До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 804
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Kaderay27 , Krispy_, честито! Да са ви живи и здрави и бързо-бързо да растат!

Малко ми е непривично сега - това ми е първата седмица в майчински и оцених плюсовете на работата - работиш по цял ден и нямаш време да се притесняваш за каквото и да е било Smile Сега изведнъж осъзнах, че остава малко повече от месец, а аз дори още не съм решила къде ще раждам... Май трябва доста бързо да го решавам това.

Тъй като обсъждахте прахове, някой пробвал ли е препаратите на Nuk - прах за пране и препарат за съдове. Пише, че са с натурални съставки.

# 421
Честитоо Криспи ♥️

# 422
Честито Криспи, здраве на бебока и бързо възстановяване на теб

# 423
Честито на родилките. Здраве и щастие на вашите деца!

# 424
Кадерай, Криспи, честито! Да са ви живи и здрави бебчетата, да растат щастливи и безгрижни, любознателни и палави! Бързо възстановяване ви пожелавам!

Ще питам за оцета, къде в пералнята се слага вместо омекотител? Аз почнах прането, ама то много бре... А гладенето ще ми вземе здравето. Засега скринът, където ще държа бебешките дрехи е в магазина, затова пера, гладя и ги подреждам в един чист чаршаф, да ги съхраня докато дойдат мебелите. Бре, дано да не родя и аз по-рано, че всичко е на вили и могили у нас!

# 425
Честито на родилките и от мен! Бъдете здрави и много да се радвате взаимно Heart

# 426

Честито! Голяма радост! Бързо възстановяване и скоро да сте си у дома Heart

# 427
  • Варна
Аз бях на първите тонове. Показанията показваха до 170 и светеше в червено апарата 🤷 казаха че не е проблем, но то не спря да се движи. И после лека полека паднаха до към 140.
Казаха ми че ще се разбере дали имам конструкции, но после забравих да питам някой разбира ли от тази бележка с тонове как се разчитат контракциите.
Започнало е да слиза надолу бебето, но още е 2480 грама и не трябва за никъде да бърза.
Вече имам списъка започвам да събирам нещата , не е толкова голям колкото очаквах ама като се знам ще вземе излишни неща 😆

# 428
Аз бях на първите тонове. Показанията показваха до 170 и светеше в червено апарата 🤷 казаха че не е проблем, но то не спря да се движи. И после лека полека паднаха до към 140.
Казаха ми че ще се разбере дали имам конструкции, но после забравих да питам някой разбира ли от тази бележка с тонове как се разчитат контракциите.
Започнало е да слиза надолу бебето, но още е 2480 грама и не трябва за никъде да бърза.
Вече имам списъка започвам да събирам нещата , не е толкова голям колкото очаквах ама като се знам ще вземе излишни неща 😆

Вчера ми обясниха не основната крива която показва тоновете ,а почти най- отдолу линията ако е права няма ако има криви има контракции. Поне така ми казаха за моите тонове

# 429
Мен днес ме приеха в болницата. Качих се сама в родилното. Там в една стая ми приеха документите. Измериха ми тоновете и ми направиха тест за Ковид. След това бащата се качи да ми донесе багажа. От сутринта съм с разстройство. Първоначално си мислех, че е от храна нещо. Но явно не. Явно организма се подготвя и се пречиства сам. Лошото е, че докато изляза от wc и пак ми се ходи. Веднага ми изписаха рецепта. Мъжа ми отиде и ми купи лекарствата от аптеката. Заради това разстройство и съмнение да не е нещо вирус съм в самостоятелна стая, което е много добре. След като ме настаниха в стаята веднага ми направиха ехограф. След това пак мерене на тонове. Измериха ми кръвното и температурата и казаха, че вече вечерта ще минат да ми правят някакви тестове за алергии. Дежурния АГ ме извика и ми задаваше различни въпроси за бременността и дали имам някакви заболявания хронични, предишни операции и такива неща. Сега малко си легнах, че ми се доспа. Утре най-вероятно ще съм от първите за операция. Видях, че сме 4 жени ако няма някоя друга по спешност. Това е засега от мен. Чувствам се сравнително спокойна, но е доста поддитскаща обстановката е болницата.

# 430
Честито на новите силни мамчета - Кадерай и Криспи! Бързво възстановяване, а бебоците да са здрави и да наддават хубаво! ❤

При нас започна преместването в новото жилище, което от мнооого време подготвяме, и от няколко дни пера, суша, сгъвам, подреждам, чак се чудя откъде имам някакви сили, но явно сега ме хвана инстинктът за “гнездене”. Всичко ме боли и съм с все по-чести контракции, но беше очаквано след 2-3м залежаване. Само се моля всичко с бебка да е наред, а аз ще изтърпя каквото трябва. 🙏
Перилният препарат за бебешките неща ми е на Бочко и е приятен, а за всички повърхности и предмети, които не се перат, ползвам някакъв Био спрей за почистване на бебешки играчки от Зоя.

Вече ми дадоха направление за хоспитализация и обменна карта и двете следящи АГ-та казаха да подготвям багажа, защото остават 3-4 седмици до термин. Та тия дни ще го приготвя и него, че като гледам бебоците вече напират.

А утре стискам палци на Весито за новите две сладки попълнения. Дано напълним темата само с хубави новини! 🍀❤

# 431
Криспи, честито и на теб!❤️🍀❤️. Веси, утре те чакаме и теб💐⚘️🌷. Олее какво вълнение, валят бебета, юхууу. Така се вълнувам за всички ви и за всички нас чакащите още🌞😋😊. На Бебо течния прах е супер, много хубаво пере но няма аромат. Купих Тео бебе и слагам от него по малко за аромат. На Бебо също ползвам пяната за сэдове, биберони и т.н.и почистващия препарат.

# 432
Криспи, честито и на теб! Да сте живи и здрави! Heart Бързо да се възстановиш и да се гушкате вкъщи.

Веси, стискам палци да се оправи стомаха и утре бързичко да минеш, както и леко да се възстановиш. Непременно да пишеш, когато можеш!

Разказвам на ММ за нашата тема постоянно и ми дръпна една лекция сега що още се мотам с моят багаж. Grinning Последният път беше затворено магазинчето за да успея си купя още една нощница, ако и утре е ще сложа пижами в куфара, пък после ще разменя ако трябва.

# 433
Честито на всички майки с бебенца вече Gift Heart Да бъдат много здрави, както и вие Flowers Four Leaf Clover

# 434
Здравейте днес вече с изтекли води в 9:30 ме оперираха операцията мина много добре от очакванята ми. Бебка се роди 2.700или 800 беше. И казаха даже преносена за седмицата 34+5 47 см. Меотоложката каза ,че едното дробче не се обелило изцяло. И сега е на кислород и на топло в ковиоз. Като се роди проплака много силно , докараха ми я да я видя и я доближиха до близката ми. Повече не съм я виждала 🥺. Нито пък ММ нямам и снимка, питах сестрата да ми я снима ама каза че не е позволено. За операцията отпуснах се бързо свивам крака , обаче по гръб няма да мога да заспя и не мога. Толкова от мен сега си чакам бебка и бързото ни възстановяване . Всички тези изтърпели неща си заслужават да я видя дори за миг.
Криспи Честито мила бързо възстановяване и на вас♥️♥️

Общи условия

Активация на акаунт