Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Флейм, честита принцеса! Да е здрава, щастлива и с късмет! 🌹🍀🤗 Бързо възстановяване!

...
Взех памучни бикини тип бабешки някакъв голям размер и дълбоки.
Превръзки си взех някакви за родилки на Канпул.
За подарък след изписването ще мисля за това.

Вземи си и нощни превръзки каквито си ползваш по време на цикъл. Тези на na Canpol са отвратителни. Огромни са. Нямат хубава лепка. Приличат на памперс. Използвала съм само 2 от пакета. По-удобно е с лигнин, отколкото с тях. Аз ползвах always нощни. И сега вече 17ден все още ползвам тях.

# 361
Флейм, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и да има дълъг и щастлив живот! На теб бързо възстановяване!

Викиту, тапата е слузеста запушалка в шийката, която може да падне доста преди раждането. Тя е като обилна слуз с различен цвят. Водите са си води, и когато почнат да текат, трябва да се ходи в болницата, защото бебето не може да стои на сухо дълго време. Има риск от инфекции, ако не се роди до 12-24 часа, не знам точно колко. Аз специално си върша домакинска работа и си лежа повечето време. Регулярни контракции нямам засега.

# 362
Аз си взех памучно бельо,дълбоко, голям размер. Еднократно изобщо не съм вземала приятелки казват, че са ужасни  Simple Smile
Превръзки имам такива дебели за родилки и нощните на Always съм взела.

# 363
  • Вестерос
Флейм, честита принцеса! Да е здрава, щастлива и с късмет! 🌹🍀🤗 Бързо възстановяване!

...
Взех памучни бикини тип бабешки някакъв голям размер и дълбоки.
Превръзки си взех някакви за родилки на Канпул.
За подарък след изписването ще мисля за това.

Вземи си и нощни превръзки каквито си ползваш по време на цикъл. Тези на na Canpol са отвратителни. Огромни са. Нямат хубава лепка. Приличат на памперс. Използвала съм само 2 от пакета. По-удобно е с лигнин, отколкото с тях. Аз ползвах always нощни. И сега вече 17ден все още ползвам тях.
Мерси, ще взема, че на Канпул два пакета даже купих, да имам 😁 И аз си ползвам иначе на оуейс нощни.

# 364
Аз сэм ползвала гащи за родилки, но имитират памперс (споделяла съм и преди)..бяха ми уникално удобни, но сега не успях да намеря, има някакви на други фирми, но са тънки и не приличат на тези, които ползвах. В родилното бях по нощница и тези гащи -ползваш и хвърляш, без да се притесняваш от изтичане и цапане. Не сложих друго бельо... дори след изписването, когато излизах навън, съм слагала няколко пъти, защото имах силно течение.

# 365
Честита рожбичка, Flame! Да е жива и здрава ❤ Бързо възстановяване на теб 🤗

Аз също съм си взела след-родилни превръзки плюс един пакет always night. Имам и еднократно бельо и удобно памучно бельо за бременни (и да трябва да го изхвърля после няма да ме е яд). И аз вчера стегнах багажа, останаха ми само нещата за стерилизиране, но тях мисля непосредствено преди да потеглим да ги взема или да инструктирам ММ да ми ги донесе след това в болницата.

# 366
  • Вестерос
Аз помпата няма да я вземам,нямам място в куфара и торбата 😁 ако ми потрябва ММ ще ми я стерилизира и донесе.

# 367
Честито на всички вече родили мами🤗Този път съм взела еднокртани гащи,да видим как ще е😁Първият път носих лигнин и нощни превръзки.Помпа не съм носила и мисля и сега да не взимам.Ще си взема залъгалка,че първата вечер в чудо се видях,бебчо се скъса от рев,какво ли не пробвах-памперс,кърмене.....едва се успокои.

# 368
  • Варна
Flame честита първа рожба! Пожелавам да е много здрава и бързо възстановяване на мама.
Вчера бях на гости по същото време и някак си ми мина тази мисъл през главата дали може да се случи както си седя на дивана на хората 🙄 и вече съм сигурна , че няма да ходя вече на гости 😆 сега даже сложих под чаршафа една подложка за всеки случай.
За помпата и мен ме посъветваха да не я вземам приготвена е за стерилизация от ММ и да я носи ако трябва. Остана да стерилизирам някой биберон и мисля едно шише (никъде не ги пише , но ще взема)
За сега само еднократни гащи и превръзки за родилки, които със сигурност ще са по- големи от гащите ми 🤷 но ще се опитам да изкарам с тях после ще купувам други (никога не съм пращала ММ за превръзки дано да не ми се наложи)
Видях, че и за подаръци сте писали аз мислех почерпка за отделението тип кошница с мезета и сирена, но сега като съм с избор и на акушерка не знам отделно трябва нещо и за нея и за доктора ли....ще видя след раждането според мен повече ще ми помогне акушерката.
Днес бях на курс за правене на чаша с полимерна глина зарибих се да си купя и да се занимавам ако успея да постигна нещо хубаво може и такова да подаря ако не ще поръчам. Не е много оригинално доктора със сигурност има, но аз обожавам чаши и няма излишно подарена чаша за мене🙄 пари в плик със сигурност не искам да давам, както и алкохол познавам доктори с цели изби с алкохол, понеже те не пият...

# 369
Честита рожба,Flame! Давид радва много, да е здрава и засмяна.
Аз си бях взела превръзки за родилки , и гащи. За капак ни държаха с лигнин🤣. През целия период три пъти на ден ни носиха лигнин.
Да аз трябва да будя малката зада си навакса , в момента е 2 740(роди се 2700) беше изписана 2 550на 20.11.22.
Незнам колко трябва да навакса до термин нямам идея , но всеки ми казва да се успокоя и да не я насилвам . Днес си пием между 70/75 сутринта в 6и9 пихме по 80. Правим пауза от 12до 6(ако яде в три не яде в 6)🤷🏼‍♀️
Преждевременно родилите майки , как сте? Как са бебетата? Прибрахте ли се?

# 370
  • Вестерос
Аз съм сложила в куфара един биберон, обаче нямам идея къде ще го чистя преди да го дам евентуално. Ще измисля в движение.

Кадерай, хич ли не иска през нощта? В разни групи твърдят, че трябва да има едно нощно хранене задължително, на ден да се падали 8,10 хранения. Може повечко да ѝ идва, че пишеш, че иначе не искала в 6 да яде после.   

# 371
Tiffany А аз купих кутийка за биберон. Ще стерилизирам нея и биберона и така ще го нося Simple Smile

# 372
  • Варна
А аз имам биберони, които си имат капаче на lovi мисля,че бяха даваха ми ги по разни лекции. Една приятелка също има такива и понеже роди момиченце, а тези биберони са синьо-зелени, но малката само него харесвала и въпреки всички купени розови биберони тя си ходи с този. Затова и аз не съм купувала други пак от подарък имам на Нук много мъничък. Иначе мисля да взема кутийка за количката, има едни като гумени сега са актуални, но доколкото знам не са много удобни.

# 373
  • Вестерос
Имам два комплекта биби на Нук и на Авент, те си вървят с кутийки за стерилизация в микровълнова. Имам и един подарък от семинар- зелен на лови точно, той се води 0-2 месеца, него взех в багажа. Но е рано от днеска или утре сутринта да го стерилизирам. Затова писах, че в движение ще действам. Иначе и аз купих кутийка за количката за биба, но обикновена пластмасова.

# 374
Честита бебка, Flame!Да е здрава и бързо възтановяване на теб!

И аз много се чудех за подаръци/пари за доктор и екип!В крайна сметка май е най-добре да го решавам като всичко мине благополучно, надявам се.Защото в крайна сметка подаръци/почерпки/пари би трябвало да са в знак на благодарност, а не защото "така е прието" и е едва ли не задължително.

Общи условия

Активация на акаунт