С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 911
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
Чак любимка няма как да ми стане Даниела. Убила двама, поне още други два опита за убийство. Но наистина тоя образ прави филма интригуващ. И Лютова играе добре.

Да, така е. Просто образа на Даниела от самото начало ми стана интересен и винаги около нея ставаха интересните неща. Останалите герой с нищо не ме грабнаха.

# 301
Не съм изгледала още снощния епизод, но чета тук нещо, че отец Лазар май ще убива някого и ще бързам да го изгледам. Дано, дано, дано не е така, силно разочароващо ще е, поне този образ да запазят нормален.

# 302
Аз не виждам нищо ненормално / и особено  предвид ситуацията, в която го постави Сома/ в това да убиеш един престъпник, който едва не уби брат ти, Боряна и кой знае още колко... спирайки го да върши нови престъпления.
Но да убиеш майка си. Това вече е нещо съвсем различно. Ето това е ненормално и неприемливо за мен.

# 303
  • София
Можеше да стреля по лодката му. И не знам защо трябваше да казва на Сома, че Мика го е предала и че всеки момент ще дойде полицията. Можеше просто да го забаламоса в разговор, Сома така или иначе чакаше Мики, а сега само го заюрка да бърза.

# 304
Да, наистина това можеше да не му го казва и вероятно щеше да го задържи по-дълго.

# 305
Можеше да стреля по лодката му. И не знам защо трябваше да казва на Сома, че Мика го е предала и че всеки момент ще дойде полицията. Можеше просто да го забаламоса в разговор, Сома така или иначе чакаше Мики, а сега само го заюрка да бърза.

Да, това с обясненията на отчето като ученик ми дойде в повече.

# 306
...

Или Даниела го измисли, за да изчезне- сега не я намират след извеждането им. То минали два дни, ама в този филм все едно времето е спряло - поне да дават надписи след 3 месеца и т.н. Снощи като казаха за Нектарий, че умрял преди 3 месеца направо се втрещих. То излиза, че Димитър е пленник от 1 година.

Да, и аз така си мислех подведена от темпото на сюжета, въпреки че предполагах, че минават седмици, но така някак оставах с усещането, че ни представят ден след ден живота на героите.
Дори и надписи да не бяха вмъкнали, можеше по-често от разговорите на героите да научаваме колко време е минало.

# 307
Само коремът на Петя отчита някакво време.

# 308
Все пак се надявам Тополска да стреля от далече, а не отец Лазар. Няма как той
да убие човек.
Малко се ядосвам, че всичко е като в дивия запад. Всички пристъпват законите, измамите и лъжите за нищо ги нямат. Особено шефката на  полицията, която би трябвало да е бранител на закона.

# 309
Може само да е ранил Сома, Тополска ще дойде да го арестува и готово...

# 310
  • Другата България
Значи Зоран все пак направи нещо добро на края на земния си път.
А аз вярвам, че Лазар уби Сома. И продължавам да вярвам, че Даниела е била любовница на Коста.
Утре по това време ще гледам финала, да видим дали съм била права.

# 311
Ех, Зоран държи на сестра си и поне нея я пази и защитава. Дори и Мики да не му е посегнала той очакваше, че тя няма да остане с него. Нямаше да я нарани щеше да я пусне( с това впечатление оставам от писмото му). И това ме изненада у Зоран, но дали ще оцелее и ще си отмъщава и на нея, и на Вяра, и на Петър, кой знае.
Добри последни серии, много добра игра и интрига.
За сетен път се убеждавам, че качествения престъпник е великолепен психолог - Зоран, Сома и Даниела. А за актьорите изиграли ги просто са чудесни.
Микаела е смазана и съвестна, но такъв късмет като нейния на никого не пожелавам. Толкова премазана жена, но имаща сили за доброто според нея - прекрасна изигран поглед.
Църквата се променя с образа на Лазар- ще видим борбата в него предполагам и това ще е интересно.
Не знам кога ще започнат да снимат втори сезон, но така както е тръгнало биха могли да преключат и с последната серия на първи. И не очаквам хепиенд за всички

# 312
  • Велико Търново
Хм... все още ли има някой, който си мисли, че Даниела е била нещо различно от любовница на Коста? Освен всичко останало, някак и последната ѝ реплика по негов адрес "Ние с Коста се обичахме" хич не ми приляга да е присъща на по-различни взаимооотношения.

Имам усещането, че нещо съм пропуснала. Дадоха ли нещо във връзка с писмо на Зоран до Мики? Да се връщам да гледам, докато все още има време.

# 313
  • София
Да, когато Мики намушка Зоран, той бръкна в сакото си и й подаде един плик. По-късно тя като тръгна към възлюбения случайно видя пак плика и като го отвори имаше писмо от Зоран и снимките на момичетата, на Сома и адресите в Калафат, където са затворени момичетата.

# 314
Петър слаба работа! Нито сърбина гръмна, нито Сома Joy

Общи условия

Активация на акаунт