Будапеща - перлата на Дунав 8

• 38 824
  • 518
  •   1
Отговори
# 510
Няма нужда от бусчета, има чудесен градски транспорт. Вижте с гугъл мапс, много точно показва превозните средства, час, спирка. Не сме чакали никъде повече от 4 минути.

# 511
  • София
След като закупите билета и посочите час от който да е активен в приложението има “моите билети”На билета има QR код, който става активен от часа който сте задали. Има “ сканирай” Отвън до вратите и зад кабинката на шофьора има къде да сканирате. Много е лесно.Ако правилно сте сканирали ви излиза някаква картинка. Всеки път различна. Внучето ми се радваше знаме, сладолед, тиква и т.н.

До тук добре, ама как купувам през приложението за 4 човека едновременно?

# 512
Ние си купихме на всеки от неговия телефон.

# 513
  • София
Децата нямат телефони и няма как да стане това при нас за жалост.

# 514
  • София

Само да потвърдя (че ми е голяма паника като ще ми е за сефте)
1. Няма да мога да купя електронни карти щом нямат телефони децата
2.Купувам си хартиени от гише или автомат
3. Необходим е задграничен паспорт(за децата, че са малки) и лични карти за нас, за да можем да купим 15 дневните карти
3. Прочетох, че се изискава и снимка...снимката от паспорта?

Благодаря много за помощта, направо не знам как щях да се справям без вас:)

# 515

Само да потвърдя (че ми е голяма паника като ще ми е за сефте)
1. Няма да мога да купя електронни карти щом нямат телефони децата
2.Купувам си хартиени от гише или автомат
3. Необходим е задграничен паспорт(за децата, че са малки) и лични карти за нас, за да можем да купим 15 дневните карти
3. Прочетох, че се изискава и снимка...снимката от паспорта?

Благодаря много за помощта, направо не знам как щях да се справям без вас:)

Нашите 15 дневни карти бяха без снимка.
Закупихме ги на гише на летището (в ляво на излизане от сградата, точно пред вратата е спирката на автобуса). При покупката представихме документи за самоличност със снимка. С тези документи се представяте при проверка.
Избрах хартиени, за да са във всеки, да сме независими от батерии на телефона.
Приятно пътуване!
Будапеща е магична-насладете й се!

# 516
Здравейте! Има ли някой в момента в Будапеща? Интересува ме какво е времето в момента, духа ли вятър? В неделя ще летим с деца и идея нямам какви дрехи да вземем. Само с ръчен багаж сме. Гледам прогнозата сутрин 7-8 после до 20. Цяла зима чакам да се стопли и да отидем,а хванахме циклон явно.

# 517
Здравейте, обмисляме пътуване в края на юни, но има нещо, което ме притеснява. Полета е вечерен и ще кацнем около 22:30, а видях, че автобусите от летището до града са до 23 часа. Някой има ли представа в колко часа тръгва последният автобус?

# 518
  • София
Здравейте, обмисляме пътуване в края на юни, но има нещо, което ме притеснява. Полета е вечерен и ще кацнем около 22:30, а видях, че автобусите от летището до града са до 23 часа. Някой има ли представа в колко часа тръгва последният автобус?
https://www.bud.hu/en/passengers/transport/public_transportation … ic_transportation

Общи условия

Активация на акаунт