Сама мама с 3 принцеси в чужбина ....

• 4 658
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не разбирам осъдителните и подигравателни коментари?! Кому е нужно ?
Все още съм в майчинство,иначе работя в магазин. Записала съм също така да започна обучение за медицинска сестра. Това,че съм на 23г не значи,че съм от малцинството и съм глупава или небрежна! Не мисля,че ще изпусна влака или пък да съм някоя лека жена,която мисли за срещи.... Наистина не Ви разбирам коментарите. Мислех,че тук сте за да дадете съвет,подкрепа или просто някой позитивен коментар ! Изумена съм наистина 😏🙂
Бъдете здрави 🙏🍀

# 16
  • София
Никой не те съди. Сама си избрала този път.
Единствено ми е чудно защо бързаш да търсиш нова връзка. Ти вече имаш семейство и това са децата ти. Сега е добре да помислиш за нещата, които са характерни за възрастта ти - добро образование, добра работа и т.н.
На възрастта на големите ми дъщери си и недоумявам за къде си се разбързала толкова.
Точно позитивни са ми коментарите - учи, развивай се, гледай си децата. Ако има как родителите ти да те подкрепят, дано са насреща. Подреди си живота. За половинки имаш много време да мислиш занапред, но първо се стегни и си стъпи на краката. И не гледай назад.
Ако децата ти имат немско гражданство и имате сключен брак в Германия, търси си по съдебен път правата и издръжката. Ако не, заведи дело в България, защото няма как да се грижиш сама ти за 3 деца със заплата на продавачка, че и да учиш в това време.
Успех!

# 17
  • София
Никой не те съди. Сама си избрала този път.
Единствено ми е чудно защо бързаш да търсиш нова връзка. Ти вече имаш семейство и това са децата ти. Сега е добре да помислиш за нещата, които са характерни за възрастта ти - добро образование, добра работа и т.н.
На възрастта на големите ми дъщери си и недоумявам за къде си се разбързала толкова.
Точно позитивни са ми коментарите - учи, развивай се, гледай си децата. Ако има как родителите ти да те подкрепят, дано са насреща. Подреди си живота. За половинки имаш много време да мислиш занапред, но първо се стегни и си стъпи на краката. И не гледай назад.
Ако децата ти имат немско гражданство и имате сключен брак в Германия, търси си по съдебен път правата и издръжката. Ако не, заведи дело в България, защото няма как да се грижиш сама ти за 3 деца със заплата на продавачка, че и да учиш в това време.
Успех!
Не са с немско гражданство но имам право на немска издръжка за мен и тях. Вече съм подала необходимите документи и чакам удобрение. Съгласна съм,че трябва да се развивам за им осигуря добро бъдеще. Това и правя. Не,родителите ми не са до мен. Но и сама ще се справя колкото и наивно да звучи. Благодаря за коментара ти 🌹

# 18
  • USA
Цитат
Имам 3 прекрасни дъщери на 6г/4г/10мес. С таткото сме от 10г заедно

ти си на 23 г-10= била си на 13 г във връзка.
23-6= 16 си забременяла и на 17 си родила.. това единствена връзка ли ти е, т.е само с един човек си била?

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:35 от Olivia Thomas

# 19
  • София
Цитат
Имам 3 прекрасни дъщери на 6г/4г/10мес. С таткото сме от 10г заедно

ти си на 23 г-10= била си на 13 г във връзка.
23-6= 16 си забременяла и на 17 си родила.. това единствена връзка ли ти е, т.е само с един човек си била?
Да. Просто на 13г вече работех,гледах сестра ви и помагат удома  Нашите са разведени от 18г и ни отгледаха баба и дядо. Трябваше набързо да порастна

# 20
Минах и аз през подобна ситуация. В началото и аз имах тези страхове и притеснения.
Сега след три години от развода съм щастлива с двете си деца. Имах две връзки през това време  и то сериозни.
Но установих, че ми е много по добре без мъж, станах егоист, не ме интересува дали покривам очакванията на някой друг,  никой не ме интересува освен децата, не си представям отново да трябва да се съобразявам с някой, да правя компромиси и т.н.
Сега съм истински щастлива, удоволетворена от живота, нищо общо с времето, когато бях "половинка".

# 21
  • София
Минах и аз през подобна ситуация. В началото и аз имах тези страхове и притеснения.
Сега след три години от развода съм щастлива с двете си деца. Имах две връзки през това време  и то сериозни.
Но установих, че ми е много по добре без мъж, станах егоист, не ме интересува дали покривам очакванията на някой друг,  никой не ме интересува освен децата, не си представям отново да трябва да се съобразявам с някой, да правя компромиси и т.н.
Сега съм истински щастлива, удоволетворена от живота, нищо общо с времето, когато бях "половинка".
Много се радвам да го прочета. Точно от такъв коментар имам нужда 🙏 Бъдете здрави и все така щастливи ❤️

# 22
С три деца,надали ще ти остане време за любови следващите години!
Не мисли за това,ами си уреди нещата с издръжка и работа.
Никои който е имал желание не е останал сам.

# 23
Миличка, толкова си млада, имаш и сили, и желание. Сигурна съм, че ще се справиш по най-добрия начин.
Определено немската държава осигурява добри условия и помощ. Желая ти да станеш медицинска сестра и никога повече да не погледнеш този никаквец, който те е изоставил.

# 24
На 23 години, с 10 годишна връзка, първото на 16-17 години, по майчинство, в чужбина, на квартира.
Ще работиш, с три деца, в чужбина работа, която ще ти позволява да ги гледаш при условие, че целодневната заетост на децата е рядкост.

# 25
На твое място бих се замислила за образование/кариера/ развитие в друга област, която не включва дълги или нощни смени, например.

# 26
Ужас, от къде ги намирате тези мъже, че и три деца да им родите... То че няма мъж, който не кръшка, ама толкова нагло...

Цитат
От тогава вече 2 месеца не сме заедно, защото той не ме искал вече и не ме обичал. Нямал желание и куп други неща
Ми има украинки, с които прави секс.Млад, здрав мъж, два месеца без секс...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:22 от Прекрасная Василиса

# 27
След като имаш кой да те издържа, защо трябва да стоиш с децата сама в Германия, а не се върнеш тук?

# 28
Я кажи, коя е тази верига магазини в Германия, която плаща толкова много за малко работно време, че ти с 3-те деца да си наемеш квартира сама, да работиш най-рано от 8 часа, прибираш ученичката и малките от ДГ в 16.30 ч. (ДГ в Германия работят най-късно до 17.00 ч.) и да извадиш едни 3000 евро за шофьорски курс. А да не забравяме и обучението за медицинска сестра, което е Аусбилдунг - хем се работи, хем се учи и начинаещите взимат най-гадните смени - през нощта, от 6.00 ч. сутринта или до 20.00 ч.- 22.00 ч. вечерта.

# 29
Ако намирането на ново гадже ти е най-големия проблем в момента, то определено това е бял кахър и много лесно ще се оправи в съвсем близко време. Мъже има, и са всякакви, има и такива дето не им пречи, че имаш три деца, просто обичат децата нищо че не са техни. Единствено трябва занапред да се опиташ да опознаваш мъжете по-добре, може би си дай повече време за да може да направиш по-точна преценка кой ще е най-подходящ за теб.

Общи условия

Активация на акаунт