💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 395
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Страхотно момиче е Ралица.

# 316
Не знам вие как мислите, но според мен ако Безстрашните са едни от запазилите се племена, а според мен ще са, който и мъж да дойде в племето, ще е първата мишена на Джаферович. Дали ще е Гого, дали Генчо или Георги. Особено ако е Гого, ще иска да го разкара възможно най-бързо, все пак е доста голям претендент за титлата. А аз съм на мнението, че когато изгодата ѝ от Филип приключи, и на него ще му забие нож в гърба. И която и да е тази клета душа, ще бъде хвърлена в огъня 😄 Все пак всички виждаме как Джаферович дърпа конците на цялото племе и явно само тя взима решения като кой да бъде капитан, кой да бъде номиниран и т.н.
Аз мисля, че новите вероятно ще имат имунитет.
Ако Жълтите стигнат до съвет вота ще е за Капитана и Михаела тази седмица.
Фифо и Жени ще са в съюз до елиминирането на най-силния от новодошлите. Предполагам , че ролята на Полша в този пакт Молотов-Рибентроп ще се падне на Гого. След това Жени напълно вероятно отново ще се върне към старата песен с Фифо в припева Simple Smile

# 317
"преценям" (:

# 318
Туджаров каза, че Безстрашните наричали Ралица- Ралица розовите очила. Момичето просто наистина е много искрена. Мила ми е много.

# 319
Представям си какъв хейт ще е, ако Гого отпадне заради Евгения 😃

# 320
  • София
Слънчице е Рали. Simple Smile
Чиста душа.

# 321
  • Другата България
Туджаров каза, че Безстрашните наричали Ралица- Ралица розовите очила. Момичето просто наистина е много искрена. Мила ми е много.
Именно. То си ѝ личи.

# 322
Светли са му очите на Гого, мисля лешникови с повечко жълто.
На Генчо са пъстри, по към зеленикави май

# 323
Гого докато говори на синхрона си оголи зъбите чак .... хммм, ясно ....

# 324
Защо не гласуват пореден път за Гого за капитан? Най-силният от четворката им, уж всички го харесват и т.н., а не гласуват за него.
Подозирам, че тази вечер е заради потенциалния избор, който капитанът трябва да направи относно евентуалните нови членове на племето.
Но си е унизително за Гого както и да го погледнеш. Неговите дружки яко го баламосват.
Явно трябва капитанската битка да е изцяло женска. Алекса като евентуално близък до продукцията насочи към женски капитан от сините. Опитвам да разгадая сценария на филма 🤣🤣🤣

# 325
Реално и да не съботират сините да с най-голям шанс за разпадане. Не е тяхната битка тази.

# 326
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи те ще ме пращат всеки път на номинация, ама аз ще играя за племето да остане цяло, какъв е смисъла 🤔
И при друго племе ще си на прицел и в твоето племе ще си, ами за какво да играеш за тях ?
Бих саботирала не ми, с двете ръце даже и двата крака 😄
Много е нагла тая Елица, вече се съмнявам че е супер глупава.
Мира, ако не спечели сърбина ще даде от субсидиите на мъжа си, само и само да не са на минус с пандата 🤦🏻♀

# 327
Гошко много лежерно. Бътерфлай. Браво. За къде да бърза. Където и да е ще има манджа.

А Елица е кошмар. Надявам се да четат и да се замислят. Срам.

# 328
  • Другата България
Мани с тези кроежи как да саботират ми става все по-антипатична.
Хората правят стратегия, тя се радва къде била Фейгин, за да саботира!
Не са ми приятни поне на мен такива гледки.

# 329
Слънчице е Рали. Simple Smile
Чиста душа.
Така е, но такива сме хората от нашата зодия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт