💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 445
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 915
Гошко умилително си играеше с косата на Фейгин и изследваше цвета й 😎
А тя най-накрая се успокои, спря да реве и се усмихна в прегръдките му 🥰
Вече няма кой да я вкарва в кроежи, пъклени планове и интриги. Сладки са дечковците. Отива им 😊

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 02:36 от KatyaS

# 3 916
А какво мислиш за аргумента, че Гого не би гласувал за Фифо, а ще дойде момент когато мушката отново ще се насочи към Фифо? И от тази гледна точка Мани ще бъде по-полезна в дългосрочен план.
Полезна за Фифо ли? Ако това визираш, да. Съгласна съм, затова и в предходния пост написах, че минимална надежда имам Ралица и Мани да привлекат Филип, но пак ще кажа - той си е “дърво“, и надали ще се съгласи. Ако го направи, печели моите адмирации, но това означава Рали да му каже за сабите, а тя няма право. Така Филип някак само заради две жени да си напусне сигурната коалиция....съвсем не го вярвам.
Не само за Фифо. Мани може да бъде опция тогава както на Фифо срещу Жени, така и на Жени срещу Фифо.

# 3 917
  • Другата България
Да, с това съм съгласна, но една птичка пролет не прави. А и наистина си мисля, че Жени няма да прости на Мани идната седмица при първа възможност, да не говорим, че ще се бори и за капитанството, вземе ли и него, иди я гони. Затова ме е много яд на ей тези “дървета“, те самите им физиономии са “дървени“....Heart

Ако Гого преглътне гордостта и разочарованието си, и седне да се заслуша в Ралица и Мани, и същото направи и Фифо, може и нещо да излезе от седянката. Но не го вярвам, дано ме изненадат приятно.
Хайде, лека нощ от мен.

# 3 918
Много хубав епизод. Единственото лошо е, че Мишето си тръгна. Яд ме е, че не направиха по-рано контра коалиция, но и Рали си каза, че не са го очаквали. Надявам се тя да се събере и да стигне финал. Много ми харесаха мненията на Мери Ан и Бен за жълтите.

Бен, винаги пишеш интелигентно и обективно /е за обективно почти Blush /, та искам да те питам. Наистина ли мислиш онова, което написа са снимката на Гого с неговата коалиция, ама честно, или е само защото си пристрАстен и не ти харесва компанията? Защото ако наистина го мислиш, Гого има снимки и е приятел
и с Рали, а нея ,доколкото те разбрах, я харесваш.
Ако изключим текущата ситуация и по принцип, трябва ли наистина да съдим човек по приятелите?

# 3 919
  • София

---
Стратимир, Вайс, Туджаров, Елия и Илиян за саботажа (постовете са поне от средата на седмицата, но имам нужда да изтрия скрийншотовете от телефона си Sweat Smile, а и последните два епизода не предизвикват особени реакции или дискусии в социалните мрежи, за жалост):

Скрит текст:

# 3 920
Много хубав епизод. Единственото лошо е, че Мишето си тръгна. Яд ме е, че не направиха по-рано контра коалиция, но и Рали си каза, че не са го очаквали. Надявам се тя да се събере и да стигне финал. Много ми харесаха мненията на Мери Ан и Бен за жълтите.

Бен, винаги пишеш интелигентно и обективно /е за обективно почти Blush /, та искам да те питам. Наистина ли мислиш онова, което написа са снимката на Гого с неговата коалиция, ама честно, или е само защото си пристрАстен и не ти харесва компанията? Защото ако наистина го мислиш, Гого има снимки и е приятел
и с Рали, а нея ,доколкото те разбрах, я харесваш.
Ако изключим текущата ситуация и по принцип, трябва ли наистина да съдим човек по приятелите?
Никак не ми харесва компанията. Не е свързано толкова с Гого, колкото с Виктория основно и в по-малка степен с Алекса. И ми липсва обективност в онзи пост, така е, факт е.

Всъщност от целия каст на предаването само Виктория ми е страшно антипатична. И като човек с това мутренско поведение, и като играч на арената. Алексио не го харесвам заради късата верижка, на която го държи Продукцията и заради множеството привилегии, които получи от нея. На арената към него нямам забележки. За мен е много цветен - има неща, които харесвам в него и неща, които не харесвам.

По принцип приятелите и средата са като таблото/борд компютъра в автомобила - по тях може да се съди за работата на двигателя.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 01:59 от Bengun

# 3 921
Благодаря, така казано те разбрах.

# 3 922
Според мен другата седмица ако са на съвет червените Генчо и Георги ще си използват грошовете за гласове, за да защитят себе си и най-вече Фейгин.
Алекса не би използвал томахавката освен за себе си или за Виктория, дори от една страна за него е по-добре да ходят Мирослава или Зорница на елиминации, защото ще го изберат него за съюзник и по този начин ще натрупа още грошове.

# 3 923
Привидя ми се Илиян Satisfied

Скрит текст:

# 3 924
  • София
Хубава беше битката тази вечер, единствено ме е яд, че Михаела отпадна. Поне Георги взе още грошове и другата седмица имат шанс да изпратят някоя от Зори и Мира, за да не са отново те на прицел. Ако опитат с Виктория има шанс Алекса да извади томахавката и ще ме яд, че са изхабили грошове. От друга страна, поне ще разкарат това малоумно предимство от играта.
За номинациите при червените - сравнително очакван резултат, но продукцията пак ме ядосаха. На жълтите казаха, че новите са с имунитет след като беше минало предложението за използване на грошовете. Тук точно обратното,казаха им за имунитета и после предложиха да купуват.
При жълтите нещата се наредиха чудесно за коалцията, много трудно ще могат Мани и Ралица да направят нещо по въпроса.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 02:48 от gg__

# 3 925
Чета тук ,че има прогнози за елиминации за Джаф и Алекса , че и аз да се включа със скромен прочит.😁
   Според мен нито Джаф нито Алекса ще идат на елиминации преди обединението. Продукцията добре си е свършила работата за това.
   Джаф си влезна с коалицийката и няма кой да я бутне. И малко след това ( когато показа ,че уж и в игрите я бива) се натъкми на пост в който уж е незаменима и няма да хаби много сили до финалните битки. Когато излезна Валери и бройката  на "придворните" и намаля, тя веднага придърпа Фифо .Естествено първо е много по лесно да играеш в смесена коалиция, второ след всичките елиминации  на човека му трябваше малко да си отдъхне. А това го направи и малко задължен, видиш ли към "благосклонната " повече решена да не го номинира мадам...И така в този ред на мисли Фифо трябва да е луд да се махне от коалицията на Джаф на този етап, особено когато преди него има трима човека за отстрелване. Докато му дойде реда  и те ще са в обединението. Което моментално значи ,че Джаф контролира гласовете при жълтите, и няма начин тя да попадне на елиминация.
    А Алекса подобен ,но доста по завъртян случай. Първоначално си мислех ,че беше предвиден още в началото да влезе на битката на резервите, ама Зори и Вики ги изненадаха продуцентите. После отново ,когато прати кака Веси на негово място. Спомням си реакцията на Ралица ,когато му предложи грошовете .Беше толкова изненадана ,че той прие, че чак си свали очилата. Мисля че след ,като Чакалчето им отказа 300 гроша преди това, те не очакваха от Алекса да се съгласи,  особено че и Елица го чака вътре. И така Продукцията си изгуби другото добро попадение от каста за сезона Гайтанов...С този си ход също Алексов отново обърка плановете на продуцентите на " море от любов"...Затова и накрая (така си мислех )вкараха брадвичката, да не е сръбския шемет отново да им обърка сценария. 😁
  Но сега след саботажа други неща ми набиват на очи... Убедена съм не само заради самия им каст ,ами и заради Илиян ( който каза още отначалото ,че ще предава ) , че сините бяха предвидени за разпадане. Дори съм почти сигурна ,че Алекса знаеше за това. Продукцията дори се беше подсигурила, ако сини не саботират , червени да го направят. Така и в двата случая и Джаф и Алекса са защитени.
Идеален вариант се оказаха сините и защото там Алекса бе събран с дясната си ръка Вики. А през това време ЛибоФта му в съседното племе градеше мини коалициика , да не би да му се наложи да отиде на елиминации след разпада. И разбира се за да не е "чак толкова нечестно " в очите на Зрителя  веднага след идването му Елица излезе от играта. Те и без това вече си имат друга по млада ,по интересна любов. Защо са им други... Сега както и да се завърти играта Алекса с брадвичката е защитен да не му се разбие коалицииката. И съответно пътя му е чист до обединението. А така ,като гледам и на приближените и на двамата спуснати ни от Продукцията " победители".
   И по този начин можем да видим нагледен пример на това как от едно хубаво предаване се прави меко казано една пълна " помия". Извинявам се за израза , но много ме е яд.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 16:21 от Joy 05

# 3 926
Къде може да се гледа днешния епизод, прибрахме се точно за промото на новия епизод?
Доколкото знам във vbox7 качват епизодите на части веднага след епизода.
Мерси, аз нямам достъп до Vbox, в арена или някой друг торент дали ги няма?

https://play.nova.bg/allshows
NOVA PLAY НАЧАЛО НА ЖИВО ВСИЧКИ ПРОГРАМИ - във всички програми
намираш игрите.
АБВГДЕЖЗИЙК ........кликваш на И и излизат всички епизоди.

# 3 927
  • Sunshine state
Все ми беше тая кой ще отпадне днес - Михаела отдавна ми падна в очите с подмазването си на Джафа , а Георги ми е антипатичен и безинтересен.
Така нареченото Мише го раздава прогледнала, но реално спа зимен сън и през цялото време се чудеше на кой стол да седне и накрая падна и от двата. Късно е либе за китка, казали хората.
Аз явно съм единствената, на която Алекса й е симпатичен. Мен не ме дразни с нищо, напротив. Фифо, Гого и той са ми фаворити.

# 3 928
За хейгърите:
https://m.dir.bg/corner/drugi/aleksandra-feygin-sas-solidno-pred … vyane-v-kazahstan
Браво, момиче! Следващият път ти пожелавам медал.❤️

# 3 929
Томахавката според при купен имунитет няма да важи. Би трябвало да важи само ако някой си е купил гласове повече. Иначе би било много несправедливо!

Общи условия

Активация на акаунт