💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 918
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 290
Хора, идвам с Новина!
Гого чете тук 👀🙊

изплюх си кафето от смях Joy колегата си мисли, че съм на розови хапченца, ахха

# 1 291
Скрит текст:

Дано ако сте прави, не се ,, стресне” и не избяга. 😀 Не си го представям да пише тук, както ние пишем, само да чете, но дано продължи да го прави, когато намери време.

Ако се включи тук ще го изядем Joy Виж Чакалчето ни чете и пише, а съм убедена, че и други играчи го правят покрай него.
Всъщност тази година, като че ли за 1-ви път участниците са активни навсякъде и наистина много ни радват....Въпреки, че отнасят голям хейт понякога... В повечето случаи е заслужено. Grinning

# 1 292
  • Другата България
Изгледах лайфа на Мани, Илиян, Мирела и Чакалов.

Първо да кажа, че Елица го е гледала и даже коментирала някакви неща.
Феновете писаха, че в другият лайф много ги обиждали/хейтили, а Елица им снасяла какво са коментирали..а тук четох, че не било така и не е имало хейт. Явно феновете се опитват да създават драми?!

Мирела сподели, че тя е предложила на Лефтеров да се запише за игрите, защото е било като за него. Не е очаквала да се окажат в едно племе. Сподели, че с Лефтеров и Жени играят заедно от доста време но това на нас не ни се показва. Единствено вчера имаше някаква наченка, че си имат доверие.

Изглежда от продукцията са им забранили да разказват за неща, които не са излъчени. Илиян щеше да разкаже нещо за забавна случка с някаква пръчка, не спойлер, но Чакалов го спря, и каза че май не можело.
Благодаря ти, че споделяш, аз след снощи не припарвам до лайф, един, един бе - да се загледам в него, и да хвана спойлер....ама аз ги привличам жокерите. Та, за болднатото, на нас и да не са ни го показали, ние не сме вчерашни, колко го писахме тук, точно за Лефтеров, не само за Валери. Валери просто по-явно го правеше, докато тихия и свит /нагледно/ Лефтеров се представи доста добре, не случайно ми е в листата на победителите.

# 1 293
Дяволо снощи на лайфа ги питах тази вечер битката интересна ли ще бъде и Вики отговори, че ще е епична... То и промото това показва. Така, че може да прехвърлим 200-те страници тази седмица.

П.с Масово се стараем. Grinning

# 1 294
Аз всъщност вече не мога да намеря някой от играчите да не ме е разочаровал с нещо. Ама почнала съм, ще го догледам. Но явно ще си остане единственият изгледан сезон. И никога повече продукция на Тъпарев!

# 1 295
Та, за болднатото, на нас и да не са ни го показали, ние не сме вчерашни, колко го писахме тук, точно за Лефтеров, не само за Валери. Валери просто по-явно го правеше, докато тихия и свит /нагледно/ Лефтеров се представи доста добре, не случайно ми е в листата на победителите.
А, Лефтеров не номинираше ли Жени или това е било за заблуда? Даже май когато номинираха Фифо и Чакалов, Лефтеров си номинира Жени, или греша?

# 1 296
Хора, идвам с Новина!
Гого чете тук 👀🙊
Скрит текст:
Вчера тук споделих клип от тикток, и когато някой го отвори получавам като известия там, че е отворен.

Та .. Здравей, Гого! Simple Smile Ако все още четеш, бихме се радвали да се включваш тук, ако имаш желание:)

Сега вече съвсем го изплаши Laughing

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:22 от elgogo

# 1 297
Гого, включвай се смело. Не сме толкова страшни. Smile

# 1 298
  • София
Аз искам много да благодаря на тези, които разказват лайфовете, за мен е много интересно, а не успявам да ги гледам.

# 1 299
Аз лично само темата чета, то и за нея едва имам време, нито лайфове гледам, нито ги следвам в инстаграм и пак ме намират спойлерите - някаква статия за Джаферович ми излезе от нищото, даже и фейсбук страницата на предаването не следвам, то пък един от моите приятели коментирал спойлер, тъй че няма как.
А, и Надкаста слушам, много ги харесвам момчета как се обосновават, как гледат на играта и когато поканят гост, които също се интересува от случващото се вътре, не посто ей, така се получават супер дискусии. Дори да не си пускате такъв тип видеа Надкаста с Чакалчето си заслужава.
Принципно ми се ще да ударя рамо и на Чакала, но нямам такова време и Надкастът печели защото ги "познавам" по-отдавна  Неделчо и Туджаров😃

# 1 300
За Генчо и Зорница - много гадна постъпка от негова страна,трябва да е по-уравновесен.А Зорница трябва да се научи да не пише и казва всичко,което мисли.Защото в битката участваха всички.Генчо и Георги се превиваха,докато ги държат,и мисля,че всички имат заслуги за победата.
Ей, тва и мен много ме дразни! Онзи ден сините се надцакваха, сега червените. Всички виждаме, че всеки дава всичко от себе си. А те трябва най-добре да го виждат. Обидно е някак като се подхванат така. Критикувай за нещо конкретно, уважавай другарчето. Аз като зрител повече ги уважавам, а те дето залъка си делят там, борят се рамо до рамо, мизерстват заедно, пък така да издребняват. Жалко!

# 1 301
Та, за болднатото, на нас и да не са ни го показали, ние не сме вчерашни, колко го писахме тук, точно за Лефтеров, не само за Валери. Валери просто по-явно го правеше, докато тихия и свит /нагледно/ Лефтеров се представи доста добре, не случайно ми е в листата на победителите.
А, Лефтеров не номинираше ли Жени или това е било за заблуда? Даже май когато номинираха Фифо и Чакалов, Лефтеров си номинира Жени, или греша?
Беше празен глас. И аз благодаря за разказите на лайфовете.

# 1 302
  • Другата България
Да, да, тогава нали уж с Фифо се били разбрали, но понеже Фифо номинирал Мирела, Лефтеров си останал за Жени. Аз вече позабравих всичко казано по лайфове, прочетено тук, но дори и тогава това беше един вид “празен глас“.

# 1 303
А аз мисля, че вчерашната игра беше подготвена за Евгения. Въженцето, килограмите й, които да стабилизират конструкцията и сходството с предишната й капитанска битка. Просто не са имали време да пренаредят друга игра, очаквайки я да вземе решение дали ще играе 😎

# 1 304
Не всички гледаме на Гого по този начин. Не плашете човека.
Той след като е чел коментарите в инстаграм по време на лайфовете нищо вече не може да го уплаши! Ние тук сме като някакъв оазис с хрисими камилчета. Онези там тийнейджърки са като подивели. Падат дрехи и задръжки...лудница!

Общи условия

Активация на акаунт