Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 459
  • 829
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не, няма. Сплаш е.

# 616
rocktoberry в Symphonium стои до края и мскар да започва шоколадово портокалово, https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Symphonium-59707.html , след 10тина минутки е какао с дървеса.  sublime balkiss при мен понякога ражда какао в драйдауна, но понякога си остава само бъз....https://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Sublim … Balkiss-4223.html
трусарди виторио мануеле също има какао в края, смесено с опушени и дървесни нотки, но и той започва туберозно - ядково.https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Passeggiata-In-Gal … ele-II-59827.html
сещам се и за Initio Mystic Expirience, https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Mystic … rience-30992.html
но там е кафе със смоли, пушеци и дървесни нотки. също и за gold myrrh absolu на сh confidential по женствен и какаово ванилен вариант на същата тема
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Gold-Myrrh- … solute-65984.html

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:42 от Солена Луна

# 617
  • Чукарландия
Сладури и сладурки, току-що пробвах няколко шоколадово -какаови специалитета и много харесах Cacao porcelana. Ето ти, обаче,лоша новина -  във всички от изпробваните ми направи впечатление,че какаото явно е връхна нотка и хвръква първо. А на мен то най-много ми липсваеи искам да го усещам най-дълго. Сещате ли се за някаква манджичка,в която какаото да не е сладкишесто и шоколадово и да е трайно,да е сред базовите?

Ето, заповядай едно уникално какао-виолетово изкушение!
ChocoViolet Mancera💖
Най-прекрасното и гушливо какао в парфюм, а към него добавена и уханна виолетка. И какаото присъства от началото до края... Любим!

Сега като заговорих за какао ми се прияде познайте какво!
Не е чеверме! Не!
Трудно за отгатване, но ще подскажа: Шоколад🤣
Тичам, тичам.

Ей такива с ликьорен пълнеж най-ги обичам.
За музикален фон ще си пусна: Зеленчуци, който не яде... 😂

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 01:41 от BBeLLa

# 618
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря, Денси. Както се казва, едвам ме нави. Мулен Руж ще бъде.

Бел, в този ред на мисли и с ирисови нотки е и Etat Libre D`Orange Putain des Palaces , на много добра цена в момента е в parfium bg. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 18:27 от kolevaangela

# 619
Като казахте ирис, този си взех и мноого си го харесвам: Heart Eyes

# 620
  • Пловдив
И аз го заглеждам този ирис.Може ли малко повече за парфюма - нежен и цветен ли е, сладък или свеж , трайността как е ?

# 621
Докато вчера се чудех какви парфюми да избирам за близки и приятелки, неочаквано видях 10 мл мини на La Route d'Emeraude на Isabey и го поръчах на мига 🙂
По състав и нотки би трябвало да се влюбя безпаметно в аромата 😃

Prends Moi на марката първоначално ми хареса страшно много (мостра от Aus Liebe....), но след второто носене установих, че нещо не ми достига и така и не поръчах шишенце.

# 622
И аз го заглеждам този ирис.Може ли малко повече за парфюма - нежен и цветен ли е, сладък или свеж , трайността как е ?
Бих казала плътен, кадифен аромат. Не е свежак със сигурност. Не е и много сладък. Женствен е, не момичешки. Елегантен такъв.
От тази марка дотук ми се вижда най - добрият. Имам още три от нея, за "Тиарето" например се чудя защо съм го купила, но този ми е много приятен и подходящ.

# 623
  • Враца
Като казахте ирис, този си взех и мноого си го харесвам: Heart Eyes

Това е най-силният ми и нахален парфюм, който имам.
Няма отмиване, няма отмирисване.
Нося го само зимата, защото иначе ми тежи.
Аз също го харесвам, но флаконът ми е на 5 години почти и дъно не съм видяла още..

# 624
Здравейте! Имам нужда от помощ😊
Преди много години, някъде преди 40, майка ми имаше парфюм Guy Laroche Fidji. Издирвам го. Предполагам, че парфюмът трудно ще намеря.  Въпросът ми е , дали сегашната версия на EDP доближава до стария парфюм. Понеже няма как да го тествам,  ще купувам насляпо. Благодаря!

# 625
Vmarinska, перфектен за моето слабо обоняние е той. Grinning Тъкмо добре го усещам. Relaxed
Нахален? Scream Ееемии... Innocent

# 626
  • Germany
Преди много години, някъде преди 40, майка ми имаше парфюм Guy Laroche Fidji. Издирвам го. Предполагам, че парфюмът трудно ще намеря.  Въпросът ми е , дали сегашната версия на EDP доближава до стария парфюм. Понеже няма как да го тествам,  ще купувам насляпо. Благодаря!
Не е трудно откриваем, можете да го закупите от тук например. Казват, че ЕДП варианта е по-близо до винтидж версията, която е носела майка ви. Цветен, сапунен и зелен. Аз не го харесвах и тогава, и не съм го пробвала в новата формула, но прочетох отзиви, че хора, които си го купуват в новата формула се връщат в детството си.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 13:48 от kovatcheva

# 627
Скрит текст:
Преди много години, някъде преди 40, майка ми имаше парфюм Guy Laroche Fidji. Издирвам го. Предполагам, че парфюмът трудно ще намеря.  Въпросът ми е , дали сегашната версия на EDP доближава до стария парфюм. Понеже няма как да го тествам,  ще купувам насляпо. Благодаря!
[/quote]
Ако не Ви притеснява, че е тестер, има го и тук на добра цена - https://www.parfimo.bg/guy-laroche-fidji-eau-de-toilette-za-jeni … tm_medium=product Wink

# 628
  • София
Lorelada - и аз много го харесвам L'Erbolario Iris и помня, че беше един от първите, които закупих от тази любима марка Animal Heart Eyes Cat Чудесно уютно чувство ми дава, може би заради захаросаната пудра, която е пристрастяваща Heartpulse

SINEOCKA_D - при мен е изключително мощен, траен, бомба голяма. Подобно на vmarinska и за мен е един от най-присъствените изобщо в колекцията. Нямам нищо против такова излъчване и трайност, просто пръсвам 2 до 3 фъса и деня е ароматизиран на 100% Simple Smile

Като споменах L'Erbolario, пръснах последните им два чисто нови парфюма:
Melograno (Pomegranate)
Скрит текст:

Frangipani
Скрит текст:

И двата ми харесаха, като особено се влюбих в Melograno (Pomegranate) Animal Heart Eyes Cat Страхотен! Много мек и удобен, приказка.
Frangipani не изненадва, като почитателите на чистите бели цветя, на тропическото звучене ще останат доволни. Звънлив, летен и женствен Simple Smile

Lorelada - горещо Ви препоръчвам да тествате Papavero Soave - сега в по-хладните месеци е фантазия!!! И дори се вписва идеално във вкусната ни тема, като хубав представител на белия шоколад Heart Decoration 

Песен за деня: Tibau - Melodia (Mollono.Bass Remix)

# 629
Преди много години, някъде преди 40, майка ми имаше парфюм Guy Laroche Fidji. Издирвам го. Предполагам, че парфюмът трудно ще намеря.  Въпросът ми е , дали сегашната версия на EDP доближава до стария парфюм. Понеже няма как да го тествам,  ще купувам насляпо. Благодаря!
Не е трудно откриваем, можете да го закупите от тук например.

Благодаря, имах впредвив , че парфюмът по- трудно ще намеря.  Водите ги има навсякъде

Казват, че ЕДП варианта е близо близо до винтидж версията, която е носела майка ви. Цветен, сапунен и зелен. Аз не го харесвах и тогава, и не съм го пробвала в новата формула, но прочетох отзиви, че хора, които си го купуват в новата формула се връщат в детството си.
Това ми е притеснението, че детските спомени ще се различават от реальността😁

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 13:41 от anirri

Общи условия

Активация на акаунт