💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 481
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Другата България
Много точен коментар на Вики за Фейгин.
Според мен тя не таи лоши чувства към нея, Мани и Илиян са главата и тялото на змията според нея.

# 1 336
Мирослава в предишен живот е била майка на Елица, вече просто съм сигурна.😆

# 1 337
Елица използва Мира според мен. Близост виждам повече от нейна страна, отколкото от страна на Елица. В нейното племе нямаше подкрепа на никой освен на Мира, но като цяло не виждам да и пука много

# 1 338
Влизам да припомня само приказките на Алекса при първата му битка при симите, когато нападна Аспарух и другите мъже при червените.
-Каква е тази тактика първо да гоните малките момичета? Аз ще излизам за всяка моя девойка, за всяко момиче.

А сега Мани и Фейгън са черни и се мъчем да ги изпратим моментално към Арената....

Още тогава стана ясно,че е фен на тежките думи и театрални монолози,влече си го драмата.
Тези Отелови отклонения са опасни 😆

# 1 339
Алекса никак не му пука за Елица. Най-слабата любовна история в сезона.
Повече емоция има при Вики-Цецо, Мирела и с Валери и с Лефтеров, че и Гошо и Фейгин

# 1 340
  • SF
Ето ви ги Гого и Фифо заедно!

За мене е Гого, вие се бийте за Фифо.

# 1 341
Ох, Фифоо, защо си толкова точен бее
Ще ревна за тях с Гого

# 1 342
Да разделят любовта на Елица и Алекса ще преживея, ама да разделят Гого и Фифо е жестоко....

# 1 343
  • SF
Филип как му го "намекна". Simple Smile

# 1 344
Гого и Фифо мечта отбор.Само с поглед се разбират.

# 1 345
  • Където морето целува небето...
Гого и Фифо заедно! Браво на Фифо, че не овърта! Дано видим битка между двамата (не скоро)!

# 1 346
Гого и Фифо един до друг: личи си отношението на досегашните им племена към тях.😂
Филип целия в рани, белези, изгаряния, обелвания.
Гого 😍 чиста, стегната, супер кожа с тук- таме рани от предната битка.
П.с, тия двамата в момента строят история- да спрат да са толкова готини, щото дамите ще искат вече тройка с тях, а не по отделно. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Страхотен Филип като поведение, страхотен Гого!

# 1 347
  • Варна
Изчетох, с малко прескачане до тук и реших да внеса едно малко пояснение. Съботаж се прави само в събота, извън това е саботаж.

# 1 348
Нова ТВ сбъдва мокрите сънища на БГ мама - 3 минути само Фифо и Гого. Единият и е гол до кръста, другият заголва стъпала, за всекиго по нещо.

# 1 349
Гого и Фифо един до друг: личи си отношението на досегашните им племена към тях.😂
Филип целия в рани, белези, изгаряния, обелвания.
Гого 😍 чиста, стегната, супер кожа с тук- таме рани от предната битка.
П.с, тия двамата в момента строят история- да спрат да са толкова готини, щото дамите ще искат вече тройка с тях, а не по отделно. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Страхотен Филип като поведение, страхотен Гого!
Ама вярно-тройка е най-добре! Joy

Общи условия

Активация на акаунт