Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 585
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Да е много здрава, както и вие! Безгрижно детство и много споделени моменти!
Дано всички дами тук имаме същия късмет ❤

Здравейте, момичета! Идвам да се похваля, че на 08.02 се роди нашето бебче. Една здрава и красива принцеса Simple Smile Нямаме думи, с които да изразим благодарността съм към д-р Станулов, който както вече знаете освен невероятен професионалист е и на първо място Човек! Искам да вдъхна кураж и да застана твърдо зад думите си (които съм казвала дори и тук), че трябва да сте спокойни, че сте на правилното място с правилния лекар. Успех ви желая от сърце, момичета! 😘

# 271
Здравейте!
Искам да си запиша час за първи преглед при д-р Станулов.
От сайта останах малко объркана, защото в секция контакти има за Варна, Бургас, Пловдив и София....
Та въпросът ми е къде преглежда д-р Станулов?

# 272
Контактите по градове са за отдела за стволови клетки и генетични изследвания. Д-р Станулов работи в Афродита в София. Мисля, че понякога има посещения и в други градове, но по-скоро те са чисто консултативни. Самите проецедури се извършват в Афродита.

# 273
Докторът преглежда само в София, скоро има кампания за безплатни консултации в Пловдив- 26.02 и Бургас-05.03.

# 274
Докторът преглежда само в София, скоро има кампания за безплатни консултации в Пловдив- 26.02 и Бургас-05.03.
От къде е тази информация. Не я виждам като реклама на страницата.

# 275
  • Пазарджик
От къде е тази информация. Не я виждам като реклама на страницата.
Във фейсбук има информация за тези консултации.

# 276
Някоя забременяла след 40 годишна възраст има ли? Знаете ли? Пациентките сме много на тази възраст, но успяла има ли? Малко надежда..

# 277
Някоя забременяла след 40 годишна възраст има ли? Знаете ли? Пациентките сме много на тази възраст, но успяла има ли? Малко надежда..
На 40 родих сина си, а на 43 дъщеря си. Със моя яйцеклетка, с тубарен фактор съм.

# 278

Аз забременях на 41 от първо инвитро и първи трансфер при доктор Станулов. В момента съм в четвърти месец.

# 279
Елиза, Рончо, моля да споделите по какъв протокол бяхте! На естествен цикъл или със стимулация (къс, дълъг протокол). Благодаря ви Heart

# 280
Аз бях по дълъг протокол. От 21-вия ден на цикъла започнах инжекции Декапептил. После на 5-ти (ако не бъркам) ден от следващия цикъл започнах Мериоферт инжекции, като продължих и Декапептила. Пункцията ми беше на 20-тия ден от цикъла, а преди това си бих инжекция за спукване на фоликулите, май беше около 36 часа преди пункцията; името на инжекцията забравих. Не помня дали беше Овитрел или друга.
Извадихме 19 яйцеклетки, 17 от които бяха годни. Оплодиха се 12, а до пети ден оцеляха 6 бластоциста. Два бяха с много добро качество, а четири - с добро. Върнахме един много добър и един добър пет дни след пункция и едното ембрионче се хвана.

# 281
Имам пет ин витро опита и един на естествен цикъл. Общо 8 трансфера с три бременности. Първата с близнаци след свеж втори трансфер завърши с мисед. Другите успешни от 4 трансфер Зет на 6 дневен забавил се ембрион, се роди сина ми, а дъщеря ми от 8 трансфер Зет, от бластоцист. Винаги съм била по къс протокол, като сме започвали от 21 ден на предишния цикъл с Климата, за да може да ми растат равномерно яйцеклетките.
Успех момичета. Доктора е страхотен, доверете му се.

# 282
Може би вие не сте с ИЯР!
Аз за съжаление съм Disappointed Relieved

# 283

Докторът ще ви предложи вариант с донорска яйцеклетка, който със сигурност ще е успешен.

# 284

Докторът ще ви предложи вариант с донорска яйцеклетка, който със сигурност ще е успешен.

Интересно как давате такива гаранции, като дори самият доктор не дава такива. На мен ми каза над 50% и нашият шанс беше в останалите...

На нашата възраст, а и не само, зависи най-вече от качество на яйцеклетките. Те обаче не стареят непременно с възрастта на жената! Само жената старее, оттам яйцеклетките понижават качество при неоптимален начин на живот, дори и при по-млади жени. От ключово значение за правилното узряване на яйцеклетката са последните 3 месеца преди овулацията. Нека не отнемаме надеждата точно тук!

От така написаното как можем да получим гаранция, че донорката се е хранила оптимално, избягвала е пластмаси и други вредни влияния? Никак. Има и други аспекти. Не засягам всичко, но в това сложно уравнение на успеха за всички двойки и всички възрасти, нека всеки за себе си да търси формулата на успеха.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 11:42 от Mama2288

Общи условия

Активация на акаунт