До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 906
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • Вестерос
Ясно, значи и аз съм така като теб точно 😁

# 211
Присъединявам се към мнението на IrenB за сушилнята и пералнята на Bosch от серията HomeProfessional - чудно удобство са и доста smart уреди. Само трябва да ги разуча и аз хубаво, че ги вадя доста намачкани, а в момента нямам сили да стоя права и да гладя с часове, но ако трябва ще викам подкрепление. 

Присъединявам се и към мамите с все повече болки тук-там и контракции, особено във втората половина от деня…
Но пък, живот и здраве, и аз влизам в 37гс в неделя и се надявам всичко това да е нормално и да имаме поне още 2-3 седмици до раждане. 🙏🍀

# 212
Дами снощи ми почнаха контракци на 2 минути. Дойде сестрата пусна ми тонове и там имах контракци , тя ми каза веднага да почна да ги следя. Дойде дежурният и се установи че имам 2см разкритие, а шийката от 27.10 до 02.11 се е скъсила със 1см. Беше 39.9мм сега 29 и била мека🙄. Пуснаха ми магнезий и две инжекции още от инжекцията се успокоих . Според вас с 2см разкритие колко може да се издържи , мисля че е малко ама нз. Утре завършвам 34 г.с. Днес съм 33+6

# 213
Божа работа е, както можеш да изкараш до термин, така може и да започне раждане. Аз успях да издържа 3 седмици в същото състояние. Старай се да си спокойна, защото си под наблюдение и лекарите ще направят каквото трябва. Стискам ти палци ❤️

Дами снощи ми почнаха контракци на 2 минути. Дойде сестрата пусна ми тонове и там имах контракци , тя ми каза веднага да почна да ги следя. Дойде дежурният и се установи че имам 2см разкритие, а шийката от 27.10 до 02.11 се е скъсила със 1см. Беше 39.9мм сега 29 и била мека🙄. Пуснаха ми магнезий и две инжекции още от инжекцията се успокоих . Според вас с 2см разкритие колко може да се издържи , мисля че е малко ама нз. Утре завършвам 34 г.с. Днес съм 33+6

# 214
Спокойно и аз съм с 2см. вече 2ра седмица, лежи и си почивай. Трябва ти спокойствие, а и все пак си в болница. 😊❤️❤️❤️

# 215
Добро утро, аз идвам да помрънкам от сутринта. Свикнах с болката в краката и ставите като вървя, но втора нощ имам и болка и в легнало положение и едва си намирам място да заспя. А като стана до 00 и легна пак всичко започва от начало, даже си поревах снощи. То физически ще търпя ясно е,но психически не знам как ще стане. В 33+5 съм, АГ каза секциото началото на месеца, че ще е , но аз вече не се наслаждавам,а само мисля колко дни остават Sad
Съжалявам за дългия пост и че се оплаквам.

# 216
Stelqna89 Разбирам те много добре, аз мисля че имам притиснат нерв, не можах да спя от болка в тазобредрената и коляното на левия крак, на който лежа по принцип, и от 3ч спах седнала на дивана отново. Като го раздвижа пак адски боли... 😒
Kaderay27 спокойна бъди, и имай доверие на лекарите, всичко ще е наред, стискаме палци 🧡🙏

Добро утро, аз идвам да помрънкам от сутринта. Свикнах с болката в краката и ставите като вървя, но втора нощ имам и болка и в легнало положение и едва си намирам място да заспя. А като стана до 00 и легна пак всичко започва от начало, даже си поревах снощи. То физически ще търпя ясно е,но психически не знам как ще стане. В 33+5 съм, АГ каза секциото началото на месеца, че ще е , но аз вече не се наслаждавам,а само мисля колко дни остават Sad

# 217

Казващ ще търпиш физически, ама и така не става. Болка, която си търпяла с месеци....какво ли още е способно да понесе едно женско тяло.... Всички в тази малка "общност" сме герои. Всяка е преминала през нещо за тези 8 месеца. Казват всичко минавало с раждането и се забравяло. Дано и при теб тази болка в краката се махне веднага щом родиш. Броиш дните до финал. То съвсем малко остана. И аз ги броя и наистина минават бързо, но накрая е най-тежко.

# 218
Кадерай, лежи си и имай доверие на лекарите. Не бях споделяла, но аз съм в болницата от 33 г. с., с 3/4 см разкритие, тук съм вече 15 дни и вече съм 36 седмица, надявам се да задържим положението още 1 седмица

# 219
Стискаме палци да задържиш още малко. Макар че си герой и щом си под лекарско наблюдение и в 36та седмица всичко ще е наред със сигурност 🙂

Кадерай, лежи си и имай доверие на лекарите. Не бях споделяла, но аз съм в болницата от 33 г. с., с 3/4 см разкритие, тук съм вече 15 дни и вече съм 36 седмица, надявам се да задържим положението още 1 седмица

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:23 от Steliqna89

# 220
Ще издържите момичета! Още малко остава. Аз днес съм на преглек.Напоследък бая се отпуснах в нас/навън с колата  и дано няма промяна в шийката.Рано му  е да излиза бебо,че още не сме готови, а и трябва основно почистване в нас. Поне си избрах доктор и съм спокойна,че има кой да ме поеме ,ако стане изненада.

# 221
Стискам палци на всички мами, които са в болница, да задържите бебоците максимално дълго. Важното е, че сте под наблюдение, така че от вас се иска само позитивна нагласа. 🍀

# 222
Дръжте се всички и мислете позитивно! Всичко ще бъде наред! Hands Pray
Още малко остава, нека си мрънкаме тук, пък дано ни олекне така. То болежките ще си ги търпим, както казват бабите "лесно майка не се става". Дразня се като ми го каже някого, но пък си е точно така. А, когато се гушнат бебчетата, всичко се забравя.

# 223
  • Вестерос
И аз пожелавам на всички в болницата да се държат и бебоците да са максимално дълго в коремчетата!

# 224
Стиснати палци и от мен за всички мами. Още малко момичета , стискайте зъби. И при мен има надути ръце и крака чак до болка  , но не се давам.
Аз мога ли да попитам за данъчните облекчения,  трябва ли да имаме сключен граждански брак с моята половинка? Ще съм благодарна ако някой знае и ми отговори. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт