🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 174
  • 983
  •   1
Отговори
# 255
  • Разпиляна във въображението
Това за Аксения и участието й в сериал съм го пропуснала. Кога сте го писали?
Може ли някой да разкаже? Или да даде линк, моля?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1495558.msg45538905#msg45538905

18 кг каза Камелия. Мечтае си тя да е мацка...

Откъде е отслабнала 18-кг? Не съм забелязала да е закръглена или нещо подобно при влизането си.

# 256
  • софия
Ами всъщност Яни и Веселка заслужават да са на финала, дори някой от тях да спечели. Голяма разлика се забелязва във Веселка и то към по-добро.
Чочо играе много хитро и пресметливо, признавам му го.
Радо е много глупав горкия, но най-вероятно ще е на финал, защото както споменахте, няма кой да го победи на дуел.

Камелия накрая може да се окаже въздух под налягане, като Евгени Smiley
И Аксения, и Веселка, и Валерия могат да я бият според мен.

# 257
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много интересни неща сте писали. Съгласна съм с Дяволчето, че Чавдар тази година добре си играе играта, леко ми напомня на Живка от миналата година.

Meн пък поведението на Чавдар ме отвращава.Живка беше истинска и си казваше нещата така,както ги мисли и планува.
 Пред Финци - всичко е точно,няма проблеми,наш Чочо е ок.Като остане насаме(тоест с нас,зрителите) в синхроните, започва атаки и  едно плюене с любезни думички и с отегчителен патос само и само да изкара хората черни,та ние да не гласуваме за тях.
Толкова ми е прозрачен и фалшив.Да си нямаш работа с такива като него - Усмихва ти се,а вътрешно ти мисли лошото.

Да не споменавам пък на дебатите как си противоречи и казва неща,които да се харесат на Зрителите,а не че ги мисли. Позицията му по отношение на гейовете и браковете беше велика и това от устата на човек,който бил най-високо в семейството,жените трябвало да раждат поне по 3 деца и да не ходят на работа.
Много хора му се дразнят и то с право.

# 258
......
Откъде е отслабнала 18-кг? Не съм забелязала да е закръглена или нещо подобно при влизането си.

Отслабнала е през последните години, защото яде безглутенови храни и има непоносимост към лактоза.

# 259
  • София
Между другото искам да се оплача. 😔
Много съм разочарован от отговорите на последния въпрос за спойлерите и го приемам лично... 😢😧
Чак пък лично...Аз също съм изненадана от отговорите, но явно просто сме различни, също не обичам спойлери, но който ги иска, да си ги чете.

Е, аз се майпя бе хора, мислех че е ясно. 😁
И все пак мислех, че ще са по-близки резултатите, така че съм изненадан, въпреки че сме в женски форум, а жените са известни със своето любопиство. И искам да ви похваля и благодаря, че не издавате неща ако знаете за тях, дори и да се изпускате понякога, то като не знам нищо едва ли го долавям. 😊

# 260
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,много са популярни тези храни в Щатите и наистина се отслабва от тях,в хипермаркетите е пълно с такива Някой беше пуснал снимки на Камелия преди и сега.Аз я намирам за сексапилна,а очите й са брутални.

Валерия и да стигне финал няма как да спечели. До преди случката с Гечо можеше да има шанс за зрителски вот,но след Гечо и драмите,които вмомента прави(страшна лигла) - шансовете й са Нулеви.

Яни наистина има най-правилната стратегия. Избягва конфронтации, не заема страна, работи от сутрин до вечер,не се набива на очи и ето ти - още 100 бона в сметката.

# 261
Между другото искам да се оплача. 😔
Много съм разочарован от отговорите на последния въпрос за спойлерите и го приемам лично... 😢😧
В случая нямам нерви да чакам развой, затова чета спойлери на воля. Ако имах истински фаворити, щях да искам до последно да ми е интересно, но в случая ми е все тая и искам по-скоро да се стига до финална развръзка.

# 262
18 кг каза Камелия. Мечтае си тя да е мацка...
От преди Фермата, някъде в Америка...

# 263
  • София
Дяволе, взел си ни страха с тия спойлери.
Никой не смее да гъкне. Simple Smile Simple Smile

# 264
Ако имам спойлер и има въпрос относно него в анкетата, не гласувам.Смятам, че така е коректно и резултата от анкетата е реален.

# 265
  • София
Тук коментарите са много по-реалистични въпреки спойлерите, докато в темата на ИВ много си личи. Има ли спойлер, на 100% се гласува като спойлера. А и там се знае победителят/ката от седмици, докато за Фермата се знаят само финалистите. Финалът си е наживо.

# 266

* Аксения - единствено тя изгради мост и обърна играта! И да, сама си го направи момичето и заслужава най-малкото финал, дано да успее да се класира. Първо изгради мост със Старите герои, а после успя да го изгради отново и с Новите надежди.

Звучиш като 17-18 годишен тинейджър, който е налапал стръвта, дано да си на толкова, че... Simple Smile Само като гледам как се опитваш да замаскираш с това "то момичето си го е заслужило", че уж си много впечатлен от богатата й душевност, а всъщност е само полуголия й задник на кОнкурса (:А) и ми напомня за ученическите години в по-малките класове, там така прикривахме, че харесваме някоя като плямпахме само за нея и уж някакви неща, които са ни впечатлили и накрая майка ти те пресече ехидно "Ама ти да не харесваш това момиче" и ти си целия червен вече. Grinning Изградила мостове, че при стари, че при ново, аха... Тая кифла "бутна" повече мостове от всеки друг в тоя сезон и единствената й истинска дружка е другата кифла със "затворническите" драми. Само драми и интриги, ако продукцията не беше бутнала едно рамо с тоя измислена рокада с Ванчето, щеше да е на психическо ниво на последната и може би отдавна изхвърчала, защото не можеше да повярва, че никой не й ходи по гайдата както у дома. Би една Фиона и вече е големият фаворит, без мазните актьори при Старите, голямото "прераждане" щеше да се състои в някой друг живот.

# 267
В събота се надявам на интересно дуел , не зависимо кой ще бъде първи дуелист.

# 268
  • при късмета
И аз мисля, че Дяволо не е обективен, по-съгласна съм с Бенгън. Ако трябва да сравня Камелия и Аксения, първата има в пъти по-големи шансове, не само физически. Първо, физически при всички положения е по-добре от Аксения. Аксения я гледахме в една (поне толкова помня) отборна  битка, където със завързаните очи трябваше да намери знамето. Не се изисква нито бързина, нито издръжливост, нито някаква техника, а само да слуша как я заблуждава Нина Joy Дуела ѝ беше с/у най-преодолимия участник за сезона. Мирелка ми беше много симпатична, но това е истината.
От другата страна имаме Камелия, която е военен кадър в САЩ. Каквото и да си говорим, физическата подготовка за там е в пъти по-добра и силна от тази за Фермата. И независимо, че външно изглеждат сравними, само влизане то в армията е ясен знак за физическото състояние и способности на някого. Да не говорим, че същото това военно обучение е много възможно да ѝ помогне в игрите, чисто тактически. Мен ако питаш, единствена от жените, само Веселка заслужава финал и не ща ни Камелия, ни Аксения, но това е сравнението м/у двете, според мен

# 269
Много интересни неща сте писали. Съгласна съм с Дяволчето, че Чавдар тази година добре си играе играта, леко ми напомня на Живка от миналата година.

Meн пък поведението на Чавдар ме отвращава.Живка беше истинска и си казваше нещата така,както ги мисли и планува.
 Пред Финци - всичко е точно,няма проблеми,наш Чочо е ок.Като остане насаме(тоест с нас,зрителите) в синхроните, започва атаки и  едно плюене с любезни думички и с отегчителен патос само и само да изкара хората черни,та ние да не гласуваме за тях.
Толкова ми е прозрачен и фалшив.Да си нямаш работа с такива като него - Усмихва ти се,а вътрешно ти мисли лошото.

Да не споменавам пък на дебатите как си противоречи и казва неща,които да се харесат на Зрителите,а не че ги мисли. Позицията му по отношение на гейовете и браковете беше велика и това от устата на човек,който бил най-високо в семейството,жените трябвало да раждат поне по 3 деца и да не ходят на работа.
Много хора му се дразнят и то с право.

И Чочо е дамски пич 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт