С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 927
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
Подробно анализираме Даниела, но никой не изказва предположения за тел. разговори с “Г-жа Гл.Прокурор”. Тя нали действа по нареждане
Аз мисля, че има вероятност тази прокурорка да играе за сърбина.
От друга страна, това обезсмисля натиска към Вяра……Или сърбина се подсигурява от две места

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:08 от Mariana Chokova 681966

# 241
Даниела излезе много опасна.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 20:40 от Telesilla

# 242
Едва ли Даниела е сложила бомбата в басейна..

Щом не се я намерили, може да е в стая 99.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:11 от itshristina

# 243
Ами ако наистина има някои в стая99, какво става?

# 244
И аз се сетих за стая 99 Grinning

Другото, което ми мина през ума, е как Васович вкарва някакъв мним полицай при събраните в онази стая от Бонония и ги пленява или нещо подобно, а след това пита Петър и Вяра дали още искат да преговарят Grinning

Този епизод ми хареса много обаче Grinning

# 245
Ами аз още повече нищо не разбирам. В основата на всичко май е Даниела, но за какво се бори….   Сега пък и Коста умрял при съмнителни обстоятелства.
Само на мен ли всичките действия на Вяра и Петър ми се струват меко казано необмислени?

# 246
Ами аз още повече нищо не разбирам. В основата на всичко май е Даниела, но за какво се бори….   Сега пък и Коста умрял при съмнителни обстоятелства.
Само на мен ли всичките действия на Вяра и Петър ми се струват меко казано необмислени?
Коста може и да не е умрял накрая...
Действията на Вяра и Петър са необясними и не водят до нищо. Изглеждат смахнато на фона на всичко.

# 247
Коста може и да не е умрял накрая...

Аз вече си представям последния епизод - всичко продължава да бъде една голяма каша, но точно на самия край една врата се отваря и с тежки стъпки някой пристъпя, Даниела бегло се обръща към приближаващата мъжка сянка и казва "Здравей, Коста", а отдолу тече реклама на сезон 2 Smiley

# 248
А, ще има ли втори сезон?

# 249
Понеже играя шах, много ми беше интересна загадката към Коко и се надявах там да е ключа на всичко. Но май това беше- Борис разбра, че баща му е имал
любовница и всички я забравиха

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 11:33 от fchelata

# 250
  • София
Не обичам половинчати и недовършени работи. Ако ще свършва без да се разплетат всички загадки, ще ми е много криво.
Даниела е много хитра, наистина. Не можа да измисли нещо друго като Невена я приклещи в Бонония, та трябваше допълнително да се обяснява в полицията. Дано Невена не ѝ се върже.
Струва ми се нереално Васович да не може да открие Петър когато се укриваше, пък сега и сестра си, пък да слага експлозиви в басейна, необезпокояван от никого.
Възможно е Коста да е на някакви системи в 99-та, но завещанието, което е оставил, не е било никак в интерес на Борис, а Борис ако "държи" баща си в плен, не би допуснал такова завещание. да излезе наяве. Мисля, че Даниела излъга за Борис, Коста и Румяна като беше в полицията, за да отклони Невена от себе си.

# 251
  • София/Благоевград
Според мен взривното устройство е оставено от Петър, за да опази близките на Вяра от Васович..../като ги приберат в полицията/

# 252
Според мен взривното устройство е оставено от Петър, за да опази близките на Вяра от Васович..../като ги приберат в полицията/

Или Даниела го измисли, за да изчезне- сега не я намират след извеждането им. То минали два дни, ама в този филм все едно времето е спряло - поне да дават надписи след 3 месеца и т.н. Снощи като казаха за Нектарий, че умрял преди 3 месеца направо се втрещих. То излиза, че Димитър е пленник от 1 година.

# 253
  • През девет планини в десета...
От доста време е пленник Димитър да, ако съдим по бременността на Петя, тя вече ще ражда пък в началото дори не беше гадже с Борис

# 254
Е, тя полицията няма да ги подслони и да ги отглежда тия 30 човека, щото имали бомба в басейна. Ще извадят бомбата и ще ги върнат вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт