💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 204
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 505
Оххх JoyJoyJoy Фифо в шоуто на Цитиридис по боксерки Heart Eyes... JoyJoy ииии като секси автомонтьор...Препоръчвам. Много смях.

https://www.youtube.com/watch?v=WGw4_N736CQ

# 2 506
Нямаше предателство, защото нямаше отбор. Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес. В последната седмица при Сините след конфликта кой да води бащина дружина и как да спасим Цецо, отборът се разпадна и въжето се сложи на вратовете на двете момичета, които при всички положения щяха да са следващите таргети за изгонване. Това им беше казано и показано недвусмислено, без право на обсъждане. Казано им беше и че след обединяването с червените Елица и нейните приятелки ще бъдат приети са по-пълноценни членове на "отбора". А те са "утайките" (по Цецо), които са приготвени за изхвърляне в кошчето.
При това положение не считам сега, не считах и тогава, когато коментирахме събитията, Фейгин и Мани за членове на отбора на сините. Затова предателство няма.
Моето мнение три дена преди саботажа:
Цитат
Re: 💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)
22 окт. 18:04
"Изгледах снощния епизод. Искам да се сбогувам официално с племето на сините, което подкрепях сърдечно от началото на предаването. Племе на сините вече няма и то се разпадна по такъв начин, че въобще не ми е мъчно. Язък за общата радост от победите, язък за усилията, хъса, себераздаването на арената, язък за гладуването и студуването, за съпричастността, за солидарността. Нищо не остана. Zero. Нула.
В понеделник започва всичко наново."
И понеделник започна със саботаж.
Много противоречия намирам в думите Ви. Вашата логика:"Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес." води до следното. Отбор сини няма още преди първият съвет и "стратегията" на Илянчо. С единствената разлика, че Вики прозряла истината се изправи и честно в очите им каза какво мисли. Това обаче не беше причина да саботира играта и да засегне хора, които не са в конфликта (Касим, Вели). Точно обратното Фейгин и Мани играха подло и засегнаха хора, които не са част от конфликта, но са в отбора (Гого). Някъде бях написала, че всичко трябва да почива на правила и норми. Правило е(от както свят светува), че когато си част от племе/отбор. Решаваш проблемите в него честно. Говориш, изказваш позиция, ако трябва заявяваш, че няма да  си част от племето . Не забиваш нож в гърба не ставаш предател, защото губиш достойнство и чест. Simple Smile

# 2 507
https://www.vbox7.com/article:65f12a82cb

Искат 24.11 да стане национален празник заради отпадането на Джафи Sweat Smile
Аз го смятам като личен подарък за имения си ден 😅😅😅😅😅
На празника на Великомъченица Екатерина, народът се спаси от великите си мъки да гледа Джаф 😱

# 2 508
Издразних се снощи на въпроса на Ралица дали ще епобедителят, той доста помълча докато отговори, защото явно такива въпроси не са му по вкуса, чак се притесни и му личеше.

Точно обратното виждам аз. Гого се кефи на такива въпроси и не за първи път отговаря утвърдително. На синхроните снощи също демонстрираше превъзходство. Доста е уверен в себе си - което всъщност харесвам и одобрявам, не съм фен на фалшивата скромност. Не е такъв сам да се изтъкне, но питат ли го - си казва нещата. Човек, който се смущава не отговаря с да - отговаря, в най-добрия случай, уклончиво и скромно.

Хора, имаше ли играч да не бъде питан и да не отговори така? А, да, Алекса като спечели чашките почти се извини и се оправда пред финалистите, че не е силен, ама така е станало...
Сега пък Гого нескромен ще го изкарат, човекът се смееше и се чудеше какво да каже, имаше и пауза, показване на напрегнати лица на конкурентите, дори едно лице, излъчващо злоба и завист, монтаж може би, в който нещо е изрязано. Тези тъпотии нищо не означават.

# 2 509
Скрит текст:
Нямаше предателство, защото нямаше отбор. Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес. В последната седмица при Сините след конфликта кой да води бащина дружина и как да спасим Цецо, отборът се разпадна и въжето се сложи на вратовете на двете момичета, които при всички положения щяха да са следващите таргети за изгонване. Това им беше казано и показано недвусмислено, без право на обсъждане. Казано им беше и че след обединяването с червените Елица и нейните приятелки ще бъдат приети са по-пълноценни членове на "отбора". А те са "утайките" (по Цецо), които са приготвени за изхвърляне в кошчето.
При това положение не считам сега, не считах и тогава, когато коментирахме събитията, Фейгин и Мани за членове на отбора на сините. Затова предателство няма.
Моето мнение три дена преди саботажа:
Цитат
Re: 💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)
22 окт. 18:04
"Изгледах снощния епизод. Искам да се сбогувам официално с племето на сините, което подкрепях сърдечно от началото на предаването. Племе на сините вече няма и то се разпадна по такъв начин, че въобще не ми е мъчно. Язък за общата радост от победите, язък за усилията, хъса, себераздаването на арената, язък за гладуването и студуването, за съпричастността, за солидарността. Нищо не остана. Zero. Нула.
В понеделник започва всичко наново."
И понеделник започна със саботаж.
Точно обратното Фейгин и Мани играха подло и засегнаха хора, които не са част от конфликта, но са в отбора (Гого).
Грешка е да се приема, че Гого е бил неутрален. Беше част от групичката на Калеко Алеко, и на всеки съвет е играл срещу Илиян/Мани/Фейгин с гласовете си. Отделно в племето мълчаливото съгласие със случващото се също е позиция. Така че твърдението, че незаслужено е пострадал от саботажа им не е правилно. Поне за мен.

# 2 510
  • София
Сега успях да изгледам, че вчера бях на футболна вълна и нямаше шанс да гледам игрите на момента, вместо мача.

Браво на Георги - много е добър, не случайно го виждат като сериозна заплаха, той очевидно няма да е лесен противник и за Гого и за Филип.
Браво и на Ралица - все още я харесвам много, но ме е яд, че е толкова наивна и доверчива. Честно казано, за мен на Мишето играта в този етап, щеше да е по-интересна. Говоря за социалната част основно и на съветите, не на терен. Там и двете си имат силни и слаби страни, както всеки.
Жени - никак не се изненадах, особено като видях, че пъзелът не е никак сложен, че тя отпадна. Реално това го прогнозирах още като видях играта - Георги, а и Ралица ще стигнат доста преди нея до последната част, а когато тя не е толкова трудна, няма как да навакса.

За следващата игра - Гого си е цар на нея. Филип още предишния път ми се стори, че не беше толкова добър (да взе точки и тогава), но в никакъв случай с лекотата, с която го прави Гого.
Виктория - добра игра признавам, но защо подари точка на Алекса никак не разбрах. Нали спортистка, победата е важна и т.н., а реално срещу него не пожела да играе. И да обяснява на синхрони и да не, то се видя. И се и чу. След други падания, срещу други опоненти, какви ги редеше, а с Алекса нито го изигра добре "подхлъзването", нито реален коментар, ако това наистина беше станало така. Все щеше да се ядоса, виждали сме я, а да не коментирам че със сигурност сме я чували 🤣
За останалите няма какво да кажа за играта, яд ме е само за Рали, че отново ще е на елиминация.

За съвета - всеки ще вади предимства, очаквам Алекса да се "жертва" за да спаси Вики и да отиде той. Другия според мен ще е Георги (ако пак са по двама де), защото не вярвам да дадат имунитет на този етап. Ако дадат, то е ясно, ще е Алекса с двете жени. Но все си мисля, че ще са Ралица, Георги и Алекса.

# 2 511
И какво? Любим на народа Алекса, който защитава жени, днес ще се бие и срещу Ралица ли? Ех, че джентълмен!
А какво се очаква да направи? Да се откаже, за да бие Ралица. Това е игра, няма място нито кавалерството, нито сексизъма, вътре всички са равни. Джентълменство не означа да дадеш на почти непозната жена 100 000 бона, докато твоята жена те чака вкъщи.
На Алеко това с жените му беше удобно, него го е страх да излиза на битки с мъже. И с право, шансът му да отпадне е по-голям.

# 2 512
  • София
Аз не мисля, че Алекса ще отиде на елиминация, страх го е,  в последните две  битки едва на го биха две момичета. А и сам каза, че вече ще играе по-разумно. Не мисля, че сега ще да се пробва срещу Жорето. Възможно е да се опита да спаси Виктория като прати Фифо на елиминация вместо нея и тогава Фифо да си покаже гердана. Тази идея я даде Bengun и много ми хареса.
Най-вероятно, няма да може да се купува имунитет. Възможно е Жорето да стреля срещу Алекса, а другите срещу Виктория и Фифо да не е застрашен. Алекса вади брадвата и променя вота, и тогава Фифо показва, че напразно е изгърмял брадвата. На елиминация Ралица, Виктория и Жорето. Искам Виктория да си ходи победена от Жорето, за да й бъде още по-гадно.

# 2 513
Гого си каза, че е най-добрия в тази игра и не виждам нищо лошо в това, при положение, че играта беше за него, един вид подарък от Продукцията. Момчето си знае способностите и не нисля, че трябва да скомничи.

От друга страна Алеко се опита да се сниши, като каза, че само в крепенето на чашки му е силата. Страхотен хамелеон.Не, че го уважавам за поведението му.

И аз исках вчера да се обяви нацинален празник, заради излизането на Гоподарката на злото, а сега като казвате го приемам като подарък от Вселената за мен и на всички мили адашки..

# 2 514
За Калеко Алеко дуел срещу Ралица има и още една страна - все пак Ралица отстрани Елица, нормално е да търси реванш. Simple Smile Или ако не го търси той, то сценаристите ще се постараят да го намери Simple Smile

# 2 515
  • София
Скрит текст:
Издразних се снощи на въпроса на Ралица дали ще епобедителят, той доста помълча докато отговори, защото явно такива въпроси не са му по вкуса, чак се притесни и му личеше.

Точно обратното виждам аз. Гого се кефи на такива въпроси и не за първи път отговаря утвърдително. На синхроните снощи също демонстрираше превъзходство. Доста е уверен в себе си - което всъщност харесвам и одобрявам, не съм фен на фалшивата скромност. Не е такъв сам да се изтъкне, но питат ли го - си казва нещата. Човек, който се смущава не отговаря с да - отговаря, в най-добрия случай, уклончиво и скромно.
Хора, имаше ли играч да не бъде питан и да не отговори така? А, да, Алекса като спечели чашките почти се извини и се оправда пред финалистите, че не е силен, ама така е станало...
Сега пък Гого нескромен ще го изкарат, човекът се смееше и се чудеше какво да каже, имаше и пауза, показване на напрегнати лица на конкурентите, дори едно лице, излъчващо злоба и завист, монтаж може би, в който нещо е изрязано. Тези тъпотии нищо не означават.

Гого много по-рано в играта го питаха, и каза колко го бива и как още нищо не са видяли от него. Не виждам защо нескромността трябва да е нещо лошо.

# 2 516
  • София
Мандалориан, видях промото, но като фен на Сървайвър съм виждала и да вадят, но да не ползват... Имунитета това Joy Дори на финален съвет. Но ме съмнява да не го използва.
Тук няма как да стане. Г-жа Паскалева oбожава да ги лъже да вадят и ползват.....жълтици и амулети.

Последният готин епизод. Във вторник ще стане ад във форума, ако видим Алеко с чекчето Grinning

# 2 517
Имунитета не се ли играе преди номинирането? А томахавката след? Тоест Георги и Филип и Гого ако са с имунитет, то томахавката не важи за тях? То не остана тогава… освен да предложат на Георги само гласове, а не имунитет.
Bengun, може ли да припомниш амулетите каква сила имаха?
Ралица е номинирана. Може ли да извади амулет, който да я спаси?
Не, номинацията на Ралица е от загубена игра и е абсолютна. Тя има саби, които и дават два допълнителни гласа довечера на съвета.

Фифо има имунитет, което означава, че не може да бъде на елиминация при изиграването му. И мисля, че това е ЛИЧЕН имунитет, т.е. не е точно като идола в Сървайвър, т.е. не може да се преотстъпва на други играчи. Това е пожелание към Продукцията за следващ сезон - да махнат персоналното от това оръжие. Тогава става точно скрит идол, с негова помощ ще могат да се правят знаменити обрати.

Алекса има томахавка, с която може да размени местата на един номиниран с този, който посочи той и който няма имунитет. Тук има тънък момент - Алекса може да прати Фифо на пангара, преди Фифо да си изиграе имунитета... т.е. съществува вариант, при който Фифо може да елиминира това предимство на Алекса.

# 2 518

Грешка е да се приема, че Гого е бил неутрален. Беше част от групичката на Калеко Алеко, и на всеки съвет е играл срещу Илиян/Мани/Фейгин с гласовете си. Отделно в племето мълчаливото съгласие със случващото се също е позиция. Така че твърдението, че незаслужено е пострадал от саботажа им не е правилно. Поне за мен.

Но пък Мани нямаше нищо против да се ползва от протекцията на Гого при жълтите и да Го заблуждава. Тя знаеше, че за Гого синьото племе е нещо скъпо. Момчето дори плака като спускаха знамето и не беше театърът, който иначе изобилства. Преди да разкрият саботажа, Гого започна да мисли стратегии как ще играят "двама срещу шестима" при жълтите, "нямам грошове, нито Мани", общо взето чувстваше се длъжен да играе с нея и да я защитава, да ходи на елиминации за грошове. А след като я разкриха, Гого си изживя голямо лично разочарование и не разбираше как Мани е разпаднала "прекрасното племе на супергероите". И за Него беше ясно, че Фейгин е подведена и че Мани е мислила само за себе си.

# 2 519
  • София
Скрит текст:
Мандалориан, видях промото, но като фен на Сървайвър съм виждала и да вадят, но да не ползват... Имунитета това Joy Дори на финален съвет. Но ме съмнява да не го използва.
Тук няма как да стане. Г-жа Паскалева oбожава да ги лъже да вадят и ползват.....жълтици и амулети.
Последният готин епизод. Във вторник ще стане ад във форума, ако видим Алеко с чекчето Grinning

Аз го очаквам, ама вече не ми пука кой. Успяха тотално да ми направят безразличен и този сезон Joy Даже Виктория да вземе парите, пак няма да се ядосам Joy

Общи условия

Активация на акаунт