С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 931
  • 407
  •   1
Отговори
# 225
Азалия, интересна версия Hands Plus1

И на мен това изобщо не ми се връзваше - мъж да изпраща такива скъпи бижута на някаква бивша любовница. Другото е, че след смъртта на съпругата на Коста, пътят пред него и Даниела би трябвало да е свободен, така да се каже, а те не са се възползвали. Тук би се вързало и нескритото презрението на Даниела към Борис, като го нарече глупак. Той, официалното дете на Коста, се е провалил, а тя, тайното, отхвърленото дете, се е доказала.

Също така, разбираемо, иска да помогне на полубрат си и полусестра си в опита им да се справят със сръбския мафиот.

# 226
Анастасия Лютова беше при Мон Дьо. Говори за различни неща, също и за въпросната сцена с убийството. Каза, че много ттудно я снимала и доста дни след това я преживяла. Чудила се в един момент необходима ли е, но в крайна сметка решили, че да, защото поставя повече поле за размисъл от чисто и просто само изкарването на Даниела като злодей.

Лично на мен ми беше неприятна и ако изобщо имах идея какво ще последва като го излъчваха, щях да я пропусна.

# 227
А убийството на майка ѝ е защото не можа да ѝ прости, че е непризнатото дете, че и е "отнела" възможността да е с обожаващия я баща. Че не е могла да разкаже пред света коя е, а е обичана тайно от него и не е имала щастливото детство, което всяко дете трябва да има. Че е получила всичко, но на каква цена. Може би дори тя не е научила всичко това от майка си, защото тя се е "умопомрачила" и Даниела го е разбрала от самия Коста. Драма голяма...

А за Сома - Невена е негова дъщеря и нея не е могъл да отгледа като дъщеря, защото никой не е обявил официално, че той е бащата. Може би Тополски знае, че не е негова дъщеря и затова отношенията им са хладни, но все пак човешки. Та това е още една причина Сомът да е забъркан в това с децата на момичетата. Уж е подходил с добри намерения и той до сега вярва, че е така, но нещата са придобили криминален привкус... Ще видим как ще ни го обяснят това. Щото пък Микаела така хлътна и си вярва, че е добър човек той, а на нас друго показаха до сега.

# 228
И пак не разбирам защо Даниела каза на майка си, че Коста е мъртъв и повече няма да се страхува от него.И целувката с Борис, ако му е сестра евентуално...

# 229
Ми ако майка ѝ наистина е убила жена му, за да го има за себе си, щото има дете от него, пък той всъщност е обичал жена си и това, че майката на Даниела я е убила или е била причина Румяна сама да посегне на живота си, е достатъчна причина да я е страх от Коста. А Даниела му е дете, тя няма вина, че майка и е постъпила така и Коста като баща си обича детето.
Целувката беше малко театрална, не изглеждаше като целувка със сексуален подтекст, а като някакво благоволение над глупав, нищожен, зависим от теб човек.

# 230
Аз сега започвам да си мисля друго. Нали Тополски отвори да търси касетката в тайника на бюрото, но вече я нямаше. Т.е. той много добре знае кое е онова, което толкова шокира Даниела, че си я превърта тая касетка. Та си мисля, че Тополски може и умишлено да послъга Невена, че Даниела му е била любовница, ама вече нищо не се знае. Също така ми е странно, ако той знае тайната от въпросната касетка и е нещо уличаващо Даниела, защо привидно уж й върви по свирката и подписа документите за винарната или и той от заинтересованост. Той всъщност май не може да реши колко точно е заинтересован.

# 231
Анастасия Лютова беше при Мон Дьо. Говори за различни неща, също и за въпросната сцена с убийството. Каза, че много ттудно я снимала и доста дни след това я преживяла. Чудила се в един момент необходима ли е, но в крайна сметка решили, че да, защото поставя повече поле за размисъл от чисто и просто само изкарването на Даниела като злодей.

Лично на мен ми беше неприятна и ако изобщо имах идея какво ще последва като го излъчваха, щях да я пропусна.
То на тебе кой ли ти е приятен… само хейтиш и критикуваш

# 232
Що на теб приятна ли ти беше сцената?

# 233
Що на теб приятна ли ти беше сцената?
По това, което си написала излиза, че актрисата ти е неприятна…

# 234
Много приятно съм изненадана от Анастасия Лютова. Много фин човек. Прекрасно изиграва Даниела. Purple Heart

# 235
За сцената ми е целия пост.

# 236
  • Варна
Тази я знам. Помислих, че съм пропуснала някоя от филма.
Ммдааа... Запетайките и техният смисъл.. Wink

Всъщност дойдох да донеса това:

# 237
Азалия, интересна теория. Добре си навързала фактите.  Тази седмица предстои да разберем дали е така.

# 238
Азалия, така се обясняват добре мотивите на Даниела, може да се окажеш права.
Но на мен целувката ми е странна, след като го целуна, Даниела му каза” не можеш да се сравняваш с Коста”. А и го нарича Коста.

# 239
Но на мен целувката ми е странна, след като го целуна, Даниела му каза” не можеш да се сравняваш с Коста”. А и го нарича Коста.
Странна е, но то целият сюжет е странен и заплетен. Ами не може Борис да се сравнява с Коста като негов син, няма неговият бизнес нюх и всичко останало. Нали се очаква синът да стане като баща си, че и по-добър, но той не е. Не е нужно да му е казвала "татко".

Общи условия

Активация на акаунт