Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 261
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 255
Тарти, яка прическа! Хубава жена, всичко и стои!
Лъвичке, дай ми не мен кафяво, мока, бежаво … абе скучна раУта Wink

Mtz, любими цветове, не мога да ги определя като скучни в никакъв случай. Но пък на теб мисля ще ти отива и зелено/маслено/, и циклама, и оранжево. Друг е въпросът, ти дали имаш,и носиш дрехи в тези разцветки. Аз единствените цветове, който не желая да нося на дрехи, са червено и синьо . И пак , ако нещо ме "грабне" от раз, може и да се прежаля. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 15:10 от Lioness77

# 256
  • София
Много сте хубави Ангелчето и Тарталета!
Някой дали е попадал на някой нов вдъхновяващ моден блогър в инстаграм? Освен обичайните ни любимки досега. Като че ли Рафи Рехано ми е най-вдъхновяваща, някоя подобна си търся.

# 257
Ангелче, идеална си си!
mtz. това са и моите любими цветове.
Тарталета, потръгна ли начинанието ви? Дано не бъркам нещо.

# 258
Чудни сте момичета 🙂

Днес специално излезнах с голяма чанта, за да прибера пуловера. Сутрин рано ми е студено с обувки, а сега мога и боса да ходя...
Скрит текст:
токчетата останаха в колата 😃 тъмносини, от модела на Мими

А русококоските да не приказват за скучни цветове 🙃 и скучна работа
Русата коса си е руса коса 🙂

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 15:40 от Al Georgieva

# 259
Благодаря на всички момичета, които се включиха по моя казус с палтото. 🤗
Стои си с години в гардероба. Какво ще го правя незная, а как съм го купила е друг въпрос.
Sysyl, бях хванала ножиците и аз да махам дантелата, но като видях, че е подпъхната и в шевовете се отказах.🙈😂 Незная би ли се навил шивач, то ще трябва да се разшие подплата, после шевовете и тогава да се извади дантелата.
Ал, много съм страшна и зла. 🤣🤣
Между другото страхотни костюми имаше във филма Cruella. 😍😍

# 260
Я вижте, и Саня се докарала като с моята рокля! Joy

# 261
Е така де, на палтото му трябват дрехи в такъв стил, токчета, чантички 😎

Мими 🙂

# 262
  • София
Саня Борисова Е рекламно лице на Дика.

# 263
Тъй, дойде дългочаканата пола ест. кожа и аз съм в някаква чуденка… от една страна е прекрасна изработка, мека финна кожа, залепна ми модела обаче цвета се оказа много труден за съчетаване.
Хем е тен, хем е някакъв особен тен … не ми се връзва с черни ботуши, освен ако не съм с черно нагоре. И установих, че имам само черни ботуши вече 😄
Вероятно през годините съм поизхвърлила старите и сега няма, черно!

Как ви се струват тези комбинации и да търся ли сега ботуши за нея? Пробвах я с едни токчета, които са по-светъл тен и беше горе-долу ок

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 07:19 от Maroonka

# 264
Maroonka, пробвай я с плътен черен чорапогащник и тези ботуши. С бежов като че ли повече ще върви с обувки. С боти също ще стане, но чорапогащника да е с цвета на ботите и плътен. Сама по себе си полата е много хубава и ти стои добре.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 19:11 от Sysly

# 265
  • тук-там
Много е хубава полата и ти е лепнала! Ще намериш с какво да я съчеаеш. И с тези ботуши става. Най-добре ще ес чизми вероятно. Ако трябва, ще купиш за нея Simple Smile

# 266
Полата е страхотна и ти стои супер. Така комбинирана е много добре 🙂

# 267
И на мен ми харесва комбинацията. С черна блуза,светъл чорапогащник и черни елегантни обувки.Или както е сега с черен ботуш и черен чорапогащник/плътен/ за да няма цветова разлика между полата и крака/частта която се вижда/.Иначе полата ти стои супер.

# 268
Полата е много хубава, това бежово позволява освен стандартното с бяло и черно и още много други цветове.
Например с бордо

С обувки ще стои ето така.

А за ботуши си я представям със светли и обемен пуловер.

# 269
Полата ти стои страхотно! 😍😍
Тук съм на едно и също мнение със Zari65. 💯

Общи условия

Активация на акаунт