Поведение на разведени родители

• 25 107
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Близко момиче се дипломира тези дни. Родителите са разведени и двамата с други партньори. Щастливото момиче пусна снимки от раздаването на дипломите. Няма нито една на която да е с двамата си родители. Снимка с майката и сегашния й мъж. Снимка с бащата и настоящата му жена. Снимка на тримата заедно обаче няма. За мен това е доста странно. Те все пак са му родители. Как мислите, след развод може ли да направиш снимка с детето си и другия родител ако и да си разведен и да имаш друг партньор.

Мисля,че би било хубаво да не си вреш носа,където не му в работа.
Гледай си твоето семвйство и работи за т'ва че децата ти да нямат две отделни снимки за завършването.
Що за кухи хора изобщо!😃

# 181
Неуместно - да, но чак пък кухо?
Ами все още има едни такива хора, които живеят с минали ценности.  Сега да ги линчуваме?

# 182
Не,ама да си гледат животите и да си плюят в пазвата щом ги е страх.
Досадни са.Като лелките от пейката пред блока.Винаги ги има

# 183
Тези пред блока са друго поколение.
И това е тяхното нормално.
Сигурно си мислят, че ние с нашето нормално не сме наред.

# 184
Тази е същата,ама вместо да се побутва с лакът с другата лелка,тема в мамата пуснала Отврат.

# 185
Това все пак е форум, направило й е впечатление и иска да го обсъди. Не е написала имена, а просто ситуация. Чак пък толкова...

# 186
И не ви е странно,че си вре носа в чужди отношения,които не я засягат?! Интересно!

# 187
Не ги е изтипосала с имената, обсъжда в форум. С такава информация никой не може да се припознае, защото може да е всеки. И не смятам, че си вре носа, а просто изказва мнение. Не е отишла на тях да им дава акъли. Все в някоя тема има няколко такива, които се възмущават как може. Ми, то накрая ще излезе, че форума трябва да стои празен. За вас какво трябва да се обсъжда в Бг-мама?

# 188
Red Soul, мен ми е странен твоят агресивен тон. Пита си съфорумката, ние си разсъждаваме по темата. Като не ти е интересно не коментирай!

# 189
И не ви е странно,че си вре носа в чужди отношения,които не я засягат?! Интересно!

Всъщност не си вре нищо никъде, защото не е отишла да държи сметка на тези свои познати защо така и онака, а е пуснала тема в анонимен форум без да се цитират имена за да се обсъдят нещата. Че то по вашата логика всяка втора тема е навиране на носа в нечия работа...

# 190
Няма нужда от грубост. Аз разбирам въпросът на Динчо така - видяла е нещо, замислила се е и предлага да си кажем мнението.
Моето мнение е това - смятам, че ще в хубаво всеки абитуриент да има спомен с двамата си родители. Живот и здраве, догодина дъщеря ми ще е абитуриентка. Не знам дали баща ѝ въобще ще се появи, нито дали жена му ще го "пусне" да застане до дъщеря си и до мен за поне една снимка. За мен лично този ден ще бъде кошмарен, защото ще бележи краят на съжителството ми с най-прекрасната дъщеря на света. Но смятам, че е редно аз и баща ѝ да застанем от двете ѝ страни - колкото и скапан баща да е той, колкото и скапана майка да съм аз.

# 191
Няма нужда от грубост. Аз разбирам въпросът на Динчо така - видяла е нещо, замислила се е и предлага да си кажем мнението.
Моето мнение е това - смятам, че ще в хубаво всеки абитуриент да има спомен с двамата си родители. Живот и здраве, догодина дъщеря ми ще е абитуриентка. Не знам дали баща ѝ въобще ще се появи, нито дали жена му ще го "пусне" да застане до дъщеря си и до мен за поне една снимка. За мен лично този ден ще бъде кошмарен, защото ще бележи краят на съжителството ми с най-прекрасната дъщеря на света. Но смятам, че е редно аз и баща ѝ да застанем от двете ѝ страни - колкото и скапан баща да е той, колкото и скапана майка да съм аз.
Браво!

# 192
Е, защо да е агресивен.На мен ми е адски странно някой,да си вре носа в чужди неща и да ги обсъжда.Още повече да оусйа теки във форум,с въпроси,киито не го касаят лично.
Сериозно,какво значение,мислиш има за обсъжданото семейство какво мисля аз,или Пена от форума А и за любопитната съфорумка.Каква е идеята?
Ето,аз мисля,ако трябва да задоволя не здравото и любопитство,че ако хората ит тива семейство са ок със ситуацията,всякакви любопитни лелки трябва да си гледат работата.Ако детето е поискало обша снимка,сигурно има.Това,че не я е шернало,да я видят любопитните очи,не значи че я няма.И какво от това,всъщност.Мисля че щом хората от разширеното семейство са били на едно и също място,едва ли са имали проблем да се снимат заедно Тяхно решение е какво ше оравят с живота си и колко от него ще предоставят на клюкарите.

# 193
За мен е много по-зле да наричаш някой "любопитна лелка", но... Много невъзпитано да лельосваш някой. Добре де, кажи какво може и не може според теб да се обсъжда в форума?

# 194
Имам няколко познати, които през ден качват снимки на цялото си семейство и обяснения в любов на деца/съпрузи или мъдри мисли колко е важно семейството. На мен това ми е много странно, не разбирам смисъла от такива декларации онлайн или от непрекъснато документиране къде сте били, с кого, какво сте яли и т.н.
Аз също познавам такива хора и се чудя на същото. И друго ми идва на ум, дали тези декларирани в пространството любови не са само за пред хората...

Общи условия

Активация на акаунт