💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 449
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 240
Виктория и Цветан преливат от доброта, честност и любов... Пффф...
И ако той е глупав, което умилява някои,  то тя е зла и злобна. Удобен й беше, удобен, ама...излагаше я. Не си дава сметка, че мъжкар не би търпял такава " дама" като нея.

# 241
Цецо е отвратителен към Мани дори и в обръщението си. Тотална излагация! И той Море от любов към Виктория на финал. Къде е емотикона с повръщащото човече???
Цецо в неговият си стил - аз съм висок-  и затова най-умен, най-красив започна “речта” си изключително негативно !!!
След всичко чуто искрено се съмнявам да работи финансов анализатор … или нещо подобно Sad

# 242
Колко грозно се държа Цецо към Мани..
Пълна нула е тоя Цецо! А Викито ще се пръсне от злоба. А уж влюбените били окрилени. Като толкова страда, да излиза и да тича при своя герой

# 243
  • София
Цецо - излагация до последно. Как е възможно такава дребна душица в това огромно тяло? Толкова грозно и жалко! Напомня ми на онези малките злобни кученца и не виждам никакъв добряк в тази му злост.

# 244
  • София
Цецо, колко жалък човек си, 215 см., а си малко човече по душа… много тъжно.
Аз си писах веднъж с Гената, много културно и приятно ми отговори, имах въпрос за една игра. Поздравявала съм и участници от стари сезони.

# 245
Цветан е много влюбен и иначе бил добър- любовта прави хората по- добри, по- склонни на компромиси принципно. Ако любовта се изразява с това да надминеш по злоба и заяждане твоята възлюбена, не е това държание от любов, а от комплекси.Откакто почна да обижда по този гаден и долен начин, Цветан ми изпадна окончателно от класацията. При неговия  ръст, има самочувствието за ръст да обижда?При неговото представяне, да търси сметка на чуждото.
Разликата между Илиян и Цветан в лично моята сметка:
Цветан влезна по- симпатичен, отколкото излезна. Илиян обратното. Сами да си направят сметка за кого предаването е било смислено начинание.

# 246
Много е влюбен Цецо, но според мен и Виктория  има чувства. Просто е по-желязна и не ги показва така явно 😕 Каквото и да се пише по техен адрес, аз им симпатизирам.

# 247
  • София
Абе какъв е тоя рев.. все едно умира някой. А аз съм емоционален човек и рева на всичко. Айде да се разстроиш първоначално е едно, ама чак пък толкова. А Цветан се излага дори след като си тръгна, не съм гледала началото, но пишехте тук, че бил добродушен. Един добродушен човек не говори с такава язвителност към другите. На Илиян думите бяха много по-адекватни.

# 248
Не му прави чест на Цецо това отношение към Мани. Явно наистина много тормоз е получил през годините заради ръста си и дори се опита да уязви и нея по същия начин. Хем ме боли, че някой е толкова наранен, хем не мога да си обясня как щом самият ти си го изпитал искаш да го причиниш на някой друг. Мани обаче прави впечатление на много самоуверена жена без комплекси, което е хубаво. Някак студена е обаче и това ми пречи съвсем да я харесам.

Жени в момента е в идеална позиция дори да рискуват с капитан Рали или Мишето, самата тя всъщност нищо не рискува, момчетата ще са на топа на устата. Ами хитра е и и се отдава играта, няма как да се отрече. В името на играта съжалявам, че никой не успя да направи обрат и да детронира кралицата.

Нелепо е как в тази битка само Гого и Безстрашните ще играят за победа. Сигурно ще е най-дългата битка в историята.

# 249
  • Другата България
ЗоритУ общителната, първа ще изгори в новото племе, ама да видим.
Имала мозък....добре, пак да кажа - да видим.

# 250
Зори, Зори ...глупава е. Мм иначе припада по нея, тази наивност явно е чаровна...тя някаква обсесия ли има към мозъци?

# 251
  • Бургас
Зорито, милото, язък й за доброто физическо представяне. Направо дебил.

# 252
Фифо станал дясната ръка на Джафи.Той и говорител и е станал.

# 253
ЗоритУ общителната, първа ще изгори в новото племе, ама да видим.
Имала мозък....добре, пак да кажа - да видим.
TrollfaceTrollfaceTrollface

Едно, две, три - Рали, капитан си ти Simple Smile
Жената каза и племето реши - в десетката !

# 254
Охх милата Ралица.И тя не знае в коя игра се намира.

Общи условия

Активация на акаунт