С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 931
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
Към 11 качват серията.

# 271
  • Велико Търново
Ето го в NovaPlay, също и в Playtube

# 272
Тази ужасна жена е планирала всичко , вероятно дълго време. Но …дали сама или с Коста? Стая 99?

# 273
Поне видяхме, че Димитър съществува.

# 274
Мисля си в последния епизод в последната минута ще се види кой/коя е в стая 99. Grinning Grinning Grinning

# 275
И вероятно така ще свърши сезона...

Много тежка серия. Ако Тополски и Лазар ги затрият спирам да гледам и бездруго вече прекалиха с насилието и убийствата...

# 276
Да, трябва да е за след 22:00 сериала, не знам защо са решили да е в 20:00. Аз наваксвам по-друго време, когато детето не е наоколо да не вземе случайно да се загледа.

# 277
Благодаря ви, изгледах епизода. Ехе, ако беше така и в предишните серии... Трябваше да са 20, а не 40 до тук.
Дано наистина не са ги затрили отчето и Тополски. Малинко много ми харесва в тази роля!

# 278
Мда, изненадаха ме събитията тоя епизод. Най- после някакво развитие. Дали на изчезналата касетка има и нещо друго , което още не знаем?
Вече си мисля, че Даниела е сменила хапчетата на Румяна, а майка ѝ е живяла с чувството на вина след това.

# 279
Тополски жив ли е? Ако ще има втори сезон, не могат да го убият. Без технолог, като него не може да се прави сериал за винарна. Ако няма да има втори сезон, през следващите две серии ще изтрепят всички герои, като в драма на Шекспир. Могат да оставят Иво да дръпне финалната завеса.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:16 от Monza

# 280
Доколкото видях от промото - Тополски май е оцелял и е в болница.

# 281
  • София
Не мога  да повярвам, че Микаела имаше хладнокръвието да намушка брат си. Много гадна сцена. Ясно, че той трябваше да умре по един или друг начин, но да го нашука сестра му когато се прегръщат, когато той е дошъл да спаси нея...гадно.  Иначе актьорът е много добър. Жалко, че Васович не се запозна с Даниела, щяха да са двойка. Заедно можеха не  Бонония, а цяло видинско да завладеят.
Даниела е пълен психопат, пак много добре изигран с тази застинала лека усмивка.

# 282
Даниела е пълен психопат, пак много добре изигран с тази застинала лека усмивка.

В началото бях много заблудена за Даниела, даже си мислех, че тя ще бъде силният добър герой, който ще успее да помогне на Петър, Вяра и останалите закъсали персонажи.

# 283
А кой и защо ѝ се обажда, и я направлява Даниела. Какъв ще се яви тоя персонаж в цялата схема. 🤔

# 284
А кой и защо ѝ се обажда, и я направлява Даниела. Какъв ще се яви тоя персонаж в цялата схема. 🤔

Точно това влизам да коментирам Joy Тук беше изказано предположение, че това е онази жена, която беше с Васович, и съм склонна да си мисля, че наистина ще се окаже така.

Общи условия

Активация на акаунт