💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 451
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 455
Елица: Имах си малки цели и ги постигнах.
Да имаше.Да добуташ мъжа си  най -вероятно до финала!!!

# 1 456
Браво на Рали! Елица също се бори до последно. За битката ... Да ги бяха пуснали в едно сечище да натоварят камион с трупи!

# 1 457
  • София
Много добра битка и страхотно представяне и на двете.
А четерима мъже държаха въженце ...

# 1 458
  • София
Бравооо, Рали! Страхотно се представи.

# 1 459
Ами Елица е 48 кг, в Игрите може дори и по-малко да е станала. Ралица със сигурност доста по-тежка от нея.
Това имах в предвид. Трупите са еднакви. Не оспорвам победата на Ралица. Игра по-умно, но беше и физически по-силна и тежка. Това й помогна. За мен е така.

# 1 460
  • Сред мелниците
Go home Елица! Дано те последва любимият ти съпруг. За да  сте щастливи. И ние също.

# 1 461
Хора! Поздравления на Елица за достойната игра, но Ралица просто… ❤❤❤❤
И най- накрая мога да си отдъхна, че най- неприятният спойлер, който изкачаше и да не искаш да го четеш, а именно- че Елица е победител, се оказа неверен!

# 1 462
Ралица поведе от самото начало и води и до края на играта. Елица беше много задъхана на втория кол и свърши силите. И ми се струва, че в края се предаде.

Достойна игра Елица, достойно представяне в тази елиминация. Успех в живота!
Браво Рали за страхотната победа! Направи ме щастлив днес.

# 1 463
Браво на Ралица!Хубава битка!

# 1 464
  • София
Е, ма как, Димо, какво е някаква си олимпиада, пък и медалът бронзов, нищо и половина. Игри на волята, ехеее, друга работа.

# 1 465
  • София
Ако отпадне Елица, Виктория ще е късметлийка.. Грошовете и томахавката на Алекса ще останат за нея Simple Smile
Не ми се вярва. Trollface Ще са си за него самия.

# 1 466
Димо гледай да не ревнеш.Егати рекламата за Елица.За другите напуснали нъцки.

# 1 467
Айде приключихме със спойлерите - начисто сме!

Да се сбогуваме с Елица. Много силен състезател, когото исках от самото начало да харесам, но нещо не успях. Ще я запомня с детското "защото така искам аз" и с раздаването на арената. Чао, Ели! Не го оставяй онзи Алекса да ти се качва на главата. Тормози го ти!

# 1 468
  • София
Да, да, дааааа! Играта при червените ще стане интересна вече, страхотно! Чудесна Ралица, игра с ум в началото и макар и по-бавна на плуването, се справи чудесно. Радвам се, че няма повече да гледаме влюбените пандички и най-вече, че Непобедимите имат шанс да играят.
Дано Димо предложи нещо по-интригуващо на Рали и тя да помисли за себе си. О, да, сабите на спасението. Взимай, Ралица!

# 1 469
Ще ми сравняват ИВ с олимпийски игри...
Хайде, театъра приключи. Елица е доволна. Изпълнила нейната част от сделката

Общи условия

Активация на акаунт