💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 554
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 395
Елица допуска грешка, като не пуска торбата сама да пада.
Кълве я като пиле първата преграда.

# 1 396
Ох, какви са тези строителни материали по трасето! Първо край басейна се блъскат в XPS, а сега на кулата къртят гипсокартон.

# 1 397
А мислили ли сте в посока, че второто липсващо парче от пъзела е скрито от Алекса, има резон. И разговорът му с Генчо подсказва.
Всички са били наясно с хода на събитията. Претеглили са риска в сценария и са преценили, че двете руси сладурани е най-добре да свършат тази работа със саботажа. Достатъчно хора биха ги разбрали  и подкрепили ( и аз сред тях)))  )  Но ако Алекса беше саботирал хейтът срещу него щеше да е унищожителен.

И още по-рано в епизода в разговора със Зори, Жорката "разпределяше" синьото племе  преди играта))))))

На мен ми хареса този сценарий, добър ход на продукцията. Е, малко е калпава режисурата, ама нищо и така си ги харесвам.)))

Надявам се хейтът бързо да преминава и за  всички  участници това преживяване да  донесе позитиви.)))
Разбрах, че Мани и Фейгин са саботирали. За Фейгин съм съгласна след като се отказва от пъзела, Мани може и да е в играта, но Алекса също - снощи странно ми се стори на кадрите, че твърде много внимание обръща на торбите и операторите наблегнаха на кадрите. Няма начин да само двете девойки, трябва им още някой т.е. трима срещу виктория и един в лодката залюхан. Алекса е печеливш в случая.

# 1 398
  • София
Дано отпадне Елица. Давай Рали.

# 1 399
  • SF
Милата Елица....
Супер зверче!

# 1 400
Елица загуби време основно заради неумението и да се учи в движение от грешките си. Сега ще се налага да компенсира с по-добро плуване забавянето.

# 1 401
Гого отдавна не е бил толкова много време на фокус. Някъде 4-5мин днес в разговора с Фифо Simple Smile
Лошо, да не вземат да го изгърмят в петък с това екранно време Grinning

Горкият Георги, явно нещо е хванал, дано се оправи бързо. Ама като се питаха какво му е, си мислех преял е с понички Joy
След 20-тата обикновено на човек му става малко тежко 🤣. Разбира се, ние нормалните хора не можем да се сравняваме с неговия железен, разтеглив до краен предел стомах, който работи на пълни обороти 24 часа 🤣. Него 5 кг. храна на ядене не могат да го бутнат🤣. Ще се върне след малко с разтворен деган в ягодов шейк и ще иска принцески с кайма 🤣.

# 1 402
Ралица тотално надиграва Елица за сега.

# 1 403
Добра игра на Ралица! Браво,давай!

# 1 404
  • София
Какъв беше този кадър с торса и краката на Ралица под вода? Интересно решение на редакторите. Grinning

# 1 405
Димо какво коментира 'няма спасителни жилетки, няма някой да ме носи' при положение,че от продукцията си ги избираха такива. Имало е и много кадърни и подготвени жени/участници и предните години по кастингите, но кой да ги избере пред Ву Нанг Тъ?!

# 1 406
  • SF
Не е толкова тотално. Ралица излизаше на брега, когато Елица тръгваше от понтона.

# 1 407
  • Другата България
Браво на Елица, страхотен хъс извади.
Истинска олимпийка. Браво!

# 1 408
Ралица тотално надиграва Елица за сега.
До момента Елица сама се бие.
Но много навакса с плуването, доста по-бърза беше от Ралица.

# 1 409
Добро плуване за Елица, доста навакса изоставянето си от чупенето на плочките.

Общи условия

Активация на акаунт