С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 924
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
Е, тя полицията няма да ги подслони и да ги отглежда тия 30 човека, щото имали бомба в басейна. Ще извадят бомбата и ще ги върнат вкъщи.

Може да е използвала суматохата да изчезне.....Ясно е, че няма да ги държат вечно, но полицайката каза, че два дни я няма вече.

# 256
  • Другата България
А аз се смях с глас, когато се разигра следната сценка.
Пристига специален автобус, с който намиращите се на територията на Бонония напускат имението. На вратата на автобуса стои полицайчето с кутията, в която всички НАПУСКАЩИ трябва да оставят мобилните си телефони, въпреки, че напускат, защото така може да се задейства бомбата, която е в басейн вътре на територията, която напускат. И до който басейн стои Невена и говори по ......телефона.

# 257
Да, някои сценки са абсурдни, обаче не намирам смисъл да ги коментирам.
Предполага се, че може да се задейства с позвъняването на телефона на конкретен човек от обитаващите Бонония, не просто от позвъняване на телефон.

# 258
Сега що се бъркате в полицейската работа? Подлагате на съмнение работата на Тополска...бива ли🙃

# 259
Топола ми е любимка!

# 260
А аз да попитам гледалите по-внимателно - Васович какво видя на онези снимки на Горанов и защо се подсмихна така?

На мен продължава да ми е интересна основно историята с Даниела, защото все още има някаква мистерия, докато какво точно ще се случи с Петър, Вяра и Мики ми е все едно, ако ще някой геройски да го гръмнат накрая. Актьорската игра ли куца или сценарият не позволява за повече, но цялата история ми е много изкуствена там.

Васович с неговите задъхвания и вдишвания и еднотипни мимики ми е все едно го играе граф Дракула с астма.

# 261
Мисля,че когато дойде моментът на разменната ,нещо ще се обърка и ще паднат повече от една жертви.

# 262
Стори ми се, че е открил сина на Сома и че Боряна беше на снимките. Така че може да дойде на размяната с нея или с информацията, която е открил за нея и с това да изнудва Петър и да промени уговорката...

# 263
  • София
Не мисля, че знае, че Петър се занимава с Боряна. Сома го интересува по-скоро заради Бонония и Микаела.
На снимките беше Горанов с доктора, който е извършвал операциите на момичетата. Тази снимка беше в сейфа в Румъния.
Аз не разбрах какво досие на Петър къде трябва да го пусне.
И на мен Васович ми е досущ граф Дракула.
От Даниела никога нищо не зависи и тя затова се вре навсякъде постоянно и внася смут. Много неприятен персонаж.

# 264
  • на село
Нищо не казвате, да не останахте без думи Joy

Тази серия ми хареса, много развръзка и най- после видяхме Митко, доживях Grinning.

Даниела е най- отрицателния герой, сега и Тополски, що злини сътвори и според мен защото си мисли, че всичко и принадлежи и всички са и длъжни.
Както каза Тополски-  луда жена и всеки луд има логика в действията си.

# 265
40 серии мъка да се развие всичко в тази серия. Лудата дано я вкарат до живот зад решетките. Сърбина даде на Мика нещо, дали няма да е жива Сия или и оставя богатството си. 😀

# 266
Чудя се сега дали Борис няма да се окаже син на Горанов Rolling Eyes

А Даниела се оказа опасно луда, но е интересно да се разбере каква точно е нейната история и защо точно сега започва да се държи така.

# 267
Във всеки случай ,страхотна игра на сръбския актьор ! Много ме кефише с мимиките си на психопат . Много ,много добър !

# 268
Във всеки случай ,страхотна игра на сръбския актьор ! Много ме кефише с мимиките си на психопат . Много ,много добър !
Той е македонски актьор.
Играе сърбин.

# 269
Една вечер да не гледам и то станало чудо! Сега трябва да го търся в Нова плей, има ли го там?

Общи условия

Активация на акаунт