Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 461
  • 829
  •   1
Отговори
# 540
Аз ги имам и двата. Определено има сходство, като Мулен Руж е много по-хубавият парфюм. Lipstick On е по-лек,  по-прост от към развитие. Мулен е богат, пищен и прекрасен.

# 541
Благодаря, Денси. Както се казва, едвам ме нави. Мулен Руж ще бъде.

# 542
Най- добре е да пробваш, ти знаеш. Нямам търпение да го съчетаеш с музика, както ти си умееш.
Днес съм със Си Интенз Армани. Страхотно се чувствам. Ако имате Си версии вадете ги, времето навън е много подходящо за тях.

# 543
Имаме имаме ,от последните комплекти на Aрмани ,който успя да си поръча разбира се, че много бързо свършиха

# 544
Момичета, моля за мнение за Obssesion на Калвин Клайн. Попадна ми пред погледа ревю, за опушен кехлибар, ванилия, пикантни нотки...нещо определено ретро, но пък ми погъделичка любопитството. Моля, тези които го имат или го познават, бихте ли ми нахвърляли няколко думи за него.  Харесвам от по-старите парфюми -Слона/пикантен/ , Кашмир на Шопард/сладка ванлия/ дали ще ми допадне Обсесията тогава ?

# 545
CK Obsession за мен е много ретро и много канелен. Не бих казала, че ми харесва.

# 546
  • Бургас
Deetron, доверих се на препоръката ти за Afnan Supremacy Incense Man. Рожденикът остана повече от доволен. Честно казано ако не го бях поръчала аз, никога не бих предположила, че цената му е под 100 лева. Супер попадение е наистина. Много опушен, много подправков, определено “обръща” носове към теб. Благодаря ти изключително много за съвета! 💕

# 547
  • Пловдив
Имам Obsession .Наистина е по-ретро, траен,подправков.В духа на споменатите Кензо и Кашмир.

# 548
Имам Obsession .Наистина е по-ретро, траен,подправков.В духа на споменатите Кензо и Кашмир.

Мисля, че ще си допаднем, щом носи техния вайб Simple Smile А и аз харесвам силни и тежки парфюми. Благодаря Синеочка.

# 549
  • София
Скрит текст:
Deetron, доверих се на препоръката ти за Afnan Supremacy Incense Man. Рожденикът остана повече от доволен. Честно казано ако не го бях поръчала аз, никога не бих предположила, че цената му е под 100 лева. Супер попадение е наистина. Много опушен, много подправков, определено “обръща” носове към теб. Благодаря ти изключително много за съвета! 💕
rdb323 - Благодаря за доверието, като DzhuliB поравно допринесе с ценно впечатление също Simple Smile Със здраве и радост да си го ползва рожденника BirthdayChampagne

Подобни реакции ме зареждат с желание и за напред да споделям за арабски, заслужаващи внимание. Сега съм в очакване на 2 арабски(Ajmal), напълно на сляпо - да видим какво ще излезе Simple Smile

# 550
Нямам търпение да го съчетаеш с музика, както ти си умееш.

Приемам това като голям комплимент. И аз нямам търпение.
Днес нося Alien, а музикалният фон включва парчета на Queen, Aerosmith и Def Leppard.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:31 от bell_87

# 551
  • Бургас
Бел, много харесвам Мулен Руж, но не е лесен парфюм. Ако има от къде да си вземеш пробичка би било добре. Мирише на старо червило, колежката ми свързва арамота с "развалено"/гранясало червило.
Lipstick Fever Juliette Has A Gun е весел, младежки аромат. Малинов гланц за устни. Много е хубав също, а тестера преди беше около 100-тина лв.

# 552
Точно това щях да напиша и аз - Мулен Руж ми мирише на гранясало - един от най-противните аромати, които някога съм пробвала.....

# 553

Lipstick Fever Juliette Has A Gun е весел, младежки аромат. Малинов гланц за устни. Много е хубав също, а тестера преди беше около 100-тина лв.
И него заглеждах преди време, но определенията "малинов", "весел" и "младежки" ме отказват, не това търся сега, а горе-долу точно обратното. Благодаря за идеята все пак. На друг етап може да се насоча и към него.

# 554
  • София
Бел, много харесвам Мулен Руж, но не е лесен парфюм. Ако има от къде да си вземеш пробичка би било добре. Мирише на старо червило, колежката ми свързва арамота с "развалено"/гранясало червило.
И аз със същия съвет - да се пробва при възможност, обожавам ириси и ги нося във всякакви вариации, но Мулен Руж за мен е неносим, точно на гранясало ми мирише. Имам си една бариера за масленост на ориса, която мога да изтърпя и да ми се струва приятна и която този парфюм явно прескача, при това не с малко. HdP за мен са доста трудна марка като цяло и не бих ги препоръчала за слепи покупки. Но всеки преценява за себе си дали да рискува, ако пък се окаже находка, радостта е несравнима. Simple Smile
Аз лично много тъгувам за Lipstick On MMM и не разбирам защо точно той е спрян, беше много отличителен и обичан парфюм от тази линия, имат доста по-безлични парфюми, които са в производство. Sad

Общи условия

Активация на акаунт