Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 541
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Тиф, ти беше писала за Уенсдей, да, но официално нямаше категорично потвърждение и постоянно се говореше, че понеже е продукция на MGM, а тях ги е купил Amazon, е възможно следващите сезони да се преместят в Prime, но явно са се разбрали.

Сериалите на Paramount са налични в SkyShowtime, която отскоро е достъпна в България и е единствената стрийминг платформа с цялостни преводи на български. До 25 януари има промоция на доживотен абонамент на половин цена от 2 евро.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 23:39 от IriS`

# 316
  • Вестерос
Не знаех за това Simple Smile Много се радвам иначе.
Това skyshowtime има ли го за тв? И 2 евро еднократно за цял живот?

# 317
Да може ли повече информация?

# 318
  • София
Ехаа, браво бееееее, аз знаех за тях, бях чел в Капитал, че се чакат на българския пазар, но съм изтървал началото им. 🤗🤩😎
Ето сега покрай 1883 и 1923 каква хубава дискусдия стана и ето ви една супер полезна информация за всички.
Аз съм човек на делата и дори не обмислих, а действах на секундата и се регистрирах вече. Хора, тук има всички актуално и ново + класиките на Юнивърсъл, Парамаунт и Дрийм Уъркс, аз съм без думи. На перфектно качество и преведени на български. Напълно легално!
2 евро на месец е таксата, току-що толкова ми издърпаха от картата. Това е смешна сума направо. И можете по всяко време да прекратите абонамента си, има такава опция разбира се.

Всички класики ги има:
Топ Гън ; Стар Трек ; Извънземното ; Гладиатор, Кръстникът, Джуарсик парк/свят ; Мисията невъзможна ; Кинг Конг ; Бързи и яростни и т.н. и т.н.

От сериалите набързо само прегледах, има ги Йелоуджакетс ; Йелоустоун ; 1923 ; 1883 ; Тулса Кинг ; Офисът ; Декстър ; Д-р Хаус и т.н. и т.н.

Сайта:
https://www.skyshowtime.com/watch/home

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 00:35 от Diavolo

# 319
Цитирам от статия:

Услугата ще бъде достъпна директно за потребителите чрез уебсайта: www.skyshowtime.com и чрез приложението SkyShowtime за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google TV и LG TV.

А ето и пълните условия на настоящата промоция. Мисля уикенда да се регистрирам и ще събера почти всички стрийминг покемони 🙈😂. Apple TV в момента ми е неактивен, но имам да доглеждам Severance, така че скоро ще го възобновя и него.

Diavolo, от няма и месец са в България. Покрай световното си ги пропуснал. 😉

# 320
От сериалите как да разбера какво има, ето магьосниците търсих скоро и ги няма

# 321
Оф, да взема и аз да погледна това skyshowtime тогава Simple Smile рекламата ми я пуска инстаграма по сто пъти на ден. Не знаех за 2-те евро доживотно. Може да сменя Амазона с този Скай, че Амазон хем е скъп, хем е тъп Simple Smile

# 322
  • Вестерос
Супер! Пускам абонамент и аз утре, нищо, че изтеглих 1883 и 1923, друго си е на тв-то.
Ама било 2 евро на месец.

# 323
  • София
Хепи, има търсачка. Пишеш на български или английски заглавието, което ти трябва и натискаш ентър и то ти излиза ако го има.

УАУ, ти удари шестица от тотото направи. Регвай се направо и почвай да гледаш, току-що проверих специално заради теб.
Има ги всичките 5 сезона и 65 епизода на Магьосниците. 😎

На мен това ми е много любим сериал.

# 324
  • Вестерос
Супер!! Аз го бях почнала наново с hbo go, остана ми последния сезон и като минаха в макс го махнаха

# 325
  • София
А пък аз ще нападна Офертата!!! Няма го никъде по нашите торенти, а тук го има на 4К и с бг субтитри.
За тези, които не знаят, това е един от най-добрите и високо оценени сериали за 2022 г. от критици и фенове
Инфо:
The Offer
https://www.imdb.com/title/tt13111040/

😎

# 326
  • Бургас
2 евро на месец е, но не е завинаги. Точното условие е, че е на половин цена завинаги. Т.е. утре ако вдигват редовната цена, вашата такса става наполовина от новата цена.

# 327
Как се браузва каталога на това нещо?

# 328
А пък аз ще нападна Офертата!!! Няма го никъде по нашите торенти, а тук го има на 4К и с бг субтитри.
За тези, които не знаят, това е един от най-добрите и високо оценени сериали за 2022 г. от критици и фенове
Инфо:
The Offer
https://www.imdb.com/title/tt13111040/
😎
Само заради него бих се регистрирала. Аз издирвах Ню Амстердам, защото първите сезони гледах в Нетфликс, но изчезнаха, а тук са налични всички.

Относно абонамента - затова приложих пълните условия, защото има особеност.

# 329
  • София
Не може да си браузнеш каталога.
Малко им е дървена навигацията. Може би ще качат по-нататък, още са нови.
Има търсачка и се търси по име.
Иначе то в началната страница ти излизат много заглавия.
Имат си секция:
Подбрани / Филми / Сериали

Общи условия

Активация на акаунт