КАУФЛАНД- тема 62

• 51 477
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Някой обърна ли внимание дали има някой от продуктите, за които в приложението пише, че са ОТ 1 януари? Интересуват ме четканите картофи и лук мрежичка, а така и не ми стана ясно от кога ще са намалени - 1 януари е неделя, почивен ден, на всичкото отгоре в хартиената брошура за следващата седмица изобщо ги няма, съвсем се обърках Joy
Весели празници на всички!

# 556
  • СОФИЯ
Утре ще  ходя и ще  погледна, че са и в моя списък. Същото е отбелязано и за други продукти

Сега обърках внимание, че всички тези оферти са месечни, за целия месец януари. Явно действително са от 01.01.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 14:16 от мама САННЯ

# 557
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли микровълновата на Switch on марката на Кауфланд? Бях си я купила август, но от 1 декември я ползвам и от днес започна да ми прави проблеми - затопля и като изпише end и се чуе звуковият сигнал, спира да свети, да се върти, но се чува звука (бученето), че още работи. Някой да е имал такъв проблем? Май е за рекламация? И един тъп въпрос имам, не ми се смейте - в самата микровълнова има нещо като картонче, ама дали е от хартия или някакъв метал или нещо подобно на една от страниците е. Та това нещо какво скрива и трябва ли да се махне?

# 558
  • в сърцата на децата <3
Соленка, я го снимай това да го видим.

Някой купувал ли е чиниите от опал, които са на бройка тази седмица? Взех и купички, но хич не обърнах внимание, че на тях пише "за салата" - дали ще издържат да се сипва супа в тях?

# 559
И един тъп въпрос имам, не ми се смейте - в самата микровълнова има нещо като картонче, ама дали е от хартия или някакъв метал или нещо подобно на една от страниците е. Та това нещо какво скрива и трябва ли да се махне?
Не се маха, даже се подменя ако се увреди. От специален материал е и предпазва вътрешните елементи от влага и замърсявания и с цел да се избегне късо съединение.
Нарича се mica plate.

Няма глупави въпроси, когато са от любознателност. Hug
И аз преди много години като си купих, не знаех. С четене се информирах. Simple Smile

# 560
Snow, опал...не е ли като аркопал? Не се сещам кои точно са чиниите, но белите чинии обикновено издържат на високи температури. И купичките, ако са от същия материал като чиниите би трябвало да издържат.

# 561
На вилата нашата микровълнова така издава едно бучене след като спре да работи , оказа се че е някакво избухване след работния процес Scream

# 562
  • Mostly in my mind
При нас имаше много от луканковия салам на Орехите, който е с точки. Взех два броя. Да дам мнение. За 3.50 бива горе-долу, за 8.99 - твърдо не! Много сланина, много мазно. От вр на вр нещо ми хрускаше. Не бих го повторила, дори и пак на промоция. Много некачествен продукт.
Много коледни неща при нас са намалени. Взех салфетки коледни за 0.99 лв, щолен от 14 на 5 лв. Дано до утре има останали от тези дървета. Доста добро намаление.

# 563
Аз чакам голяма коледна елха намалена някъде нещо някой да е мернал Grinning

# 564
  • в сърцата на децата <3
Snow, опал...не е ли като аркопал? Не се сещам кои точно са чиниите, но белите чинии обикновено издържат на високи температури. И купичките, ако са от същия материал като чиниите би трябвало да издържат.
Долче, страница 40 от настоящата брошура. Пише "опал" само, на пипане е като стъклено, млечно бяло с прозрачен гланц. Аркопалът е по-различен на пипане (поне този, който съм виждала де, от едно време).

# 565
Snow, на последната страница има сервиз Аркопал (черен). На мен лично и в бяло, и в черно ми изглеждат еднакво топлоустойчиви. А и няма начин купата да не става за супа, все пак е от същия материал като чиниите (доколкото виждам от описанието и снимките).🙂

# 566
И аз взех от купичката за салата Опал и вече я ползвах за супа. Много ми харесва.

# 567
  • shumen
Аз мисля да взема едни чинии от последната страница,но дали са само в черно или ги има и в бяло?

# 568
  • Пловдив
На вилата нашата микровълнова така издава едно бучене след като спре да работи , оказа се че е някакво избухване след работния процес Scream
Какво е това избухване? Проблем ли е това или е голям проблем?

# 569
  • Пловдив
Вчера си взех т.хартия с купон. Но днес не виждам такъв . Еднократни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт