ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 961
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Никакъв шанс да гледам 3 часа каквото и да било от вечерните предавания.

За Като две капки вода какво се знае? Мислех, че ще има нов сезон, но вчера бяха пуснали реклама за благотворителен мини сезон с три дати.

# 391

За Като две капки вода какво се знае? Мислех, че ще има нов сезон, но вчера бяха пуснали реклама за благотворителен мини сезон с три дати.
След тези три концерта, които ще бъдат посветени на Уницеф, ще започне и регулярен сезон.

# 392
Ясно, благодаря за разясненията за Капките и за Иван Булкин!

Много ми се иска да видя пак Мария Илиева в Капките. Ако продуцентите се интересуват от зрителското ми мнение Joy

# 393
  • Русе
ХК от първия сезон ми е супер скучно предаване.
Ужааас! Какви са тези 3-часови изтезания... На мене миналата година някакви епизоди на ХК ми се сториха безкрайни, а сега ще си е по принцип така...

# 394
ИВ в ХК:

# 395
Олее, и Пламен...
Първи сезон се разбудиха от летаргията.
Досега сал един Веско обикаляше навсякъде.

# 396
Всъщност от първия сезон на ИВ е имало още доста хора (Стоян, Георгиос, Наско, Бояна, Амелия, Илиян, първата отпаднала от Прабългари):

Скрит текст:

II сезон: Вайс, Ивана, Александър, Симона, Ваня, Милен, Лазаринов, Влади, Димитър, можи би оня Дракон, който бързо изчезна...
Скрит текст:

III сезон: Стратимир, Неделчо

IV сезон: Михаела, Ралица, Зорница, Филип, Куков, Виктория, Алексата, Пух, Жорката, Лефтеров, Цветан, Гого, Илина
Скрит текст:

# 397
  • Другата България
Все повече се замислям дали да не гледам Хелса пред ББ на плажа......

# 398
Нищо повече от опит за "преливане" на рейтинг от едно предаване към друго е тази покана към участниците в ИВ. Няма да е лесно ХК да се бори със Сървайвър в новия му формат ( който според мен ще стане много популярен и гледан, защото Сила и Чест с възможност да наказваш самия ти играчите според мен силно ще зарадва тв аудиторията ) и с Ергенът. За мен - обречена е каузата на Нова предварително през тази пролет. Нямат адекватен отговор на БТВ.

# 399
  • София
То Хелсът ще е ББ, но в кухнята. За Сървайвър повече мога да си представя какво ще дават три часа, защото и Игри на волята в понеделниците е 2:30. Такива тип Хелса, Мастършеф, твърде еднообразни са за три часа, ако ще е само готвене, затова си мисля, че ще дават повече и от къщата им.

# 400
  • Другата България
А, аз не заради участниците от ИВ, не.
Не мога да приема опорочаването на любимия ми формат с такова пародийно.....нещо, предвид това, че ББ пък беше най-омразния ми ТВ формат. Да не говорим за продължителността, по време на която разбирам, че ще има студио на живо, с коментари на други родни /или не/ “звезди“, някакво гласуване /не знам дали със СМС-и/, с една дума - сеир, ама много. Не съм фенка на такива формати, затова и не загледах “Ергенът“.

Абе Хелса се надявам да не е чак толкова ББ, колкото се очертава Сървайвър с този каст до момента. А и там поне един Виктор Ангелов го има. За “Сървайвър“ не знам и водещ кой ще е.

# 401
За мен - обречена е каузата на Нова предварително през тази пролет. Нямат адекватен отговор на БТВ.

С уговорката, че Нова не ми плащат заплата, нито че въпросът е от голямо значение Joy , но моето впечатление е обратното.
У нас, например, Бтв не се гледа от 10+ години, с много малки изключения, и каквото и да пуснат, няма да го загледаме.
Когато си говоря за предавания с хора около мен, впечатлението ми е същото: Масово, най-големият процент, не гледат нищо от тези предавания и ме гледат като голяма бяла птица, когато отворя дума. От малцината, които следят нещо, се гледат нещата на Нова - Капките и Игрите, както и предаването на Кънчев. Имахме едни фенове на Фермата около нас, но те последния сезон го смениха категорично за Игрите, защото онова не се гледало вече.
От нещата по Бтв съм чула да има сериозен интерес само към Съни бийч (ако не бъркам името на сериала).

# 402
  • София
Досега Нова водеха доста време, особено есен, но този сезон и аз мисля, че БТВ ще са водещи.
Капките никой не може да ги бие, очаквам отново да е най-гледаното предаване.
Един за друг не е от най-гледаните формати, Хелсът е харесван, но средно, много хора не го издържат дори за фон заради викането. Ако бяха Хелс срещу Мастършеф, Хелсът щеше да спечели, но БТВ избухнаха.

Нова бяха на върха много време, но напоследък нещо не им се получава, Лъжите в нас, С река на сърцето са доста слаби сериали, на техен фон Съни бийч и Мен не ме мислете, са много по-добри. Също забелязвам и колко активна е темата за Стани богат срещу Голямото преследване.
За есента Нова са сигурен фаворит заради Игрите, но сега ще е по-скоро БТВ.

Аз ще гледам Сървайвър, Един за друг, Капките, Ергенът и след сезона Мен не ме мислете. Някои неща ще са на запис уикенда.

# 403
  • Велико Търново
Минавам да оставя това...

# 404
  • София
Ще имаме четири основни дуела:
Сървайвър срещу Капките
Сървайвър срещу Хелс Кичън
Ергенът срещу Един за друг
Стани богат срещу Голямото преследване

Определено залагам на bTV. Ще бият, но не с много. Ако е с много вече ще е изненада.

От всички нови сериали и риалита ще гледам следното:

1. Сървайвър
2. Ергенът
3. Един за друг
4. Стани богат
5. Голямото преследване
6. Мен не ме мислете

Хелс Кичън е под въпрос. Евентуално мога и да го гледам на запис, но с доста превъртания ако наистина е 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт