Много поучително... пфффф Все едно не е видно от километри, че динамиката в женените и разведените семейства е различна. Ама как да не изтъкне човек отговорния си мъж на фона на тия скапаняци, нали.
)))) Та, ок, приела съм този си провал и съм се накичила с тиквения си медал, но мен от това не ме е срам. След развода една година пишех, давах отчет, измислях той какво да прави с децата, за да не губят връзка (ма ква връзка ма, сестро, те не са я имали и в семейството). Аз му измислям на него, той какво да прави с децата. После и това спрях да правя. То бива напъни за възпитание, кат не става-не става. Към днешна дата се чуват, рядко. Основно по празник нечий и основно за пари. Всъщност само едното дете го търси за пари. Другото е пас. Нито има желание, нито има нужда. Подканвала съм също така след развода, да ги взима. Аз съм човек, имах нужда да остана сама, да излезна, да си доведа мъж ако щете бе
))) Ми не можело. Първо-нямал предвидена стая за тях. Ок, те не са претенциозни, ще спят на дивана. После пък имаше стая, ма на гъза на географията-кой ще ги кара в друго населено място и прибира-очакваше се аз, хахаха. После пък, след като голямата стана шофьор се очакваше да натовари сестра си и да тръгнат по магистралите те-ей ся....Няколко пъти съм казвала-обади се на баща ти, да дойде да те вземе и дим да те няма. Познайте-сега не мога, планирал съм си нещо. Що да те взимам, скара се с майка ти ли? Та кани ги сега да му ходят на гости. С ясното съзнание, че няма да отидат. Едната няма намерение да губи три дни в иди ми-дойди ми, няма и време, учи сериозна дисциплина. Другата няма кой да я закара, и да и седи там да я чака да я прибере. А когато той идва в Сф, категорично не се вижда с тях. Хванах го един път, а пътите вероятно са много, как минава транзит пред блока
)))) Кво да искам аз от него? Освен да не ми краде от времето на бала за снимки, знам ли.
)))))). Аз работа с него нямам,ч е да го каня. Затова ми е и странно такъв тип родител да се изживява като горд и изучил децата си, че да се снима по балове. Препоръчани теми