Поведение на разведени родители

• 25 096
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нали се сещате, че чоплите динчовите интерпретации, която даже каза, че не познава родителите (дано не лъжа)

Чужд профил на млада жена, качила някакви кадри. Как сте наясно кой искал, кой не искал и така нататък? Момичето е качило това, точка.

Хайде да анализираме малко, ако биологичния е просто биологичен дали ще присъства на абсолвентския бал? Дори няма да знае, че детето му учи висше.
Анализирай колкото щеш, но един нагъл тип се вдигна и замина за Виена за тоз сюблимен момент, не виждал сина си 10 г и недопринесъл стотинка за физическото му оцеляване, какво остава за интелектуалното. Да ви кажа ли каква му е профилната снимка, с майката много се смяхме?

# 121
Всякакви ги има.
Минат едни 15 години и изведнъж като се сетят, че имат дете...
След като е бил неадекватен толкова време, колко му струва да се  включи също толкова неадекватно.
Има много фактори.

# 122
Ами означава само и единствено, че Динчо има нездраво любопитство.

# 123
Горджъс, Андариел може да говори от страната на зарязаната съпруга относно "оригиналното семейство". Аз го казвам като дете на разделени родители и вече възрастен човек със семейство. Като не искам да се съобразявам с "оригиналното семейство", деца и бивши съпруги, не се захващам с такива партньори. Ако се захвана с човек с минало, ще знам, че ще трябва да правя огромни компромиси, които не са посилни за мен

# 124
  • София
На две ли беше, като се разведоха вашите?
Не ми отговаряй, предполагам.
След 20 г е ясно оригиналното семейство, защото мога да ви шокирам, но детето е разширение, но не ядрото.

# 125
Динчо да си прави изводи как иска/ не иска да живее и да си напасва семейната поликита спрямо това.
Няма лошо.
А и всеки се чуха доста различни мнения според житейските ситуации.

Това за разширението прозвуча като временна надстройка към гардероб.
Не точно шок.

# 126
  • София
Аз и видеозаснемане имах, ама ѐ - снимка с нашите тц. Общи да, само с тях нямам.
Как казва Лорчето, емоцията ме държеше далеч от нашите в тоя момент, който искал се е снимал с мен, ама аз да съм дърпала някой да се снимаме - тц

# 127
Бях на 18 като се разделиха родителите ми. Това означава преди 10 години. Но ако попадна в такова положение, детето ще ми е ядрото, няма да ми е разширение. Ще гледам да е комфортно и спокойно най-вече на детето, а след това на партньора, така е редно. Така постъпиха и родители ми.

# 128
  • София
Така и предполагах, мерси.

# 129
Ако някой от родителите ти е останал сам заради "детето", е честно да поемеш изцяло (и лично) грижата за него на стари години, тоест той да ти е "ядрото" тогава. Просто му върни жеста и то не от разстояние, а в един дом и с ежедневни грижи, от които се нуждаят самотните стари хора.

# 130
Не съм карала никой от родителите ми да остава сам. Това го казвам за себе си като бъдещ родител. За мен детето винаги ще е на първо място по ред причини.
 И да, разбира се, ако се налага ще поема изцяло грижите за родители си. Макар че пак казвам родителите ми може вече да не се обичат, но се уважават много и ако се налага биха се грижили за другия, ако се случи нещо.

# 131
  • София
Грешно изхождаш, но не е обект на темата.

# 132
И стигнахме пак до уважението.
Който може стига до него. Няма аз съм най-важен, няма аз да се докажа колко съм вървежен, няма аз не съм длъжен.
Кога счупиха калъпа на тези хора и защо?

# 133
Горджъс, можеш да кажеш, че греша, когато влезнеш в моите обувки и минеш по моя път. Особено за детето и място му в семейството. В крайна сметка всеки знае най-добре за неговото семейство и пречупва през своята призма. Ама така мразя тая дума 'грешиш'. Светът не е черно-бял.

# 134
Джейн, смисълът на раздялата е да си дадеш шанс с нов човек (и да освободиш партньора от задължения към теб, за да си даде и той шанс с нов човек), а не да си продължите отношенията почти същите, само с леки корекции. Grinning

И не знам защо бъркате уважението с близостта. Уважаваме се, но (вече) не сме близки. За мен това е формулата.

Общи условия

Активация на акаунт