🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 183
  • 983
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Напротив, напълно обективен съм си и ще си говорим пак... Simple Smile
И никъде не съм написал, че Аксения е по-силна на Арената от Камелия. Докато не се срещнат на Арената само можем да гадаем, но аз и двете съм изпратил на финал, така че все тая. Иначе се надявам Веселка да е на финала, а не Камелия.
Аз и тук съм за готините, т.е. за Вал, Акси и Веси. Simple Smile

# 271
Скрит текст:
Между другото Яни също много добре играе играта, защото с действията си по никакъв начин не дава шанс на продукцията да го очерни, дори и да иска... Ето снощи допусна малка грешка, като направи забележка на Аксения да мисли и после да говори или айде не пред всички и веднага това бе излъчено, повторено и натъртено. Яни знае, че ако стигне финал трудно може да бъде победен на зрителски вот и той е най-голямата заплаха за плановете на продукцията (ако изобщо има такива разбира се, те казват че не им пука кой ще спечели и дори им вярвам, но просто разсъждавам конспиративно, а и дори и да няма планове, то на всеки издънките се излъчват, защото генерират интерес, не бяха спестени издънките и на Чавдар и на Финци и на Аксения) и за това е по-нисък и от тревата. Цял сезон яко се крие, гледа си бачкането, не взима страни, все да угоди, пропука му се на два пъти бронята, но тогава се разрева, защото сълзите са добра защитна реакция и неочаквана за повечето хора, най-малкото от неудобство няма да го гълчат. Така че да, яко актьорства, но според мен той си го знае и усеща, че това му е шанса, да не дава поводи на продукцията да го злепоставят пред зрителите, друго не го интересува, защото няма да има значение.
Лично мнение. Мога и да бъркам.
Почти винаги коментарите ти съвпадат с моето мнение, но тук по отношение на Яни се разминаваме драстично. Не мисля, че Яни играе и е в роля. Смятам, че е точно такъв и в живота - обран, ненатрапващ се, рядко изказващ мнение без да го питат, необичащ да се меси в неща, които не са му работа. Със сигурност всеки от тях е влязъл с идеята, че може да спечели едни сто хиляди. Особено победителите щом веднъж са го направили, нормално да имат надежди и до някаква степен да пазят поведение. Но е невъзможно някой да остане в образ едни три месеца, а за Старите шест, ако борим предното им участие. Яни е доста интелигентен и си дава сметка, че ако не се дъни има големи шансове, но не мисля че му е трудно да се държи адекватно и на положение, защото е същия и в живота.
Има няколко души, само няколко, за които съм убедена, че са напълно натурални и естествени за добро или зло  - Яни, Веселка, Валерия, Ваня и Радиче омайниче. Последните двама са толкова първични, че е невъзможно да играят и да скрият емоции и се излагат на воля.
Валерия е наясно, че с тия сълзи само губи, но това явно е по-силно от нея и не може да се овладее. При случката с Гечо със сигурност си даде сметка, че ако изгонят Гечо заради нея ще й е в голям минус. Той автоматично става жертва, а тя образно палач, но си отстоя мнението. Истината е, че съм разочарована малко от нея. Не мислех, че е глезла. Очаквах, като  спортист да е по-хард, по-обръгнала, а не толкова чувствителна. Предният сезон беше същата пак лесно ранима и често ронеща сълзи. Тогава го отдавах на факта, че скоро се е разделила с приятеля си и тази свръхчувствителност е заради любовните драми. Но ето сега 4-5 години по-късно е същото ранимо и разглезено момиче, а вече е млада дама на 28 години. Пак я харесвам, мисля че е чиста душа и няма задни мисли, но ми се щеше да е с по-силен дух. Не може 48 часа стоене на удобно легло да те скапят до такава степен. Не е края на света, че си в изолация и то не пълна при положение, че идват да си побъбрят с нея. Веселка си е същата работлива пчеличка, немрънкаща и кротка, но вече изказва по-смело мнение и не е онова сиво врабче без самочувствие.
Понеже знам кои са финалистите, ще е некоректно да пиша мнение по въпроса. Ще повторя фаворите ми от преди месец и нещо, когато още не се бях изкушила да налазя другата тема.
Яни, Веселка, Валерия са ми фаворити от ден едно, продължавам да им симпатизирам. Който и от тях да спечели ще се радвам.
Яни с едни гърди пред дамите.Yum

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 18:58 от sineva 1

# 272
  • Вестерос
Съгласна съм със синева за Яни

# 273
Ма ко, аз доколкото разбрах, Камелия само е издържала приемните изпити, а не че е военен кадър или има военна подготовка. То и това е на честната й дума.

# 274
От другата страна имаме Камелия, която е военен кадър в САЩ. Каквото и да си говорим, физическата подготовка за там е в пъти по-добра и силна от тази за Фермата.
Която твърди, че е такава, но няма как да знаем дали е вярно! Wink

# 275
  • при късмета
Напротив, напълно обективен съм си и ще си говорим пак... Simple Smile

Аз и тук съм за готините, т.е. за Вал, Акси и Веси. Simple Smile
Да ти кажа, обективизма ти се състои в последното изречение. А двете си противоречат JoyJoy Да вземем да те уредим с някоя риалити "звезда", че да мирясаш. Цвети изпусна, ама ще търсим. Шегувам се, надавям се разбираш

Ма ко, аз доколкото разбрах, Камелия само е издържала приемните изпити, а не че е военен кадър или има военна подготовка. То и това е на честната й дума.
[/quote
Те приемните изпити, доколкото ми е известно са точно физическа подготовка и курса за изпитите е само това. Чисто физически, никак не е лесно да вземеш тези изпити и си трябва сериозна подготовка и допълнителна от тяхната.

Яни в интерес на истината се пази повече от неговия сезон.

# 276
  • earth
"Хора яжте качествена храна" казва наставничката Бети. Да видим днес с колко захар ще наблъскат компотите и сладкото от череши.

Протеините в млякото на кравите си променяли структурата в зависимост от това с какво ги хранели Simple Smile
Хайде от мен да мине - може да е имала предвид композицията от протеини.

# 277
Това с разделянето на сладкото като за братя си беше изкуствено...до онзи ден се биха за кошници и си броиха хапките. И новите надежди не дадоха своите неща Simple Smile

То лесно се раздава сладко от сандъка. Трудното е като му свърши фермерството да има сладко в сандъка.

# 278
  • earth
18 кг каза Камелия. Мечтае си тя да е мацка...
Да стои в Америка тогава. Само че във Флорида (R2SiO)x - enhanced мадами много.

# 279
Скрит текст:
Не виждам Аксения да е тикана...чак фаворит. Интересен персонаж е, затова ѝ се дава поле за изява, но за това мечтаят всички. Итнтуитивна е, природно интелигентна, бързо учеща и помнеща, манипулативна, но без пряко да бъде обвинена. Валерия и Веселка ще го отчетат сега като гледат епизодите. С Чавдар се сближи по роден град - Плевен, а той си търси женското признание, но го замаскира като уважение на силната и "интригуваща" млада жена, била тя Валкирия. :wink: Разказва на Митко, че имала мечти които отложила за да сбъдва тези на мъжа си, но след разкритието, че е участвала в сериал (да не е посещавала актьорски курс? Smiley), съвсем ми се потвърждава, че целта ѝ е просто популярност.

Чавдар определи като Валкирия Валерия, не Аксения.

Знам, точно нея визирам, макар и като събирателен образ на уважаваната от Чавдар фермерска жена да съм го написала. Аксения я "харесва" като градска и според мен за да го играе широкоскроен пред публиката. Все пак си позволява ужасни думи по адрес на Ваня, та търси баланс Чочи.

# 280
Не че нещо, ама точно такива проповедници и изтъкващи се за патриархални типове като Чочо тайничко си мечтаят за Аксита и точат лиги по тях... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
Ами, аз само искам да кажа, че различните ситуации изкарват различни емоции от хората. Това, което виждаме по екрана често е реакция от това, което се случва и когато ние не виждаме. Имам щастието да познавам един от участниците, които напоследък отнасят доста негативи и мога да кажа, че е един от най-почтените, усмихнати и добронамерени хора. Истинска душа. Следях до сега темата пасивно, но мисля вече да съм по-активна. Идеята ми е, че не мисля, че достатъчно се коментира, че не можем да съдим хората по малкото екранно време, което им се дава 🙂

То пък голямо щастие да познаваш някой, който го дават по тиливизуръ!

Точно защото различните ситуации изкарват различни емоции от хората, ти не можеш да определяш кой какъв е, след като не си го виждала в различни ситуации, изкарващи тези му емоции.

# 282
Не че нещо, ама точно такива проповедници и изтъкващи се за патриархални типове като Чочо тайничко си мечтаят за Аксита и точат лиги по тях... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм усетил нещо подобно при Чавдар. Но съм мъж и радара ми не работи по същия начин, ако трябва да бъде сравнен с женския.

# 283
Скрит текст:
Между другото Яни също много добре играе играта, защото с действията си по никакъв начин не дава шанс на продукцията да го очерни, дори и да иска... Ето снощи допусна малка грешка, като направи забележка на Аксения да мисли и после да говори или айде не пред всички и веднага това бе излъчено, повторено и натъртено. Яни знае, че ако стигне финал трудно може да бъде победен на зрителски вот и той е най-голямата заплаха за плановете на продукцията (ако изобщо има такива разбира се, те казват че не им пука кой ще спечели и дори им вярвам, но просто разсъждавам конспиративно, а и дори и да няма планове, то на всеки издънките се излъчват, защото генерират интерес, не бяха спестени издънките и на Чавдар и на Финци и на Аксения) и за това е по-нисък и от тревата. Цял сезон яко се крие, гледа си бачкането, не взима страни, все да угоди, пропука му се на два пъти бронята, но тогава се разрева, защото сълзите са добра защитна реакция и неочаквана за повечето хора, най-малкото от неудобство няма да го гълчат. Така че да, яко актьорства, но според мен той си го знае и усеща, че това му е шанса, да не дава поводи на продукцията да го злепоставят пред зрителите, друго не го интересува, защото няма да има значение.
Лично мнение. Мога и да бъркам.
Почти винаги коментарите ти съвпадат с моето мнение, но тук по отношение на Яни се разминаваме драстично. Не мисля, че Яни играе и е в роля. Смятам, че е точно такъв и в живота - обран, ненатрапващ се, рядко изказващ мнение без да го питат, необичащ да се меси в неща, които не са му работа. Със сигурност всеки от тях е влязъл с идеята, че може да спечели едни сто хиляди. Особено победителите щом веднъж са го направили, нормално да имат надежди и до някаква степен да пазят поведение. Но е невъзможно някой да остане в образ едни три месеца, а за Старите шест, ако борим предното им участие. Яни е доста интелигентен и си дава сметка, че ако не се дъни има големи шансове, но не мисля че му е трудно да се държи адекватно и на положение, защото е същия и в живота.
Има няколко души, само няколко, за които съм убедена, че са напълно натурални и естествени за добро или зло  - Яни, Веселка, Валерия, Ваня и Радиче омайниче. Последните двама са толкова първични, че е невъзможно да играят и да скрият емоции и се излагат на воля.
Валерия е наясно, че с тия сълзи само губи, но това явно е по-силно от нея и не може да се овладее. При случката с Гечо със сигурност си даде сметка, че ако изгонят Гечо заради нея ще й е в голям минус. Той автоматично става жертва, а тя образно палач, но си отстоя мнението. Истината е, че съм разочарована малко от нея. Не мислех, че е глезла. Очаквах, като  спортист да е по-хард, по-обръгнала, а не толкова чувствителна. Предният сезон беше същата пак лесно ранима и често ронеща сълзи. Тогава го отдавах на факта, че скоро се е разделила с приятеля си и тази свръхчувствителност е заради любовните драми. Но ето сега 4-5 години по-късно е същото ранимо и разглезено момиче, а вече е млада дама на 28 години. Пак я харесвам, мисля че е чиста душа и няма задни мисли, но ми се щеше да е с по-силен дух. Не може 48 часа стоене на удобно легло да те скапят до такава степен. Не е края на света, че си в изолация и то не пълна при положение, че идват да си побъбрят с нея. Веселка си е същата работлива пчеличка, немрънкаща и кротка, но вече изказва по-смело мнение и не е онова сиво врабче без самочувствие.
Понеже знам кои са финалистите, ще е некоректно да пиша мнение по въпроса. Ще повторя фаворите ми от преди месец и нещо, когато още не се бях изкушила да налазя другата тема.
Яни, Веселка, Валерия са ми фаворити от ден едно, продължавам да им симпатизирам. Който и от тях да спечели ще се радвам.
Яни с едни гърди пред дамите.Yum
Много хубав коментар! Но по въпроса с Валерия.Дали наистина и е толкова зле в изолация,или отново е една скалъпена режисура.И особено побутвана сериозно от гласът зад кадър.Който непрекъснато ни напомня и натъртва как Валерия е на предела на психическото си равновесие.Класически прийом на продукцията.Нищо чудно и тя да плаче по сценарий.Защото с изключение на гърнето и затвореният прозорец,няма нищо чак толкова страшно и неприемливо.Да не говорим, че цялото това наказание си е най голямата тъпня.

# 284
Специално в последните два сезона имахме такива случаи - Виктор от миналия сезон и Калоян от по-миналия даваха заявки за старомодни семейни ценности, патриархат, как едва ли не си търсят жена прислужница, която ще им народи много деца...а накрая и двамата тъпоумници точеха лиги по най-стереотипните кифли, които по никакъв начин не отговаряха на зададения от тях стандарт. Общо взето като чуя мъж да говори така и първото нещо, което ми идва в ума е, че просто е точил лиги по кифли или други уверени жени, но те не му обръщат внимание, та е осъзнал, че единственият партньор, който може да намери е някоя свита и неуверена жена.

Общи условия

Активация на акаунт