Въпреки ,че сипва яко хейт по Жоренцето и Гената ,ми е адски забавен с повечето си коментари

Браво на Вики, че и след игрите не им говори. Много позиция има в това момиче. Сега ако наистина вземе, че осъди Фейгин ей така за назидание на всички останали. Да си помислят преди да разпространяват лъжи ще я признам
Джаферович беше манипулативна и нечестна, и за мен много неприятна, но тя не игра срещу отбора нито веднъж. И молба към всички във форума спрете да намествате хора извън играта във форума. Грозно е. Децата и мъжете на участниците нямат нищо общо! 
Смешно ми беше, когато вятъра на няколко пъти й издухваше частите на пъзела, все едно и времето вече не я искаше вътре. 
Вече и Фифо взе да ми изпада от класацията с коментарите си, макар че той цял сезон току ми се издигне и по някое време рязко се забие надолу. Разбира се, предпочитам го пред Алекса и Виктория, но снощи ми стана готино, когато Виктория го би на колелото. Защо така, Фифи? Не беше ли лесна битка, да излезеш срещу жена, а падна? Срам!
Браво на Вики, че и след игрите не им говори. Много позиция има в това момиче. Сега ако наистина вземе, че осъди Фейгин ей така за назидание на всички останали. Да си помислят преди да разпространяват лъжи ще я признам
Препоръчани теми