Поведение на разведени родители

• 25 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Забравихте раждането и кръщенетата на внуците Simple Smile
Че на тях и особено на сватбата има и други хора, коитохем са чужди, хем стават близки.
Тогава кой сяда на маста на младоженците?
Може да стане доста по-объркано от снимките.

# 106
Ако я има прословутата снимка, но детето не я е качило от уважение (да, уважение) към новите (двадесетгодишни) партньори как ще се чете това?
Защо да е неуважително детето да качи снимка с родителите си? Тук говорим за снимка, в която може дори родителите да не се докосват, като детето е посредата. Все още говорим само за снимка, нали?

# 107
  • София
Мисля, че някои коментиращи са пропуснали, че "детето" е на 23, а родителите са разведени от 20.

# 108
  • София
Защото така е решило примерно или не може, задължително с мама и тате?

# 109
Всеки има право в своя живот да определя кое е уважение.
За мен е странно. В акта за раждане е точно написано - майка - Марийка, баща - Иванчо.
И нищо не може да промени това.

# 110
Вече говорим като цяло, не само за определения случай. И да, какво като "детето" няма съзнателни спомени да са били семейство. Не става въпрос, че "детето" ги приема като семейство, а като нейни родители и иска да има обща снимка с тях двамата.
Горджъс, както е решило, но не разбирам защо да е неуважително.

# 111
Ами дете или не точно дете, техния проект си е и редно да се снимат заедно. Бивши, настоящи, бъдещи, никой от тях не е родител на детето, така че...родителите трябва да се уважават поне. Дори само заради това, че имат общо свое продължение.
Пиша от гледна точка на родител и как аз бих го направила от гледна точка на родител. Какво ще направи някой друг не само, че не ме интересува, но не ми и влиза в бизнеса.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:06 от Tina*

# 112
Детето ще качи тия снимки, на които е излязло много добре, и няма да качи тези, на които не й харесва как изглежда. Joy Поне ако е момиче.

# 113
  • София
Разбира се, но Марийка и Иванчо не са свързани с пъпна връв.

Вече говорим като цяло, не само за определения случай. И да, какво като "детето" няма съзнателни спомени да са били семейство. Не става въпрос, че "детето" ги приема като семейство, а като нейни родители и иска да има обща снимка с тях двамата.
Кой иска, кога? Като иска - заповядай, колко му е. Като не иска зор ли е, че леля Стефка в мамата да не се запени от възмущение?

# 114
  • София
Какво означава това трябва? И за кого?
Или трябва винаги да се плаща данък обществено мнение?
Каквото си е решило момичето, това ще покаже пред клюкарите и явно не е искало такава снимка. Или наистина не се харесва на нея. Или си я пази само то да си я гледа. Хипотези бол. И чесане на пръстите и езиците.

# 115
Правилно не са свързани с пъпна връв. С човек са свързани.
Имам усещането, че говорим не като за нормални хора, а като за такива, които не са взимали много активно участие в живота на собственото си дете.

# 116
На бала си се вълнувах от роклята, приятелите, как ще изкараме, къде ще ходим после, добре ли ми е грима (тогава не ходехме постоянно гримирани и беше новост поне за мен), кавалера, гостите...
Ама мама и тате въобще не ми бяха център на вниманието, ама хич. Trollface

# 117
  • София
Андариел възкръсва с тайните езици в оригиналното семейство и тайните завери Joy

Нали това дете е имало отглеждащ възрастен мъж, по- скоро пастрока, отколкото биологичния. Ако поиска той да я води на сватбата и край, разрив в мамата Joy

# 118
Значи биологичният е блял някъде и е пропуснал как расте един живот.
Не говоря за такива. Говоря за нормалните мъже и жени, които не блеят докато децата им растат.
Съществуват.

# 119
Хайде да анализираме малко, ако биологичния е просто биологичен дали ще присъства на абсолвентския бал? Дори няма да знае, че детето му учи висше.

Общи условия

Активация на акаунт