💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 454
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 270
Значи съм познала за Елица и Ралица. Само казах Гого, пък всъщност ще е Виктория.

# 271
  • София
Никаква гаранция няма, че в друго племе ще са по-добре, но е някакъв шанс. Защото човек не може да е абсолютно всяка седмица на битка и да не отпадне, че и да го мачкат. Според мен си заслужава рискът дори и да не се получи.

# 272
  • София
Елица, Вики и Рали са капитанките
Аз съм 1 от 3, като за Ралица бях на косъм да гласувам, колебаех се до последно... Ама избрах Лефтеров.

# 273
  • Другата България
Добре, че Генчо е силен, че иначе.....пръв гореше.

# 274
  • Където морето целува небето...
Радвам се, че не познах капитана при Сините.
Не му отива на Гого ролята на свалящ знамето на племето в пясъка, за разлика от това приляга идеално на Виктория.
Аз пък искам Елица да сваля знаме и Алекса да я вземе при сините. Ще настане такъв живот, че само си викам ДАНООООО!

# 275
  • Варна
На Алекса манталитета е много джентълментски и облян с култура от всякъде!

# 276
  • София
Е, Жоро и Генчо тъпи ли са, че изпуснаха шанса Елица да не е капитан!? Можеха Мира да я направят след като Елица гласува за нея

# 277
Ай сега ми кажете, че Леля Гена не играе за себе си. Ама другите му криви. Все той е прав. Никой друг няма право да иска да играе. На всичко отгоре и тъп излезе в ситуацията

# 278
Злобна е Мани. Не я харесвам. Не харесвам бившата им коалиция. Предпочитам директните хора като Виктория.

# 279
Елица докато казва какво не харесва в Генчо сякаш леко описва Алекса или поне поведението му в неговото племе.

# 280
Елица, Вики и Рали са капитанките
Аз съм 1 от 3, като за Ралица бях на косъм да гласувам, колебаех се до последно... Ама избрах Лефтеров.
Истината е, че Жени избра капитана, практически еднолично.

# 281
Не знам как Генчо, който има толкова нелицеприятни качества успява да е моралния победител в кавгата с тези трите дами, които са просто скандални.

Не знам какво са се въобразили на някакви радетелки на любовта, съединението и справедливостта.

# 282
Елица изброи всички качества, които притежава Алекса като качества, които не понася в един мъж.
Припадам :DDDDD

# 283
Хахаха Гената : Искам да не ви виждам като цяло.😁😁😁

# 284
Оо, Елица…
Ние трите сме си много близки, важното е НИЕ  да си се запазим…
Преди се надявах да е само заради силното влюбване в Алекса тоя начин на мислене. Явно е тотален егоист тази жена, не е изключение Алекса. Не е склонна на компромиси и й е изключително важно всичко да е съобразено с нея.
Продължавам да симпатизирам на двамата червени мъже.

Общи условия

Активация на акаунт