Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Честито бебче!Дано сте добре и двамата и бързо възстановяване  .
Аз имам постоянни стягания  с болки.Докато спя дори ми е постоянно   твърд като камък корема и не се диша. Днес съм на лекар да видим какво ще кажат.

# 196
Chereshkaa , честито бебе! Да е живо и здраво! Всичко ще се оправи.

Потърсете друго мнение. В кърмата има всичко необходимо за изграждане на иммунитета на детето. АМ няма това. Прочетете за ползи и ценностите от кърмата. Електрическа помпа и се борете първо. Консултант за кърмене да помогне. Заслужава това много.

Казаха ми щом повръща кърмата и не приема нужното кърмата да се спре. Бебето в болницата си пиеше 50 на кърма пие 20 и я повръща. Като дадохме предписаното мляко си изпи 50.  И мен много ме яд , че няма да мога да кърмя . Смесване на АМ с кърма също не ми позволиха и редуването. Или само кърма или само АМ.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 05:10 от SlanteNSt

# 197
Chereshkaa,,честито момченце.Желая да е здрав и бързо да натрупа грамчета, а на теб бързо възтановяване!

# 198
Черешка, честита рожба! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване ти желая! Всичко ще бъде наред!  🙏

# 199
Chereshkaa  честита радост! Опитай да си спокойна и се довери на докторите. Това че диша самостоятелно е страхотно. 💙 бързо възстановяване и скоро да сте заедно  Simple Smile

# 200
Chereshkaa, честита рожба! Бъдете здрави и нека бързо да качва грамчета, за да се приберете вкъщи да се гушкате! 🙏

# 201
  • София
Честита рожба, Черешка! Дават отклонения измерванията, за съжаление, и в двете посоки.

Самостоятелното дишане е страхотна новина. Сега стискам палци бързо да наддава и да се виждате и гушкате често, а възможно най-скоро и да сте си вкъщи. Пиши ни тук! 💙

# 202
Chereshkaa, честит юнак! Да ти е много здрав и щастлив! 💙
Предполагам ще го задържат докато си качи определени кг, важното е, че си диша добре. Пожелавам ти бързо да наддаде и да се прибирате вкъщи заедно.

Ти как си?

# 203
Честито момченце Chereshkaa,мисли позитивно. За да диша самичък е боец,сега ще наддаде грамчета и ще си го гушнеш. Успех, бързо възстановяване на теб.

# 204
  • София
Честита рожба на Черешка! Да е жив и здрав юнакът!

Аз не мога да спя от киселини, толкова са силни, че чак усещам стомашен сок, който стига до устата ми и ме дави. Почти нищо не помага, имам и гелчета и какво ли не.. До сега съм имала киселини по време на бременността, но никога чак такива. Отделно тоалетната зачестих и вече е през 2 часа и нещо и ставам по 100 пъти на вечер. Въпреки това, киселините са ми по-големия проблем. Страх ме е вече да хапна нещо и да легна..

# 205
  • Вестерос
Честито бебче, Chereshkaa! Да е жив и здрав малкия юнак, бързо да наддава! HugFlowers Four Leaf Clover

# 206
[
И аз съм така. С миналата бременност също, от 9 месец все така до раждането. Снощи хапнах малко и то по- рано, това помогна, нямах през нощта киселини. Май е единственото решение, но си оставаш гладен Simple Smile

quote author=Илития link=topic=1500090.msg45617178#msg45617178 date=1669106495]
Честита рожба на Черешка! Да е жив и здрав юнакът!

Аз не мога да спя от киселини, толкова са силни, че чак усещам стомашен сок, който стига до устата ми и ме дави. Почти нищо не помага, имам и гелчета и какво ли не.. До сега съм имала киселини по време на бременността, но никога чак такива. Отделно тоалетната зачестих и вече е през 2 часа и нещо и ставам по 100 пъти на вечер. Въпреки това, киселините са ми по-големия проблем. Страх ме е вече да хапна нещо и да легна..
[/quote]

# 207
Понякога и това не действа - вчера ядох само веднъж в 15.00, през останалото време не ми се ядеше, пих само 1 мляко с нес и 1 чисто мляко. В 18.00 ми излязоха киселини и реших да пропусна вечерята, за да спя поне малко. Напразно. Нищо не помага. Ще потърпя до раждането.

# 208
  • Вестерос
На мен ми излизат киселини докато спя, като пийна вода и ми минават, както и когато огладнея. Аз последния месец хич и не ям като цяло. Даже за две седмици съм свалила половин кг, при положение, че качих 19...

Да си споделя, решихме с докторката да изчакаме още една седмица бебето, въпреки че няма никакви наченки да тръгва да се ражда, още е горе, плацентата ми е 1 градус, демек ще откарам до термин и ще стане над 4 кг. Затова ми насрочиха дата за другата седмица за секцио.

# 209
Аз нямам нетърпими киселини, но ми се появяват от определени храни и ги избягвам. Иначе когато съм гладна имам леки и ми минават, ако пия няколко глъдки кола. През ноща пия малко вода и се успокояват.

Общи условия

Активация на акаунт