💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 481
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 410
Не е толкова тотално. Ралица излизаше на брега, когато Елица тръгваше от понтона.

Много навакса с плуването.

# 1 411
Сезона на трупите!

# 1 412
  • SF
Merri_An, ако пишеш така, ще ревна...

Айде, бе, Ели!!!

# 1 413
Много интересна битка, заради такива битки съм все на косъм да се запиша за участие, но разумът засега надделява.

# 1 414
Каква е тая мания с тия момичета и колове
Поне са с ръкавици и чорапи

# 1 415
Досадни колове!

# 1 416
Браво на Ралица! Искам Пандичката извън играта. 😁

# 1 417
Елица вчера вади колове, днес пак.

# 1 418
Ралица е доста слаб плувец, затова беше и онзи кошмар с халките при нея, тъй като не искаха на плуване да я пускат. За сметка на това много спокойно и методично действа.

Малко съм изненадана от това Елица колко трудно схвана концепцияна на чупенето на тоя кадастрон.

# 1 419
От както е започнала битката, Рали не спира да ме изненадва. Много я харесах изведнъж (макар да не съм фен на жени с тяло на мъже), на нея много и отива, признавам. За Елица, която всъщност не харесвам, малко ми става жал, защото определено е от раздаващите се и си личи колко е изтощена вече.
Гого и Фифо, комбинацията, от която всички се нуждаехме. 🤣🤣 Много готин разговор, а на Фифо просто евала, отиде и му каза директно кое как стои, за да има нагласата предварително.
Мани и Лефтеров. Малко ми е шок, но пък като приятелство, защо не.
Ама нямам търпение ако Елица не се върне, да видя реакцията на пандьо 😆

# 1 420
Още няколко трупи и Рали е готова.

# 1 421
  • софия
Интересно решение на продукцията. На мъжете игра с въженце. Двете жени с контузии ще бягат по минно поле, ще ловят крокодили с голи ръце и която успее да обязди дракона ще получи паста за зъби или 30 секунди предимство за племето.
Като казваш “да обязди дракона” аз не знам защо си мисля за Гого🤣 Дали в мен е проблема 🤣 или в хапчетата ми за сърце🤣
Споко, сичко е точно. Нали знаеш кой е виновен винаги. Джаферович много ясно.

# 1 422
  • София
Ами в такива хамалски игри съм и за двете, жал ми е и за двете, горката Елица, вчера се раздаде докрай с колове, днес пак.

# 1 423
  • Другата България
Аз от ден първи пиша, че Елица е един от женските ми фаворити относно физическо представяне.
Жалко, че е срещу Рали.

# 1 424
Много мъжка игра между мъжки момичета.
Браво и на двета за играта до момента.

Общи условия

Активация на акаунт