Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 28 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
за довечера гювечета или омлети. За утре тиквеник и зелеви сърми от мен, бобената салата е готова, от свеки баница, питка и ошаф, аз не обичам и не правя

# 526
  • София/Испания
Днес хапнахме кюфтета с пържени картофи и салата
Тази вечер направих солена палачинкова торта,за Коледа.

# 527
  • Бургас
Скумрия с картофена салата

# 528
Супа топчета за днес. Реших да си изпека днес тиквата и я изгорих. Rolling Eyes

# 529
Вчера пържени картофи, сандвич със сирене и варено яйце, плодове.
Днес - постни зелеви сарми, боб яхния, "содена"питка ( ще я правя с бакпулвер), тиквеник, печена тиква, туршия, плодове.

# 530
Последните дни се изхранвахме с пиле фрикасе,пържена пъстърва, панирани калмари,пържени картофки и кисели краставички
Започвам приготвянето на трапезата за Бъдни вечер

# 531
  • Под звездите
Аз съм почти готова за бъдни вечер.
Пълнени чушки с праз лук и картоф, запечен едър боб с ориз и тиквеник.
Плодове.
Питката и салатите по късно.

# 532
  • Sofia
Ние днес сме на салата кисело зеле, салата зрял боб, содена питка, лозови сърмички, салата печени чушки, плодове и фъстъци

# 533
И у дома днес сме на боб на фурна,картофена салата,питка,гуакамоле,печени чушки с копър и морков,щрудел и ядки.

# 534
  • София
ние сме на зеле с боб, салата боб, плодове, ядки, содена питка, печени ябълки, пуканки

# 535
Супа боб,зелеви сарми с ориз,чушки с боб,содена питка,салата печени чушки с чесън+люти такива пак с чесън.Тежко ми е това меню,но винаги се съобразявам с традицията.Плодове.

# 536
  • Бургас
Традиционно за Бъдни вечер - лозови сърмички,сухи чушки с боб,бобена салата,туршийка,плодове,ядки.

# 537
  • Sofia
Честито рождество Христово!
Нека бъдем весели и здрави, нека бъдем мъдри и добри! Любов и щедрост да има в сърцата ни, мир на Земята, уют в домовете ни! ВИТЛЕЕМСКАТА ЗВЕЗДА да озарява ПЪТЯ ни, а РОГЪТ на ИЗОБИЛИЕТО да бъде наш СПЪТНИК!
За днес палачинки
За обяд Дояждане на лозовите сърмички и друсан кебап и печена бабекова наденичка, салата айсберг с краставица и репички
За вечеря печено пиле с билки и чесън, сърми с кисело зеле и пълнени чушки с кайма и ориз, салата с ряпа, цвекло и моркови, салата с рачешки рулца, царевица и кисели краставички с майонеза и чесън, кюфтета на скара. Дъщерята ще идват на гости с внуците
За десерт Наполеон

# 538
Вчера З- принцеси с кайма и кашкавал
О- свинско месо с картофи в гювеч
Празничната вечеря - трушиика,кьопалу,бобена салатка с червен лук,пости зелеви сърмички,спаначена супа,тиквеник
Днес  З - макарони с масло и сирене
О- спаначена супа и пържено пилешко филе с корнфлейкс
В - капама гювеч,мезета,млечна,питка с късмети
П.С предпочетох питката с късмети да остане за днес,защото вчерашната с постни продукти щеше да е като джапанка 😁
Весели Коледа на всички ни,дай Боже здраве! ❤

# 539
  • София/Испания
Вчера- пълнени чушки с ориз
Боб на фурна
Ошаф и различни салати
Днес солена палачинкова торта/стана перфектна/
Свинско със зеле
Коледни сладки за десерт
Честита Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт