Магазини Pepco 11

• 70 199
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Не видях нищо на 30 процента. Пред касите малките лампички бяха намалени от 4 на 3 лева. Само толкова и само това.

# 256
Аз в Пепко (на Короната) видях намалени само коледни дамски пижами, но не ми харесаха, може и други неща да е имало, но не видях, иначе почти всичко е разграбено.

# 257
Под всичко имате предвид коледните джиджавки и топките ли?

При нас дрехите и останалите артикули са в изобилие, и рафтовете са пълни.

# 258
Аз искам от коледните чинии и 4лв.ми се свидят.
Ще погледна после, но ако трябва да го маркирам, че да разбера за евентуално намаление, по-скоро няма да се занимавам.

# 259
  • София
В София кой филиал на Пепко е най-добре зареден?

# 260
Г-жа Шантал, кои са коледните чинии?

# 261
  • София
От тези, които аз съм посещавала - магазина в Ринг мол.

# 262
От тези, които аз съм посещавала - магазина в Ринг мол.
И аз така мисля - Ринг Мол, но и този в Мусагеница и този новият на Плиска , бяха добре , когато минавах последно.

# 263
Под всичко имате предвид коледните джиджавки и топките ли?

При нас дрехите и останалите артикули са в изобилие, и рафтовете са пълни.
В Ямбол абсолютно всичко коледно е с 30% - дрехи, пантофи, играчки (коледна декорация), чинии, чаши и всякакви подобни. Преди малко бях в два от магазините.

# 264
Утре може да мина и през още 2-3 в Плд да видим дали има.Този на Короната, главната и на Менделеев или в мола,ако няма ще взема едни розови със зайче май бяха.
Пепко е на принципа взимаш сега или гориш 😂.

Това трябва да се закове на 1 страница. Joy

# 265
Аз това го знам от вас и от темата, за туй хич не се мая нещо като видя....Joy

Въпреки това зяпах за чехлите днес, бях решила да ви купя и разпратя...Grinning..на търсещите дами де...

# 266
Утре може да мина и през още 2-3 в Плд да видим дали има.Този на Короната, главната и на Менделеев или в мола,ако няма ще взема едни розови със зайче май бяха.
Пепко е на принципа взимаш сега или гориш 😂.
В Пепко до Пещерско шосе има елени, но само във вариант балеринки. Ако ти вършат работа, има и 40/41 като номер.
Нямаше обаче артикул, който онзи ден беше наличен в много бройки, т.е. формички за сладки. От никой вид!🤬 А и надписи за намаление не видях никъде, нито стикери, нито нищо...

# 267
Такива затворени и аз видях онзи ден във всички магазини май чудех се да взема ли такива, но тук май някой беше написал, че спарват и се отказах.

# 268
Днес взех лампички за елхата отвън намалени от 17-т на 11.90 лв.   Намаление се отчита на касата.

# 269
Няма коледни чаши,намалят коледните неща малко по малко.....
Купих докторски комплект на детето в куфарче 15 лв свети и звук има на сърце,не издържах взех бикини и две блузки за детето 😁

Общи условия

Активация на акаунт