Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 247
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 240
Да, украинките имат изисквания и стандарти, това че бягат от война не значи, че ще се задоволят с нещо по-малко, от това което смятат, че заслужават.
Обаче в Мароко война няма, те защо изобщо са пускани? Ей това Европа на нищо не прилича вече, защо постоянно се говори за бежанци в Европа, а не в богатите арабски държави? Скоро бях в Париж, навсякъде само черни, в метро, заведения, улици. Изобщо не е за сама жена. Има една съхорумка, която живее във Франция и обяснаваше как дъщеря й никъде не ходи сама. И аз се чудех защо и как така голяма млада жена постоянно е водена от бащата... ами разбирам я вече.

# 3 241
Какви изисквания имат украинките? Не гледай разни напудрени, които бягат от страната, защото могат.
Голямата част от жените там, нямат никакви изисквания, защото не просто не могат да имат..
И тук е нещо подобно, има доста с коли по 100-200 бона, ама и други на касата за 1500лв.
Само, че в Украйна заплатите  са грубо на 50%  от нашите, дори под, та прецени колко изисквания може да има човек с такъв стандарт.
Ходил съм два пъти преди войната и положението като цяло дори в Киев си беше плачевно, сега си представям само колко по-зле е.

# 3 242
Няма значение колко са им заплатите, не съм виждала ненагласена украинка. Винаги са спретнати, красиви, женствени. Имат изиксвания защото са жени, а не защото имат или нямат голяма заплата. То дори една жена с много доходи няма да й трябва нищо, тя вече си го е постигнала.
Въпросът е, че разбирам защо винаги се ориентират към доброто, по-добрите и скъпи квартали в София. Това е, защото имат тези изисквания, и не се задоволяват с малко или нищо, както учат тук жените. Много ме кефят тези жени.
Иначе онзи ден слушах някаква статистика, че и без тях жените тук са повече от мъжете, на 100 мъже има 108 жени. Сега с арабите може да се вдигне числото на мъжете, ама колко от жените ще ги искат тях..

# 3 243
Иначе онзи ден слушах някаква статистика, че и без тях жените тук са повече от мъжете, на 100 мъже има 108 жени. Сега с арабите може да се вдигне числото на мъжете, ама колко от жените ще ги искат тях..

Това е встрани от темата, но всъщност във всички възрастови групи до 55-годишна възраст, мъжете са повече. Говоря за български граждани. Просто жените живеем повече и има доста по-голям дял баби от дядовци.

# 3 244
  • Street of Dreams
Аз съм За, всеки един човек да е непримирим и да се стреми към по-добър живот, най-добрият възможен. Стига това да не е на мой гръб, или на чужд като цяло. Не може Арон да си навива будилника всяка сутрин в 5:45, за да може Наталия да живее мечтите си.

# 3 245
Скоро бях в Париж, навсякъде само черни, в метро, заведения, улици.
Когато си на туризъм - това е много относително наблюдение. Основно защото се човек се движи в работно време навън и по туристическите места. Няма много французи, които ще тръгнат да се бутат по забележителностите, още повече ако е работен ден. Следователно в четвъртък в 11 сутринта по улиците можеш да видиш почти само безработни, мигранти или хора от обслужващия персонал (продавачи на сувенири, чистачи, ...). Ако влезете в някой музей (извън Лувъра) - също ще се учудите как има само бели франсета вътре, европейци и малко японци и китайци. 

В офиса на някоя банка, в централата на някоя фирма или дори в заводите картинката е доста по-различна, както и вечер в ресторантите (извън туристическата зона ест). Важи за всички европейски държави, които съм посещавал.
Освен това, специално за Франция, извън Париж и още 3-4 големи града демографската картинка е много по-малко смесена. Никой от Африка или Азия не се бута в селска Франция, а търси Париж, Марсилия, Лион, където има много търсене на неквалифицирани кадри.

# 3 246
"Редица френски градове въведоха вечерен час за младежи след вълна от насилие, свързано с наркотрафик, съобщи Би Би Си."
-------
Една държава стигне ли до това положение, е ясно що за държава е!
И мисля, че на всички тук ни е ясно на какво се дължи огромна част от престъпността там!

# 3 247
Значи, бандите да си вилнеят, ние ще държим младежите под ключ Worried

# 3 248
Значи, бандите да си вилнеят, ние ще държим младежите под ключ Worried
Така стана, за съжаление. Например, все повече жени ги е страх да са навън вечерно време.

# 3 249
  • Deutschland
Украинката в съседство не е нагласена например. Факт е обаче, че у тях не пипва нищо и самата тя го казва. Мъжът й след работа прави хляб, вечеря и обяд за следващия ден. Нейната работа е само да разхожда тригодишната в количка из квартала. Не говори немски, защото просто не схваща нищо. Пуснах й едни приложения за учене, ми не. Не схваща и това е. Други украинки, с които имам контакт са със скъпи чанти, хиалурон в устните, модерни дрехи. Бежанки от войната. И да, много от тях са дошли тук от райони, в които няма и никога не е имало военни действия.

# 3 250
  • Край морета северни и южни
Във Виена без лютив спрей вече не бих излязла вечерта сама. И там се е напълнило с всякакви и усещам много напрежение и агресия у тях.

2017 като бях там по работа попаднах на протест на малцинствата срещу забраната на забрадките:
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/vienna-protest-m … lam-a7565661.html

Тези само за права или по-скоро привилегии реват! Аз ако отида в някои от техните страни и протестирам с други европейки за правото да нося модерни дрехи и да не нося хиджаб сигурно ще ни хвърлят в затвора.

Само няколко години по-късно през 2020 беше първата ислямска терористична атака във Виена. Дори в годината на Ковид рестрикциите не се стърпяха тези ненормалници. Не помня никаква особена реакция на осъждане от повечето австрийски мюсулмани след това. Тази година като я посетих нещата са още по-зле.

# 3 251
Украинката в съседство не е нагласена например. Факт е обаче, че у тях не пипва нищо и самата тя го казва. Мъжът й след работа прави хляб, вечеря и обяд за следващия ден. Нейната работа е само да разхожда тригодишната в количка из квартала. Не говори немски, защото просто не схваща нищо. Пуснах й едни приложения за учене, ми не. Не схваща и това е. Други украинки, с които имам контакт са със скъпи чанти, хиалурон в устните, модерни дрехи. Бежанки от войната. И да, много от тях са дошли тук от райони, в които няма и никога не е имало военни действия.

Това казах и аз, ама някои си знаят тяхното.
Украинките които си взимат апартамент в Лозенец или не знам къде си, са точно 1% като максимум от всичките.
Там, в Украйна се радват на всичко, точно както се радваха българските жени, преди да падне соца, да не казвам по-тежки думи.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 16:01 от Alexslav

# 3 252
Цитат
Да, украинките имат изисквания и стандарти, това че бягат от война не значи, че ще се задоволят с нещо по-малко, от това което смятат, че заслужават.
По това си приличат с арабските и африкански бежанци, имат изисквания, но други да им подсигурят стандарт, който според самите тях, те заслужават.В см мрежи може да се види недоволството им от приемниците им.....Грозно.Отделно кой знае защо, украинците под закрила в ЕС недоволстват, защо толкова много се прави за сирийци и африканци.Все едно те не взимат от местните и са нещо повече от въпросните.
Колкото до външност, украинките се кипрят, но това не означава, че са красиви и привлекателни.Може би митовете тръгват покрай някои ескортници с корекции както и участнички в ''90 дни до сватбата''.Също като маса българки прекаляват с обема на устни, мигли и т.н.Комични за другите, те си се харесват и демонстрират огромно самочувствие.Всеки има право на лош вкус.В см могат да се видят.
Скрит текст:
Украинската ескортница, която намериха в безпомощно състояние на строеж в Дубай се възстановява вече е проговорила.Едва ли някой е очаквал, че ще говори за богатите си клиентите.Объркано е представено.Тя нищо не си спомня, но знаела, че руснаци са и причинили това.

# 3 253
  • Край морета северни и южни
От само преди няколко дни:
Цитат
Служители на Главна дирекция "Гранична полиция“ задържаха 8 мигранти в столичния квартал "Овча купел“, съобщиха от ГДГП. Задържан е и чужденец с хуманитарен статут у нас, подпомагал незаконното им пребиваване
https://www.focus-news.net/novini/regioni/Zadurzhaha-8-migranti- … tut-u-nas-2658054

Един да дойде и вкарва нови, незаконни. Persevere

Но сега в Овча Купел няма и помен от тях, явно се е разчуло из техните среди.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 02:48 от skodafan

# 3 254
Един да дойде и вкарва нови, незаконни. Persevere
Да. "Бедните", "страдащи" "бежанци" като дойдат тук, първата им работа е да организират прекарването на други мигранти, като това е организирана престъпност. Занимават се и с други тежки престъпни дейности, но иначе са "страдащи" и "чистосърдечни" хора! Според едни нпо-та.

Общи условия

Активация на акаунт