💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 080
Пак ще падат, тия вече се гаврят с хората.  Какви са тия 5 метрови кули от хора.

Алекса щях много да му се кефя, ако си го играеше злодей. Ама той седи и ми врещи за чест и слава по цел, за племе и отбор, а играе само за себе си и Елица. Това е дразнещото, иначе останалото е много добре.
Понякога даже си мисля, че играе само и единствено за себе си. Обсебен е да контролира и побеждава на всяка цена. Елица поне е по- социален човек, много го обича, до степен на обсебеност, той е малко от хората, които ти се усмихват и пускат шегички, но са готови да прецакат всеки в даден момент.

# 1 081
  • София
И без Димо, Филип се е оцапал...То не беше  против всичко женско, то не бе изтъкване. Не ми е приятен от ден две. Не крие,че се смята за по- висш индивид от жените. Как да го харесаш такъв?
Освен това за всяка битка, която не печели, твърди, че не е важна. Продукцията обаче може да реши дали да се фокусира върху тава или не. Всъщност, това как са монтирани епизодите, изобщо не влияе на развитието на Филип в играта, по-скоро обратното.

# 1 082
  • София
Евгения : “Моята игра“. Joy

Не е там, за това е "нейната" 😂😂

# 1 083
  • София
Аз Алекса го заподозрях като победител още при визитките като видях, че отново имаме чужденец, а знаете - чужденец в българско риалити = победа. Да не давам примери. Много са. И не само в Игри на волята. И за това бях лошо настроен срещу него. Особено го вкарват и с жена му, което е скандално вече. Но тогава гравитирах повече за Елица победител. И ги писах всички тези неща и опасения, но след това си промених мнението, защото  е прекалено очевадно и нагло дори и за Тупарев. Именно и заради този прословут 'едит' В най-лошия случай ще загуби финала. Не вярвам да си провалят целия сезон с поредния нагласен победител. А и е шамандура, сори, ама няма как да харесвам играчи, който нямат елементарна техника на плуване. Гого може да не му е стихия водата, но плува по-бързо и не като шамандура. Само Пух, Касим и Цецо са по-зле от Алекса в морето!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:46 от Diavolo

# 1 084
  • Другата България
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.

Какво общо имат килограмите на Жени тук? Ако е добра на баланс и спокойна, с две ръце щеше да има реален шанс.
Това, че аз смятам така.
Предполагам може?
Съжалявам, но Филип поздрави Алекса и Мира, а това че не бил казал довиждане, си беше изсмукано от пръстите, ясно се видя как тръгна и се зачуди какво да направи - със сигурност режисирано,
То само това да е режисирано....все тая, дори не си заслужава коментарите.
Все по-забавно ми става сериалчето, въпреки аматьорите сценаристи.

# 1 085
И понеже днес не видяхме Гого на терен, да си кажа за него Laughing - истински се възхищавам как успя да остане настрана от всички коалиции и дразги в племето, и въпреки това всички го харесват и подкрепят. Ей това е социална игра! Само дето той не е играе, а е такъв по  природа.

# 1 086
Пак, че са толкова интересни и вълнуващи самите игри, иначе с толкова противни хорица като Алекса, Джаферович и Цецо (дори Елица вече не ми е толкова противна), направо щяха да си изгубят зрителите. Пък за безопасността, пази Боже направо… Тези хора са отишли да играят игри с различни компоненти, а не да си чупят крака, ръце, глави и не знам си какво още.
ПП: Някой друг има ли като мен, който гледайки игрите по терен, да му се иска да пробва 🤣🤣

# 1 087
На мен друго ми е интересно. Джафа от утре как ще процедира в игрите, с тази контузия. Явно пак ще чака отстрани

# 1 088
  • SF
Само да сте пуснали спойлери в тази тема!!!

Браво на Алекса! Ами доказва се битка след битка. И характер вади, и чар да ги омайва.
Тъпи предложения от страна на Димо (сценария). След като правят първото предложение, защо надграждат с още и още?
Естествено, че участникът ще иска към 50-е гроша да се добави и кино, и сладолед, но те защо му "клякат" и му казват "ами има и още!"
Наистина тъпо проведен пазарлък. Дайте си му томахавката, като искате да я вкарате в играта, а не се правете на сценаристи.

# 1 089
Скрит текст:
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.

Какво общо имат килограмите на Жени тук? Ако е добра на баланс и спокойна, с две ръце щеше да има реален шанс.
Това, че аз смятам така.
Предполагам може?

Предполагам, че може и да задавам въпроси, когато не разбирам доводите? Нали е дискусия. Или да не питам, че не е възпитано.

# 1 090
Много се ядосах днес!
Фифо най-черният в цялото предаване! Димо веднага го подхвана да коментира как се променили коалициите - да няма скрито покрито. А то е ясно, че Джафата няма да си удържи думата и пак Фифо ще е номиниран. После как не е спортист, ама не и спортсмен. Мирелка накрая да дозабие пироните. Изобщо - гад неземна.
А Алекса - бял, добър, велик, богат, супер силен. Влезе в ролята и на Андрей и на Елизабет с грошове и томахавки. Оттук натам победителят е или той или пандичката. Няма да се учудя както само не са го канонизирали тази седмица в петък да купи и с 50 гроша 2 гласа да спаси Цецо и съвсем да стане светец.
Много много елементарен монтаж и внушения - за поредна година ни смятат за идиоти, а аз се чудя какво ли се чудя...

# 1 091
Много тенденциозно отношение на Димо към Фифо. Той поздрави и двамата веднага след битката. 🙄

Дяволо, колкото и да е по-добър един играч от друг на финала, може да има наистина голямо предимство, което примерно да се купува с грошове. Всичко очаквам от продукцията. Даже несправедливостта генерира повече интерес за съжаление.
И аз върнах да видя. След битката Фифо веднага поздрави Алекса и тръгна към Мира, но великата продукция незабавно вкара друг кадър.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:54 от KatyaS

# 1 092
Ооо, пак ще ги карат да се катерят, сините да приложат техниката от миналата териториална битка, другите племена са по-прецаканите, че те тогава не успяха да изградят кулата. Тук пък и с изграждането на кула ще ги тормозят и разни акробатика ще трябва преди това да прилагат. Имат надграждане на игрите, продукцията ги видяха, че успяват, като цяло минават безпроблемно, и все по-тегави им ги правят. Представям си какви елементи ще сложат следващия сезон.

# 1 093
На мен друго ми е интересно. Джафа от утре как ще процедира в игрите, с тази контузия. Явно пак ще чака отстрани
Ще е на върха на кулата и ще реди пъзела с една ръка 🤣🤣🤣

# 1 094
Ще им направи "стратегията" Joy А те ще я пазят, защото е контузена и някой с повече участие в игрите ще си ходи вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт