Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Деска, личи, че си отпускарка!  Wink Радвам се! Party

Вени, и аз така - хем имам за пазарене, хем е трудно с беба по магазини, хем трябва да сме без баткото, за да има изненада... Rolling Eyes

# 166
  • София
Добро утро!

И на мен понякога ми се прихожда на работа, но като се сетя, че това време с бебето никога няма да се повтори бързо бързо се отказвам от работата. а и честно казано никога досега не ми е ставало скучно или да ми писват грижите около нея. Е, вярно, че понякога идва в повече, но така е и с работата.

Сега за закуска направих първата попара на Соня и тя направо се отврати- никак не и хареса. Май като са по-големи, по-трудно възприемат новите вкусове.
Вече не знам какво да и измисля за закуска.  newsm78 Само голо мляко май вече не върви. Рових назад за рецептата на мусаши с овесвните ядки. Ще я пробвам и нея, но ще сложа и АМ.

Пете, честит телефон!

Подарък на съпруга - той си иска няква дрешка и ще излезнем заедно да си я хареса. Тази година няма да има изненади и за двама ни.

# 167
  • София
Рени, пробвай попарата с АМ!
Най и аз ще получа нов телефон!

# 168
Подаръкът за мъжа ми съвсем не съм го измислила и аз...той се грижи да си осигурява всичко от което има нужда, та аз сега съм малко в недоумение Rolling Eyes

Всъщност и никакви други неща не съм купувала като вас, нищичко.
А от утре до петък оставаме сами с Пресил, баща му ще е извън града, майка ми е много заета, трябва да пазарувам с него, което съвсем не ми е ясно как ще стане.А, и го дават да вали сняг, съвсем! Shocked

Ще опитам днес докато е сухо да свърша нещо, че то това май ще е последният сух ден.

Енви, преди малко те сънувах Heart Eyes

# 169
  • София
Хайде една почерпка и от бебе Вальо за 8-я му месец!

Честито и на Дея-Мария и на Йоанка!

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 11:05 от Renkata

# 170
Леле, Филипка, какви ги вършех!?  Crazy Ако е за разправяне, де... Mr. Green

Ренка, много вкусна почерпка!  chef

# 171
За който попита, че не помня вече - кашкавал се слага малко на попарата - малко парче, отгоре се залива с врелия чай / вода да се разтопи и се бърка много хубаво, да не стане на буци. Мисля, че може да се дава и на пръчици като храна за гризкане, щото е мек,  но не съм сигурна - книгата ми я няма да проверя. Хубаво е да не е от краве мляко, а от овче примерно. Аз още не съм давала, щото ние сега сме на вълна сирене  Rolling Eyes

Иво се маркира по челото и по пръстите. Не знам как стана, при условие че и двата пъти бях до него. Сега има голямо виолетово петно между веждите и е леко нещастен.

За коледните подаръци имам поръчка да ги измисля какви да са, ама аз като не знам  Thinking май нищо няма да измисля. То и без това не мога да ги купя през седмицата, та най-вероятно ще се размина само с едно хубаво коледно мърморене. Иначе моят подарък - сушоар филипс - е вече в действие, Младен сутринта го изпробва за първи път - да не би да ми е купил дефектен подарък  Mr. Green   А пък аз съм му взела кутия с шоколадови бонбони с irish cream ликьор. Той нали е бил в Ирландия, та затова малко така как се казва, не носталгично, ама не помня думата. Скоро и името си няма да помня май  Confused

Честито на месечковците и на месечинките, на рождениците и именяците

# 172
Добро утро!
Честито на месечковците- Дея-Мария, Валентин и Йоана.    bouquet

Дея, кошарката е много хубава  Peace

Деси, подарък на мъжо още не съм купила, днес ще обикалям, та дано избера нещо хубаво.  Thinking

енви, тук повечето хора започват да се подготвят за Коледа към края на ноември, подаръци и т.н., но такива като мен, който чакат последния момент сега ще се блъскат с тълпата.  ooooh! Вчера беше ужас, не можеш да се разминеш от хора, днес е работен ден и се надявам да е по-спокойно. Praynig

Пете, честит ти предколеден подарък

# 173
Здравейте на всички!   bouquet
Не съм писала от много, много отдавна за което моля да ми простите, но когато сме в София (което напоследък се случва много рядко) редовно ви четях.
Ще се опитам да ви обясня на кратко какво се случва с нас - вървим с паяка, имаме 3 зъба , ядем всичко и то редовно , понякога се сърдим че не ни стига- а личната лекарка го изкара болен и ходим по лекари( при доц. Анадолийска).Е накрая се оказа че има бактерии в чурчето, а не както ни казваха нещо на бъбрека! Поради това че "е болен" до сега не са ни били противо хепатитната ваксина и съм много притеснена и в същото време ядосана на педиатърката. И незнам това проблем ли е?

Някой знае ли сайт от който да направя на малкия календари - че не мога да намеря такъв!
Благодаря ви предварително!

Ако не ви пиша - Весели празници и целувки на бебоците!

# 174
Деска, личи, че си отпускарка!
нали Wink

И аз трябва да обикалям с малчо за подаръци, няма как ...

Я мами с по-големи деца да дат идеи за подарък на 3-4 годишни деца, трябва да купя подаръци и се чудя какво да е точно. Харесала съм това

дали е подходящо? Буквите са латински обаче Sad
Също така си мисля за ксилофон newsm78

yacek, виж тук, може да намериш това, което ти трябва

# 175
Деси, имайки предвид нашия батко - подходящо е всичко, свързано с Батман, Спайдърмен, Супермен и Костенурките Нинджа - дрехи, маски, въоръжение, филми, плакати и пр.  #Crazy Той в къщи най- най-много си играе със строител. Миналата година му подарихме детски лап-топ и много се занимава с него.  Peace Но за момиче - нямам опит още! Кукли, дрешки, чанти.... мадамски неща! Flutter

# 176
  • София
Изкарах най-хубавия си уикенд откакто съм родила. Бяхме на банкет с колегите на мъжа ми в хотелче в Рила, над Дупница. Понапихме се, хапнахме, починахме си екстра. И бабата и дядото бяха страшно щастливи, че са гледали малкия толкова време, а той пък даже е бил послушен и е папкал добре. Е, правил е и разни маймунджолъци, ама само колкото всичките лели и баби да му станат фенки, без да ги ядосва.

И малко по темите - извара мисля да въведа тази седмица, ама не мога да намеря в околността козе или овче мляко да си направя и още се чудя, в такъв случай, дали да не си взема готова направо. Сирене малко по-нататък ще давам, а масълцето го въведох отдавна, без да си искам и от тогава слагам понякога в зеленчуковите пюрета.

Подаръци никакви не съм купувала, че наблизо нямаме никакви магазини, освен хранителни, а и няма на кога да го оставя калпазанков, може само съб и нед, ама ние все ходим някъде. А и много мразя да пазарувам, та ще видим какво ще правим; може да пратя мъжа да напазари набързо или да поръчам нещо по интернет.

Я притежателите на спирали, споделете на какви се спряхте, че и аз натам съм се насочила и след НГ мисля да я свърша тая работа.

# 177
Деси, това, което си харесала, откъде е и колко струва? Аз търся нещо такова за Иво - не да го уча на буквите естествено, но той си пада по разни интересни джвъчки, които могат да се мърдат. Сега е фен на прахосмукачката, не мога да я отърва от него. Мислех си за нещо като голяма кутия с бутони, цветни неща и нерща, които се мърдат, но не мога да се сетя някъде да съм виждала нещо подобно. Освен по проходилките, но само ми липсва Иво на проходилка и съвсем ще се сдухам.

# 178
Деси, имайки предвид нашия батко - подходящо е всичко, свързано с Батман, Спайдърмен, Супермен и Костенурките Нинджа - дрехи, маски, въоръжение, филми, плакати и пр.  #Crazy Той в къщи най- най-много си играе със строител. Миналата година му подарихме детски лап-топ и много се занимава с него.  Peace Но за момиче - нямам опит още! Кукли, дрешки, чанти.... мадамски неща! Flutter
Ох ooooh! те хубаво мадамски неща, ама като знам за какво ползват куклите барби Simple Smile (подават си ги като топка hahaha), та много се чудя за кукли и чанти, ама ще го мисля още де Simple Smile

Хей Ренка браво на вас Hug Все такива хубави уикенди да имате Simple Smile

Юлче, в ТСМ-а го има това, в сайта им струва 20 лв, но по магазините може и да е различна цена, съдя по другите неща дето съм купувала, разликата в цените доста варира ...

# 179
  • София
Хъм, незнаех, че ТСм имат сайт!

Общи условия

Активация на акаунт