Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Мамита 🤗💙 и аз да се похваля Simple Smile
Моето декемврийче стана ноемврийче. На 25ти започнаха контракции и ме приеха в болницата. Към 2 часа вече бяха през 3 минути с продължителност около 40-50 сек. Така продължиха до сутринта и в 8:42 се роди Георги 💙💙💙 2700 гр; 47 см. Щастието е огромно! Успех на всички, които са в очакване Blush
Ох ето още едно мъниче💙. Честита мъжка рожба пожелавам му да е много здрав и силен. Бързо възстановяване на мама.

# 421
Честита радост! Да расте здрав, щастлив и безгрижен! Много да му се радвате!🍀

# 422
DidPib честит юнак☺️ да бъде здрав и да ви радва много 🙂

# 423
Значи ние в крайните градове сме най-добре 😀 изобщо не ти казват с какви размери е бебето 😀 това в кръга на черния хумор ама досега само един път ми каза колко голямо е бебето и то защото аз попитах 🤷♀ ще видим дали на прегледа при новия АГ ще ми каже. И на мен ми е любопитно дали е станала 3кг.
Иначе моята най-близка приятелка от детските години роди бебе 3,700кг вагинално, но с епизиотомия, за да не се разкъса. Казват, че всички първескини ги срязват за улесняване на раждането. Предупредиха ме, че и мен ще ме резнат 😀😝 и съм се настроила вече
И при нас е така😁

# 424
Благодаря ви за милите думи, момичета!

Честити рожбички и на Altaya, и на DidPib! Да сте здрави и бързо възстановяване на мамите!

На мен през последните месеци винаги ми казваха, че е мъничка, но това не е никакъв проблем ако стои достатъчно в утробата. И така в 39+1 се роди 2750, 49см, напълно зряла и не изглежда малка, просто е със слаби крачета. Но засука на мига и е лакома като зверче. За щастие имам и достатъчно кърма и я храня на поискване. Така че мерките изобщо да не ви тревожат, щом бебчетата са здрави и са узрели да излязат навън.

За бельото след секцио, определено трябва да е дълбоко и да не е прилепнало, според мен. Аз съм с еднократно и ми е комфортно.

# 425
  • София
Честито момче, DidPib! Здрав и щастлив да ти е Blue Heart

Цели 14 бебчета имаме записани дотук, освен ако не изпускам някого. А декември идва след 3 дни Grin
(Поправяйте ме смело, че съм разсеяна! Laughing)

# 426
Честита мъжка рожба DidPib! Да бъде силен, справедлив но и грижовен и обичлив! Да расте здрав и усмихнат!

# 427
DidPib честита радост!!! Да бъде жив и здрав и много щастлив!!!

# 428
Честити рожби, да са ви много здрави и щастливи!!! ☺☺☺
 Ох аз да се оплача утре, тоест днес на 29.11 ще ми махат серклаж, не знам какво да очаквам, само знам че било лесно за няколко минути и не боли. Страх ме е Sad Много ми се иска да си имаме едно декемврийче, но нищо не се знае.
 Аз живея в чужбина и имаше тема назад за шишета и биберони за болницата и реших да ви споделя какво ми каза акушерката, че ако мисля да кърмя да не давам на бебето нищо друго освен гърда поне 5 6 дни. И като се замисля има логика да не обърквам бебчо. Имам много голямо желание да кърмя, доста клипове съм изгледала и доста съм чела, но ако някоя мама което е минала през това  може да ми даде съвет за по-дълго кърмене много ще се радвам Simple Smile Чакам още хубави новини и желая леко раждане на всички 😘😘

# 429
Честити рожбички на всички мами Simple Smile
Да са ви здрави, все така борбени, а на мамите бързо възстановяване!
2 дена да не вляза и валят бебчета Simple Smile Толкова е хубаво.
Аз също взех от тия на гащи тип памперс за раждане. Малко ми е неудобно са ги облека, ама като ви чета, щом са удобни ще ги сложа.
Иначе вчера от Пепко си купих доста дълбоки гащи, 2 чифта - 5 лв и са памучни. Взела съм и превръзки. Та ще видим какво ще е положението.
Напомнихте ми за биба, сега ще сложа в багажа

# 430
Честито бебче Георги! Да е жив и здрав, да стане прекрасен голям мъж! И много щастие с него на мама и тати! Heart

# 431
На мен също акушерката (в чужбина съм) ми каза , че ако искам да кърмя поне първата седмица да не давам биберон . Хем се измаряло бебето ненужно с него , хем се обърквало . Аз и не съм взимала биберони де . Реших ,че ако ще давам , ще купя на момента .
Тази сутрин , като се събудих видях че съм имала мнооого силно течение ,по като сопол ( ама че го обесних) ,но чисто бяло ,без мирис , без кървави нишки . Дали е тапата . Беше доста като количество . Вчера пък много ми се гадеше , не съм повръщала , но се чувствах като в първи триместър . За капак и 5-6 пъти сигурно ходих до голяма нужда . А дори не съм яла , нямам апетит . Магнезий не пия от 2 седмици може би . Дали всичко това предвещава скорошно раждане ? Много се вълнувам и изобщо не ме е страх . Чувствам се като преди изпит Joy Усещам че това спокойствие и вълнение ще ми изиграе лоша шега .

# 432
На мен също акушерката (в чужбина съм) ми каза , че ако искам да кърмя поне първата седмица да не давам биберон . Хем се измаряло бебето ненужно с него , хем се обърквало . Аз и не съм взимала биберони де . Реших ,че ако ще давам , ще купя на момента .
Тази сутрин , като се събудих видях че съм имала мнооого силно течение ,по като сопол ( ама че го обесних) ,но чисто бяло ,без мирис , без кървави нишки . Дали е тапата . Беше доста като количество . Вчера пък много ми се гадеше , не съм повръщала , но се чувствах като в първи триместър . За капак и 5-6 пъти сигурно ходих до голяма нужда . А дори не съм яла , нямам апетит . Магнезий не пия от 2 седмици може би . Дали всичко това предвещава скорошно раждане ? Много се вълнувам и изобщо не ме е страх . Чувствам се като преди изпит Joy Усещам че това спокойствие и вълнение ще ми изиграе лоша шега .

И аз още със ставането вчера съм по същия начин - гадене, често ходене до WC, нямам апетит, едно ми е такова сънливо/отпаднало🙁 притесних се да не ме е хванал някой вирус.

# 433
Кестенче, от сутринта досега и аз имах 2 пъти такова разтегливо нещо по хартията след тоалетна. Обаче нямаше кървави нишки, беше си като яйчен белтък. И на мен ми е интересно дали е каквото си мислим 😀 утре вечер ми е прегледа и ще питам

# 434
Честита радост и на вас! Живи и здрави да сте!

Мамита 🤗💙 и аз да се похваля Simple Smile
Моето декемврийче стана ноемврийче. На 25ти започнаха контракции и ме приеха в болницата. Към 2 часа вече бяха през 3 минути с продължителност около 40-50 сек. Така продължиха до сутринта и в 8:42 се роди Георги 💙💙💙 2700 гр; 47 см. Щастието е огромно! Успех на всички, които са в очакване Blush

Общи условия

Активация на акаунт