Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 244
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 255
На нпо им плащат, поне знаят за какво им съчувстват и съдействат.Обаче ако отвориш първата тема от преди 10г. ще видиш каква яростна защита имаше от редови потребителки, ум да ти зайде!

# 3 256
  • Край морета северни и южни
Защо журналистите не питат тези от НПО-тата простичкия въпрос "Каква война има в момента в Мароко?" ?

# 3 257
  • Deutschland
Момичета и момчета, НПО говорят и правят това, за което са им платили. Ако им спрат парите, ще забравят за Украйна, за мигранти и прочее. Имам чувството, че ФБ групата Положението е майко мила е направена от някоя такава организация. Там е просто някаква мания по бежанци и мигранти.

# 3 258
За всичко в така, утре ако няма пари, ще спрат да бутат зелените енергии в Европа.

# 3 259
Освен потоците от НПО-тата, в началото на инвазията, когато Меркел ги покани, бяха обещавани някакви привилегии и доста млади германки яростно ги защитаваха и с въодушевление ги посрещаха.
Спомняте си мечетата и курабийките, та  какво стана с въпросните ентусиастки, след като някои от тях бяха насилени, че и убити? Още ли ходят с разтворени обятия към драгите гости?

# 3 260
  • Deutschland
Ходят, някои се и ожениха даже за мигранти. Все по често виждам млади, хубави, русокоси момичета под ръка с я някой афганистанец, я сириец, я африканец.

# 3 261
Ами каквото сам си направиш....Жените са основните изпълнители на плана за подмяна на европейското население и в същото време, най-големите жертви от него. Основно мъже протестират, а в замяна отнасят само обиди. Затова и на много от тях им писна. Щом по-голямата част от жените нямат проблем с това, което се случва, останалите ще трябва да се спасяваме поедично.
https://novini.bg/article/2025081009433820530
"Вътрешният министър на Австрия иска свеждане до минимум събирането на семействата на бежанци"

"Карнер защити преустановяването на събирането на семействата, тъй като е „дълбоко убеден“, че тази мярка е допринесла за силен спад в броя на молбите за убежище."

"Той аргументира още веднъж първата депортация към Сирия с думите: „Ако с това сме предотвратили дори само едно престъпление, мярката има смисъл“. Министърът на вътрешните работи отхвърля искането на организация на ООН да се проучи местонахождението на мъжа, депортиран от Австрия в Сирия в началото на юли, който е изчезнал: „Ние депортираме 13 000 души годишно. Не е възможно да се проверява местонахождението на всеки човек“. Следващата стъпка вероятно ще бъде депортиране в Афганистан: „Може да се допусне, че ще има депортации и в Афганистан.“ В тази връзка Карнер посочи, че Германия вече е предприела съответните стъпки."
-------------------------------------------
Крайно време е! Екстрадирането в Сирия и Афганистан трябва да бъде масово и НЕеднократно явление! А не да ги поканят, а после да създадат "дъблинското споразумение" и да го отнасяме граничните държави!
Събирането на семейството също е голяма глупост, защото докарват цялата рода.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 16:15 от Alexa10

# 3 262
Ходят, някои се и ожениха даже за мигранти. Все по често виждам млади, хубави, русокоси момичета под ръка с я някой афганистанец, я сириец, я африканец.

Това е нещо напълно нормално.
В Германия е пълно със смесени бракове
За това и нацистите там пищят на умряло защото "безценните" им гени отдавна се омешиха.

# 3 263
Какво намира типичната германка в един афганистанец за да се омъжи за него?
Религия, начин на живот, образование...та те нямат нещо общо.

# 3 264
Смесените бракове и връзки се броят на пръстите на едната ръка...

# 3 265
  • София /Абсурдистан
Какво намира типичната германка в един афганистанец за да се омъжи за него?
Религия, начин на живот, образование...та те нямат нещо общо.
Тя по-късно ще се усети какво е намерила Simple Smile

# 3 266
  • Deutschland
Фрау К, ами афганистанеца получава право на законно пребиваване. Германката вероятно е намерила някаква екзотика. Чувала съм за случаи, в които тукашните жени са наденали бурки след брак с екзотичните. Има и немци, женени за туркини и сирийки и не знам още какви.

Deaf, не е баш така. Много са, ама много и стават все повече. И все повече си личи неприязънта на местните към мигрантите.

# 3 267
Предимствата за афганеца съм ги схванала.
Предимствата за германката не виждам.

# 3 268
И аз знам за немец в германско женен за туркиня, но тя е от поколението на дошлите
турци да работят още в предишни времена и устроили се там за вечно.
Много тихо семейство, по нищо не разбрах преди да ми споменат, че съпругата е туркиня.
В случая нещата изглеждат съвсем човешки, без цел за някакви привилегии.

Съвсем различен от трагедията в Кемниц 2018 г., когато трима афганистанци убиха брат на германка,
за която всеки един от тях твърдял, че е бременна от него. Не ми се коментира поведението на
бременната, но афганите са търсели начин да узаконят престоя си там.

# 3 269
Предимствата за афганеца съм ги схванала.
Предимствата за германката не виждам.

Зависи много по какво точно си пада германката.
Познавах жена дето само от този контингент си търсеше мъже - за нея германският мъж бил "скучен".
Друго си било да се държи като дивак и да удари с ръка по масата.
Знам, че ходеше и забулена като им ходеше на гости.
Опитаха се да я накарат да остане в тяхната държава ама нещо порядките им и начина им на живот не й хареса.

Общи условия

Активация на акаунт