Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 538
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мен това не ме интересува изобщо. Цената имам предвид. Ако ще и 8 евро да е. Стига да си струва, да има за какво да ги даваш тези пари...
Аз бих имал абонамент на всички стрийминг платформи, стига да имаха превод. Уви такива са само HBO Max и АпълТВ и сега тези новите Скай.
Отделно аз имам акаунт в ТенисТВ ; Евроспорт Плеър и т.н. и т.н.
Отделил съм там един бюджет за спорт, телевизия и стрийм и не го мисля изобщо.
А и аз гледам да плащам за година/сезон. Ама това го дават само в спортните платформи. На филмовите стрийминг платформи уви е месец за месец.

Нетфликс, Амазон и Дисни+ нямам, защото не ни уважават и не превеждат. За това и аз не ги уважавам и не им пълня гушките. Като си преведат каталога ще им стана клиент.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 00:21 от Diavolo

# 331
Е платих
В сравнение с нетфликс е евтино
Може и да спра нетфликс, напоследък нищо интересно там

# 332
  • addicted
Значи аз като ви казвах за Йелоустоун... Sunglasses

1883 ще има втори сезон в известен смисъл.
1883: The Bass Reeves Story ще се казва. Няма да е точно за семейството, но може да има моменти от тяхната история.
The show will center around Bass Reeves, a real-life legendary lawman of the Wild West. The cowboy was the first Black U.S. Marshal west of the Mississippi and is known for making over 3,000 arrests without ever being injured.

Някъде мернах новина вчера, че втората част на Йелоустоун сезон 5 ще е може би през лятото чак. Предвид как завърши първата - очаквам брутални неща.

# 333
Diavolo, разбирам възмущението ти за преводите, но за под 6-милионна страна, от която евентуални зрители биха били най-много 3 милиона души, няма бизнес смисъл да се влагат толкова средства и усилия.

Възможно е сега покрай ерата на Open AI преводите да се улеснят и да има по-широк достъп за хора, говорещи само български като майчин език, до платформи и продукции.

# 334
  • София
Значи за да приключа с 1883 и 1923 по надолу ще ви дам инфо къде могат да се гледат онлайн, че много въпроси има.

Уфф, новия епизод на 1923 ще е тази неделя, ще гледам дотогава да изгледам 1883 и да пусна тема за Вселената на Шеридан и с-во Дътън. Честно казано не ми се доглежда 1883, защото много присърце го взех и ме е страх какво може да се случи с Елза... Сега му треперя и на 1923 и какво ще стане в неделния епизод, че там шока е пълен, мани-мани, останах безмълвен.
Мразя такива сериали, които ме карат да хабя нерви за някакви измислени персонажи. Така съм се чувствал последно с Игра на тронове, уф. 😥
Т.е. това идва да ви каже колко добър е сценария и изграждането на персонажите, както и каста. Защото мен много, ама много рядко ме е стягала лъжичката за някои герои и да ги мисля толкова...

Та да се върна на семейство Дътън.
Много въпроси има къде могат да се гледат онлайн. Да, знам, че има доста хора, които са в чужбина и там не могат да теглят от Замунда и Зелка. Има и такива, които са в България, но също избягват да теглят, а предпочитат да гледат оналйн.

Тъй като Йелоустоун има твърде много епизоди и него го изключвам засега ще пусна инфо само за 1883 (10 епизода) и текущия 1923 (3 епизода), но аз титулярното шоу с любимия ми Кевин Костнър (само заради Танцуващия с вълци ще го уважавам до гроб, велик велик Джон Дънбар в един от най, най-любимите ми филми) ще го започна съвсем скоро. 100% до подновяването на сезон 5 късната пролет или ранно лято ще трябва да съм изгледал всичко.

И 1883 и 1923 ги има легално в:
https://www.skyshowtime.com/watch/home
2 евро на месец (поне засега, не знам докога всъщност)

Нелегално ги има в добре познатите ни торенти, няма смисъл да ги пиша, всеки ги знае кои са.

Онлайн
също се води нелегално
п.п. Аз нямам навика да гледам в тези сайтове. Или си дърпам от торентите (така предпочитам, защото аз си колекционирам филми и сериали и имам стотици, хиляди) и после гледам или гледам легално през официални/платени платформи:

1883 и 1923 ги има в:
https://filmisub.com/ - преведени!
https://filmi7.com/ - преведени!

само 1883 го има в:
https://filmi123.club/ - не знам дали е преведе, иска ми акаунт

На 99% съм убеден, че Йелоустоун ще го има също в тези сайтове, които съм пуснал. А гарантирано го има в торентите (аз съм си свалил всичко) + платения сайт.

Simple Smile

# 335
  • addicted

И 1883 и 1923 ги има легално в:
https://www.skyshowtime.com/watch/home
2 евро на месец (поне засега, не знам докога всъщност)

1923 го няма.

# 336
  • София
Ха, дам наистина. Аз по дифолт реших, че го има, защото видях 'обложка' на Йелоустоун и 1883.
Е, що за тъпотия? Странно... Може би защото е съвсем нов и за това. Ще го качат сигурно като излязат всичките 8 епизоди. Все пак това не е Парамаунт+. Пак някакви скапани права сигурно, знам ли и аз вече.

# 337
  • София
Тиф, ти беше писала за Уенсдей, да, но официално нямаше категорично потвърждение и постоянно се говореше, че понеже е продукция на MGM, а тях ги е купил Amazon, е възможно следващите сезони да се преместят в Prime, но явно са се разбрали.

Сериалите на Paramount са налични в SkyShowtime, която отскоро е достъпна в България и е единствената стрийминг платформа с цялостни преводи на български. До 25 януари има промоция на доживотен абонамент на половин цена от 2 евро.
Направих си и аз абонамент за 3.89лв на месец заради 1883. Още не съм разгледала какво друго може да се гледа.

# 338
Благодаря за споделеното! И аз направих акаунт, нямам много време за гледане, но в момента офертата е яка, така че когато имам време поне ще подхвана директно каквото ми хареса от каталога Simple Smile Някак си съм пропуснала, ако са си правили реклама на платформата някъде, та много полезно, че споделихте и тук Flowers Hibiscus

# 339
И аз да не остана по-назад,с акаунт съм!
Чудя се дали да не изчакам да излезнат всички серии от 1923…да е пълно удоволстеието ,както с Къщата на дракона-мега изживяване!

# 340
За Squid game и евентуален втори сезон няма ли информация?

# 341
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много благодаря за споделянето на сайта www.skyshowtime.com.
И аз се абонирах, доживот е на половин цена, засега е символичен
абоманента, но дори и да стане двоен ако качват читави сериали/филми
си струва. Сайта е много приятен и лесен за работа и има голяма филмотека, има си търсачка,
раздели, даже може да си сложиш филми и предавания в собствен раздел Моите неща.
Дразни ме само това, че субтитрите излизат в горната част на екрана, а не в долната
и си е кофти, ама това да е кусура.

# 342
  • Бургас
Като стана въпрос за платформи, аз много бих се радвала ако пуснат BritBox тук, дори и да няма превод. За съжаление от България не мога да се абонирам в техния сайт, явно като видят, че е чуждо IP и си аут. Иначе в тази платформа е качено всичко заснето за BBC и iTV през годините.

Jess, при мен субтитрите си излизат нормално, долу на екрана. Виж дали няма някакви настройки.

# 343
За Squid game и евентуален втори сезон няма ли информация?

Май се чу нещо, но...Alice in borderland гледала ли си? Два сезона са.

# 344
Като стана въпрос за платформи, аз много бих се радвала ако пуснат BritBox тук, дори и да няма превод. За съжаление от България не мога да се абонирам в техния сайт, явно като видят, че е чуждо IP и си аут. Иначе в тази платформа е качено всичко заснето за BBC и iTV през годините.

Jess, при мен субтитрите си излизат нормално, долу на екрана. Виж дали няма някакви настройки.

Яко! Ако някой регистрира акаунт в UK дали после няма да може да гледаш после от BG?

Общи условия

Активация на акаунт