица че е имало и предимство за племето.
Мале, дано! Ще умра от кеф Simple Smile Ама нали е Алекса, може случайно да забрави Ралица.

# 1 052
И аз от тия къде им писна от сърбина.
То па все някой противен в тоя формат да ти развали кефа от гледането.
Направо ми идеше да счупя телевизора !!!

# 1 053
Сабите, които Морнунов взе миналата година бяха гениален ход, изигран по най-якия начин. Тая томахавка е подигравка и искам някой да го разкрие и да я обесмисли и да гледа как Елица напуска заради него...

# 1 054
  • Другата България
Скрит текст:
Интересни игри и участници, само тия тъпотии с елица и алекса вече ми се драйфа от тях. То да бяха някакви готини, симпатични, да ги гледаш с кеф. Ама те, точно обратното.

Тая секира специално за тях е измислена - че колко други участници в етап на играта индивидуални битки, ще я използват при положение че днес си в коалиция с един, утре може с друг?
И последно Димо - крайно неуважително да коментира така Филип. Вижда се, че нарочно искат да го представят в лоша светлина
Изобщо не съм изненадана. Ядосана, но не изненадана. Това също е гледано вече - харесван, силен участник, за когото внушават на зрителите не само седемте смъртни гряха, но и братята и сестрите им. На тая кука вече не се хваща риба, а ако все пак се хване, ще е вече уловената няколко пъти от Джаферович.

# 1 055
А Цецо с чужда пита помен прави.

# 1 056
А Цецо с чужда пита помен прави.
Не знам защо мисли, че Алекса ще жертва пари да му спаси дупето от елиминация. Колкото е висок, толкова е и наивен Цветан.

# 1 057
Цецо пък ще купува глас с грошовете на Алекса Joy
Добре, че беше този коментар, да се посмея. Цецо отново със супер- адекватната си оценка на ситуацията. 😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 058
Ще ме прощавате, но остана единствено Димо да си смъкне панталоните, да обърне гръб на Алекса наведен и да се разтвори .... баси наградите, баси чудото!

# 1 059
Хора, не се ядосвайте. Тук сме, за да се забавляваме, не приемайте нещата толкова драматично 🤣 Важното е да сме живи и здрави, че както днес сме добре, утре я рамо извадим, я нещо друго🤣 Радвайте се на малките неща от живота като наш Пухчо-един хладилник с кренвирши иска човека и нищо повече🤣(по възможност обелени, но не е задължително)🤣

# 1 060
  • София
Мирела: Добре, че не спечели

wtf???

# 1 061
  • София
Хора спокойно бе 😉
Какви 100 бона?
Алекса няма да спечели игри на волята, не е достатъчно добър, просто няма да стане.
И стига с този едит.
Че кога Тупарев ги е мислил тези неща? Дано си прав, дано! Но вече губя надежда аз, че друг ще спечели.

Знаеш какви са финалните битки, има яко плуване, тичане, мъкнене, сила, издръжливост, Фифо ще му скъса трътките, Гого също. Има още момчета. Лефтеров, Георги. Алекса ще изостане много на плуването още
Нека видим дали изобщо ще стигне финал, богопомазания. Чак пък масово да го прогнозирате за победител.
Рано е още.

# 1 062
  • Където морето целува небето...
Алекса с Елица и Виктория + грошове и томахавки така ще скроят шапката на Гого, че тук ще се леят сълзи. Безскрупулен и нагъл е сърбина и вече няма какво да го мръдне от пътя към финала.
Според мен и пандичката си би предал за финал, но да не му приписвам всички грехове.

# 1 063
Тоя Димо предлагаше следващите предимства още преди Алексата да отговори категорично приема ли първото предложено или не. На бърза ръка му даде всичко предвидено лично за него 🤑🤑🤑
И Алексата, и Джафера - кукловодите на продукцията още от преди влизането им в играта. Сериалчето гони тъпомера 😱

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 00:44 от KatyaS

# 1 064
Вече няма какво да се сърдим и взаимно да се сочим с пръст за спойлерите. С толкова пари и трофеи,  спойлери вече едва ли ще има….
😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт