Търсим 100 желаещи, които да тестват крема Mixa Hyalurogel Rich

• 16 564
  • 504
  •   1
Отговори
# 465
Кожата на лицето ми е изключителна суха,особено след баня.Водата в нашия край е прекалено варовита и затова се получава така.На тялото ми също,даже на места все едно съм се поръсила с пудра захар.

# 466
Здравейте! Имам чувствителна, суха до нормална кожа, която лесно се зачервява. Бих тествала крема с удоволствие, т.к. ползвам други продукти на марката, от които съм много доволна.

# 467
Кожата ми е много суха и чувствителна. Зимата няма как да пропусна крем.

# 468
Да, кожата на лицето ми е суха. Неблагоприятните въздействия на времето (студ, вятър, мъгла) влошават усещането, както и неправилната ми диета (включваща сладкиши), независимо от голямото количество вода, което приемам

# 469
Случва се да усещам кожата си опъната след баня и по-често зимния сезон от студове и ветрове.

# 470
Кожата на лицето ми е смесена, но зимата определено я усещам по-суха .Студът  и ветровете допълнително засилват чувството за сухота

# 471
Кожата ми е суха целогодишно - особено през зимния сезон. Стресът и дехидратацията също влошават вида ѝ. Нужна е ежедневна нежна грижа.

# 472
Кожата ми е суха, особено след като си измия лицето.

# 473
Усещам кожата си суха веднага след измиване.  Това състояние се влошава от студеното време, затова се старая много добре да я хидратирам. През зимата правя по-често маски и използвам интензивно хидратиращи козметични продукти, като в последната стъпка от вечерната грижа нанасям био масла, за да  запечатам влагата. 💙🤍💙

# 474
През есента и зимата кожата на лицето ми става суха , дехидратирана.
Не съм пробвала този крем на Mixa, как би се отразил

# 475
Кожата ми е много чувствителна , особено когато е много студено

# 476
Моята кожа на места е суха,  най-вече през зиматана ,мазна.особено лятото

# 477
След баня кожата на лицето ми е дехидратирана

# 478
Кожата на лицето ми през зимните месеци се изсушава много, това налага използването на по-хидратиращи кремове.

# 479
Кожата ми е суха почти целогодишно. Но през зимата става и разранена от сухота.

Общи условия

Активация на акаунт